Νέα

Πώς να απαλλαγώ από τα δέντρα που φυτέψανε οι γείτονες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα :2funny:!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μπορεις να τα κατουρας καθε πρωι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αντι να απαλαγεις εχεις σκεφτει να φυτεψεις και εσυ μητσο....τα δεντρα ειναι ομορφα ρε.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπορεις να τα κατουρας καθε πρωι...
Αν ημουνα Ελεφαντας και κατουραγα καμια δεκαρια κιλα κατουρο τοτε ναι κατι θα εκανε.Αλλα και 50 χρονια να τα  κατουραω καθε μερα δεν θα γινει τιποτα! :2funny:Δεν προκειται να ξεραθουνε!
Αντι να απαλαγεις εχεις σκεφτει να φυτεψεις και εσυ μητσο....τα δεντρα ειναι ομορφα ρε.
Ναι και'γω τα αγαπω οχι ομως οταν μου κρυβουν τον ηλιο!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα :2funny:!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.
να τα ποτίσεις με αλατόνερο ούτε σκέψη ε;
αλλά μας φάγανε το μυαλό οι αλχημείες

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να τα ποτίσεις με αλατόνερο ούτε σκέψη ε;
αλλά μας φάγανε το μυαλό οι αλχημείες
Για πες?το αλατονερο θα κανει δουλεια?Αν και λιγο δυσκολο το βλεπω να ξεραθουνε μονο με αλατονερο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για πες?το αλατονερο θα κανει δουλεια?Αν και λιγο δυσκολο το βλεπω να ξεραθουνε μονο με αλατονερο.
1ον και άνθρωπο σκοτώνεις με αλάτι,
2ον για να σου το λέω κάτι ξέρω, δεν γράφω για να αυξάνω τα ποστ
είπαμε αλατόνερο .-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καψτα ρε τυπε
φτηνες και ομορφες δουλειες :2funny:
τι χαλας τζαμπα τα λεφτα σου

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1ον και άνθρωπο σκοτώνεις με αλάτι,
2ον για να σου το λέω κάτι ξέρω, δεν γράφω για να αυξάνω τα ποστ
είπαμε αλατόνερο .-
Πες μου σε τι αναλογιες?Ποσο αλατονερο θα χρειαστει?Και αν ειναι να τα ποτιζω με αλατονερο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Flamethrower.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μητσο δενεχω καταλαβει φυτευουν δεντρα στην δικη σου περιουσια?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πες μου σε τι αναλογιες?Ποσο αλατονερο θα χρειαστει?Και αν ειναι να τα ποτιζω με αλατονερο.
κοίτα, με 3% που έχει η θάλασσα είσαι μια χαρά, αλλά άμα θες σίγουρα πράγματα πάνε στα 24% που είναι η περιεκτικότητα άλατος της Μαύρης ουπς Νεκρας θάλασσας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε θα κανει καλυψη αποκρυψη ο παμμεγιστος δημητρακης :rockon:
Θα βαλει τον ασπρο χιτωνα που φορουσε οταν ελεγε οτι ερχεται ο αντιχριστος και θα τον περασουν για φαντασμα δικε μου.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και οι φωτο απο τα δεντρακια :rockon:!

Συνημμένα

• Nina 016.jpg
    Nina 016.jpg
    204,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Nina 017.jpg
    Nina 017.jpg
    107,6 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom