Νέα

ΠΩΣ προτιμάτε να φθάνετε σε οργασμό (εκσπερμάτωση) μετά το σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μετα απο ενα καταπληκτικο σεξ με την κοπελα εχετε φθασει στο σημειο χ

• να αυνανιζομαι μπροστα στην κοπελα μου μεχρι να τελειωσω πανω της

Ψήφοι: 2 22,2%
  • να μου τον παιζει εκεινη με το χερι της (hanjob)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • να με τελειωνει με τα ποδια της (footjob)

• να με τελειωνει με το στομα της (blowjob)

Ψήφοι: 7 77,8%
  • με ερεθιζει κατι αλλο,,,, (περιγραψτε ποιο ειναι αυτο...)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Όπως λεει και η ερωτηση παραπανω....

Τι ειναι πιο "καυτο" για εσας οταν τελειωνετε και φθανετε σε οργασμο ???

Οποια επιλογη και να επιλεξετε, γραψτε πως ειναι η δικη σας ξεχωριστη περιπτωση.... Ετσι δινουμε ιδεες και σε αλλους για να "τελειωνουν" καθε φορα με πρωτότυπο τρόπο .....μετα το  :fuck2:   φυσικα.... !!! :cum:

Επισκέπτης
Η μεγαλυτερη ξενερα για μενα ειναι αυτο που κανουν και στις τσοντες, να αυνανιζεσαι δηλαδη και να τελειωνεις μονος σου. Ολη η ουσια του σεξ ειναι το τελειωμα, τι να το κανεις το γαμησι αν ειναι στο τελος να τελειωνεις μονος σου με μαλακια.   :idiot:  :jerking:

Το καλυτερο ειναι να τελειωνεις σε καποια τρυπα αλλα ευπροσδεκτα και τα handjob, footjob.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Όπως λεει και η ερωτηση παραπανω....

Τι ειναι πιο "καυτο" για εσας οταν τελειωνετε και φθανετε σε οργασμο ???

Οποια επιλογη και να επιλεξετε, γραψτε πως ειναι η δικη σας ξεχωριστη περιπτωση.... Ετσι δινουμε ιδεες και σε αλλους για να "τελειωνουν" καθε φορα με πρωτότυπο τρόπο .....μετα το  :fuck2:   φυσικα.... !!! :cum:

Φοιτητής...σεξολογίας είσαι??? :think: :think: :think: :think:

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
:cum: παντα με τελειωνει ενω μου το παιζει!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η μεγαλυτερη ξενερα για μενα ειναι αυτο που κανουν και στις τσοντες, να αυνανιζεσαι δηλαδη και να τελειωνεις μονος σου. Ολη η ουσια του σεξ ειναι το τελειωμα, τι να το κανεις το γαμησι αν ειναι στο τελος να τελειωνεις μονος σου με μαλακια.   :idiot:  :jerking:

Το καλυτερο ειναι να τελειωνεις σε καποια τρυπα αλλα ευπροσδεκτα και τα handjob, footjob.

και δεν μου λες ρε φιλε αμα τελειωνει η κοπελα πιο γρηγορα απο σενα τοτε της κανεις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλα ρε ...το κλασικο να χυνεις μεσα δεν το βαλες στην ψηφοφορια;πολλες τσοντες βλεπεις τυπε μου....καλα ειπε ο αλλος ...αμα ειναι να γαμαω  για να χυσω με μαλακια....χεσε μεσα.... :headbang:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ἕως τώρα πίστευα πώς στό τέλος τῆς πράξης ἔφτανες σέ ὀργασμό.
Σήμερα ἐπληροφορήθην πώς μετά (πόση ὥρα ἄραγε;)τήν πράξη φτάνεις σέ ὀργασμό…
Τί σου εἶναι ἡ ἑπόμενη γενιά….ἀλλάζει τό γνωστό κόσμο!
:uglystupid: :headbang: :uglystupid:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ἕως τώρα πίστευα πώς στό τέλος τῆς πράξης ἔφτανες σέ ὀργασμό.
Σήμερα ἐπληροφορήθην πώς μετά (πόση ὥρα ἄραγε;)τήν πράξη φτάνεις σέ ὀργασμό…
Τί σου εἶναι ἡ ἑπόμενη γενιά….ἀλλάζει τό γνωστό κόσμο!
:uglystupid: :headbang: :uglystupid:
μηπος πρεπει παππου να σου μαθουμαι και πως οι γυνεκαις προσποιουνται?  :cheesy:

Επισκέπτης
Βασικα εγω νομιζω οτι το κανουν παρα πολλοι αυτο με τη μαλακια. Ολοι οσοι το κανουν ακαποτα με τη γκομενα τους και δε θελουν να τη γκαστρωσουν, καπως ετσι δεν το κανουν? Οταν ειναι να χυσουν το βγαζουν εξω, το παιζουν λιγο και χυνουν στην κοιλια της. Για μενα ειναι ξενερα. Προτιμω 1000 φορες να το κανω με καποτα και να χυσω μεσα παρα να το κανω ακαποτα ετσι.   :rockon:

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
καλα ρε ...το κλασικο να χυνεις μεσα δεν το βαλες στην ψηφοφορια;πολλες τσοντες βλεπεις τυπε μου....καλα ειπε ο αλλος ...αμα ειναι να γαμαω  για να χυσω με μαλακια....χεσε μεσα.... :headbang:
Αυτο το θεωρω αυτονοητο και "φυσιολογικό"  .... Ειναι ο κλασικος τροπος σεξ που κανουν ολα τα φυσιολογικα ζευγαρια οταν θελουν να τεκνοποιησουν....  Εγω μιλώ για πιο "extreme" καταστασεις ....  :fuck2:

Επισκέπτης
Αυτο το θεωρω αυτονοητο και "φυσιολογικό"   .... Ειναι ο κλασικος τροπος σεξ που κανουν ολα τα φυσιολογικα ζευγαρια οταν θελουν να τεκνοποιησουν....   Εγω μιλώ για πιο "extreme" καταστασεις ....  :fuck2:
μιουζισιαν τι οργανο παιζεις δικε μου?

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
να με τελειωνει με το στομα της (blowjob)

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Βασικα εγω νομιζω οτι το κανουν παρα πολλοι αυτο με τη μαλακια. Ολοι οσοι το κανουν ακαποτα με τη γκομενα τους και δε θελουν να τη γκαστρωσουν, καπως ετσι δεν το κανουν? Οταν ειναι να χυσουν το βγαζουν εξω, το παιζουν λιγο και χυνουν στην κοιλια της. Για μενα ειναι ξενερα. Προτιμω 1000 φορες να το κανω με καποτα και να χυσω μεσα παρα να το κανω ακαποτα ετσι.   :rockon:
με τιποτα,δεν συγκρινεται το ακαπωτο γαμησι!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καθε ενα εχει και την χαρη του και οπως σου ερθη εκεινη την στιγμη
γαμαω μια παντρεμενη χωρις προφυλακτικο αλλη φορα την χυνω στο στομα αλλη στα βυζια,στην κοιλια, στην πλατη και της περισσοτερες φορες χυνω μεσα

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μεσα χυνω ακαπωτα λιγο πριν τις κοκκινες μερες (κανονας)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom