Νέα

Πως μπορώ να μάθω το ονοματεπώνυμο ενός κατόχου αριθμού κινητού τηλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως ειναι δυνατον μεσω καποιου σαιτ(κυριως) να βρω το ονοματεπωνυμο του κατοχου ενος αριθμου κιν.τηλεφωνου(εννοειται που εχει συνδεση και οχι καρτοτηλεφωνο) διοτι πολλες φορες μας παιρνουν τηλ.καποιοι,δεν απανταμε για οποιοδηποτε λογο και μετα καλουμε την αναπαντητη κληση και δεν το σηκωνει κανεις οσες φορες και αν παρουμε......αν θελετε πειτε τη γνωμη σας για το θεμα.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
παρε κι εσυ απο καρτοτηλεφωνο (εχει αποκρυψη)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Vase φοβάμαι ότι αυτό δεν γίνεται, και σύνδεση να χει. Η γκόμενα που μου κανε μπουρδέλο τη ζωή είχε μια περίοδο έναν τύπο που την ενοχλούσε, σε σημείο πολύ χοντρό όμως, δηλ. κατ' οίκον παρενόχλησης. Το τηλ. του φαινόταν σταθερά, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις πληροφορίες για τον κάτοχο, καρτοκινητό ή μη. Τίθεται θέμα προσωπικού απορρήτου, οπότε μόνο αν έχεις χοντροβύσμα στην αστυνομία ή βάλεις ντετέκτιβ. Πόσο μάλλον όταν μιλάς για κάτι καθημερινό και νορμάλ, που δεν αξίζει καν τον κόπο..

Επισκέπτης
Vaso μιας και έχει ημίχρονο η ΑΕΚΑΡΑ, χθεσινό σκηνικό. Βλέπω δυο κλήσεις στο κινητό μου γιατί το είχα ξεχάσει στο αθόρυβο. Παίρνω τηλ και μου το κλείνει στη μάπα. Με παίρνει στο καπάκι και ακούω μια κοπελίτσα μικρή σχετικά και μου κάνει. Ποιος είναι? Λέω είδα δυο κλήσεις στο κινητό μου και για αυτό παίρνω. Μου κάνει καλά συγνώμη και πάλι στη μάπα. Πάντως πολύ χλωμό να βρεις τον κάτοχο τηλεφώνου, εώς αδύνατο

Επισκέπτης
μονος τροπος με καταγγελια αρχικα στην αστυνομια....κ κατοπιν στην εταιρεια κινητης τηλεφωνιας απ την οποια προερχεται ο αριθμος που σε καλουν......
αυτοι παρακολουθουν...το τηλεφωνο σου....βασικα τις εισερχομενες κλησεις....αν αληθευει οτι παιρνουν κ σε ενοχλουν....στη 2η φορα που θα γινει το γεγονος...δλδ με την αμεση επαναληψη του....εχεις μαθει τα στοιχεια του κατοχου κ μπορεις να προβεις σε μηνυση εις βαρος του....

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
μονος τροπος με καταγγελια αρχικα στην αστυνομια....κ κατοπιν στην εταιρεια κινητης τηλεφωνιας απ την οποια προερχεται ο αριθμος που σε καλουν......
αυτοι παρακολουθουν...το τηλεφωνο σου....βασικα τις εισερχομενες κλησεις....αν αληθευει οτι παιρνουν κ σε ενοχλουν....στη 2η φορα που θα γινει το γεγονος...δλδ με την αμεση επαναληψη του....εχεις μαθει τα στοιχεια του κατοχου κ μπορεις να προβεις σε μηνυση εις βαρος του....

:thumbsup: Ακριβώς, παρέλειψα να το τελειώσω. Σωστός..

Επισκέπτης
Mclein έχω την αίσθηση ότι πρέπει να φτάσεις μέχρι εισαγγελέα. Δεν είναι τόσο "εύκολο". Έχω προσωπική εμπειρία από σοβαρό γεγονός.

Επισκέπτης
Mclein έχω την αίσθηση ότι πρέπει να φτάσεις μέχρι εισαγγελέα. Δεν είναι τόσο "εύκολο". Έχω προσωπική εμπειρία από σοβαρό γεγονός.

απ τη στιγμη που γινεται η καταγγελια στην εταιρεια κ στην αστυνομια....ειναι στην ευχερεια της εταιρειας κ του καταγγελοντος τι θα γινει....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

thank u!αν και καποιο παληκαρι απο το σαιτ(δεν θυμαμαι ποιος) ειχε αναφερει ενα σαιτ που μπορουμε να αναζητησουμε τετοιες πληροφοριες...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Πολλα τηλεφωνηματα τετοιου τυπου γινονται και απο διαφορες εταιριες για προοθηση προιοντων , δημοσκοπησεις κλπ.
Μου εχει τυχει πολλες φορες αυτο.
Εαν παρεις πισω απλα δεν το σηκωνει κανεις .....  :jerking:
Δεν ξερω το λογο .
Για να αποφυγει κανεις αυτα τα τηλεφωνημτα αρκει να :
παει εδω και μετα στην << Αίτηση εγγραφής στο μητρώο του άρθρου 13 >> article_13.htm
Κανεις την αιτηση --->
Και γλιτωνεις αυτα τα τηλεφωνα.  :dancing:

Για ολα τα αλλα θες εισαγγελικη εντολη ( ή απλα ενα γνωστο ιδ.ντετεκτιβ ) αυτοι ξερουν ......

Επισκέπτης
κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ με

''locate mobile phone number''

κ ψαξε τις 2-3 πρωτες σελιδες.....ισως βοηθηθεις με τον τροπο που επιθυμεις...

Iason80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ είχα το αντίστροφο πρόβλημα κάποτε. Είχα βάλει ντέτεκτιβ να βρει τη διεύθυνση μιας κοπελιάς που είχα ερωτευθεί. Μη σκεφτείτε τίποτα περίεργο. Απλά ήθελα να της στείλω ένα γράμμα με κάποια πράγματα που δεν της είχα πει ποτέ. Το θέμα κάπου πρέπει να στράβωσε και ο ντετέκτιβ εξαφανίστηκε. Υποψιάζομαι ότι ο μπιπ άνοιξε τον τηλεφωνικό κατάλογο και άρχισε να τηλεφωνάει σε συγγενείς της με αποτέλεσμα να γίνει ενοχλητικός.

Δεν περίμενα να κάνει τέτοια χοντράδα. Νόμιζα βλέπετε ότι οι ντέτεκτιβ είναι σοβαροί επαγγελματίες. Η περίπτωση του Vasou είναι διαφορετική βέβαια αλλά όπως και να 'χει εφιστώ την προσοχή όταν απευθύνεστε σε ιδιωτικούς ερευνητές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom