Νέα

Πως να εξοικονομούμε χρήματα ,για να έχουμε για τα Μουνιά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαγκες ,επειδη ειναι πολλες οι ωραιες Μουναρες ,αλλα υπαρχει οικονομικη κριση ,πρεπει να βρουμε τροπους εξοικονομησης χρηματων ,για να μας μενουν φραγκα για τις Μουναρες !
Υπάρχουν βιβλια και άρθρα γι'αυτό ,π.χ. "Ταπί και ψύχραιμος"
από τις εκδόσεις ΟΞΥ .
Ας συνεισφέρουμε  με κάποις σκέψεις ο καθένας ,για εξοικονόμηση χρημάτων ,για να μας μένουν περισότερα για να γαμάμε Μουνάρες !

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θελω να σε ρωτησω ερευνητη....

εχεις να προτηνεις καποιο ταμειο, τραπεζα για αποταμιευση???  :think: :think:

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τσατσος μου εχει πει οτι εχει κοψει τα μπουρδελα εδω και 30 χρονια και για αυτο το λογο εχει γεματη τσεπη  :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
θελω να σε ρωτησω ερευνητη....

εχεις να προτηνεις καποιο ταμειο, τραπεζα για αποταμιευση???  :think: :think:

Θελεις το καλυτερο επιτοκιο ?
Νομιζω Τραπεζα Αττικης !
Θα σε κερασει 2 μπουρδελακια το χρονο παραπανω ,με το ποσον χρηματων που διαθετεις για αποταμιευση.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Να <<κοψετε>> το καπνισμα!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να κοψετε τα μπαρακια  :2funny: :2funny:

xostikas36

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες ,επειδη ειναι πολλες οι ωραιες Μουναρες ,αλλα υπαρχει οικονομικη κριση ,πρεπει να βρουμε τροπους εξοικονομησης χρηματων ,για να μας μενουν φραγκα για τις Μουναρες !
Υπάρχουν βιβλια και άρθρα γι'αυτό ,π.χ. "Ταπί και ψύχραιμος"
από τις εκδόσεις ΟΞΥ .
Ας συνεισφέρουμε  με κάποις σκέψεις ο καθένας ,για εξοικονόμηση χρημάτων ,για να μας μένουν περισότερα για να γαμάμε Μουνάρες !
τραπεζα σπερματος μαζευε το και δινε το και θα περνεις χρημα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Κόψιμο τσιγάρου

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ετησια ΚΑΡΤΑ ΜΕΤΡΟ !
Κερδιζεις μερικα ρδελακια ετησιως ! :headbang2: :headbang2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω τον καφε θα κοψω...

1.5 ευρω το κυπελακι του νες... 4-5 φορες τη βδομαδα....  8 ευρω επι 4        32 ευρω....

OP
OP
E

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Θελω να κανω οικονομια για να παω το Πασχα στο Κιεβο να γαμαω την κατωτερω Ουκρανή (150 το διωρο )

Συνημμένα

• DSC00553.JPG
    DSC00553.JPG
    142,2 KB · Εμφανίσεις: 29

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αμα κοψουμε τα μπαρακι,το καπνισμα,τα μπουρδελα,το καφε,δεν θα ειμαστε ανθρωποι,κερινα ομοιοματα θα ειμαστε :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Τις ελευθερες ωρες σου καθαριζεις παρμπριζ στα φαναρια!
Η ζητιανευεις και λες οτι τα χρηματα τα θες για να πας να γαμησεις.
Η ειλικρινεια σου θα επιβραβευθει και ολο και καποιος φιλεσπλαχνος μουνακιας θα σου δωσει κατι.
Μπορεις επισης να παρεις δανειο αλλα δεν ξερω με τι επιτοκιο δινουν...
Αν συγκαταλεγεται στα καταναλωτικα τοτε θα ειναι το γνωστο μουνοδανειο. :grin:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αμα κοψουμε τα μπαρακι,το καπνισμα,τα μπουρδελα,το καφε,δεν θα ειμαστε ανθρωποι,κερινα ομοιοματα θα ειμαστε :2funny:

Σωστός (εκτός από κάπνισμα, προσωπικά δεν καπνίζω). Κάποτε είχα κατέβει Αθήνα και δεν ξόδεψα καθόλου λεφτά σε call girls/massage/studio κλπ για να κάνω οικονομία (είχα μια οικονομική στενότητα). Ε, λοιπόν την επομενη φορά που κατέβηκα ξοδεψα παραπάνω από όσα θα ξόδευα σε 2 επισκέψεις μου στην Αθήνα. Άρα αν το δεις συνολικά δεν έκανα οικονομία, αλλά ξόδεψα περισσότερα.

Ηθικό δίδαγμα: καλό είναι να ξεδίνουμε πού και πού

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Γνώμη μου είναι να εξοικονομείς χρήματα αλλά για σένα.Τα "μουνιά" πάνε όπου έχει φαί..Όταν δεν θα χει άλλο η τσέπη σου να ξοδέψει θα πάνε αλλού.Εγώ από πιτσιρίκι με μάθαν οι δικοί μου να μαζεύω τα λεφτά και να μην τα χαλάω σε παιχνίδια και μαλακίες..

Όπως έλεγε ο πατέρας μου μάγκας είναι όποιος κάνει το κουμάντο του και έχει ανα πάσα στιγμή χρήμα γιατίδ εν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή σε μια δυσκολία να ζαλίζεις συγγενείς και φίλους για δανεικά!!

Και όπως έχω ξαναπεί περνάμε πολύ άσχημους καιρούς..Και ότι μπορεί ο καθένας ας μαζεύει.Αυτοί κόβουν συντάξεις και βλέπεις ανθρώπους που έχουν να πληρωθούν και 14 μήνες..Και όταν κάποια στιγμή "φύγουν" οι δικοί μας τι κάνουμε;;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Κάποτε είχα κατέβει Αθήνα και δεν ξόδεψα καθόλου λεφτά σε call girls/massage/studio κλπ για να κάνω οικονομία (είχα μια οικονομική στενότητα). Ε, λοιπόν την επομενη φορά που κατέβηκα ξοδεψα παραπάνω από όσα θα ξόδευα σε 2 επισκέψεις μου στην Αθήνα. Άρα αν το δεις συνολικά δεν έκανα οικονομία, αλλά ξόδεψα περισσότερα.
Ακριβως το ιδιο εχει συμβει και σε μενα. Οποτε εχω πει να κανω οικονομια μετα με πιανει μια μανια και τα ξοδευω ολα μαζι τα λεφτα, οποτε καλο ειναι οταν σου 'ρχεται να πηγαινεις και να ξεδινεις. Αλλιως στο τελος θα τα χαλασεις διπλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom