BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
γιατι στο χαλαω???
πλακα κανω
αν εξαιρεσουμε την υπερβολη στα ποστς
συμφωνω με την ουσια τους
γιατι στο χαλαω???
εγω παντως μια φορα την ειπα ετσι σ εναν μεγαλο....μου λεγε οτι και καλα η κορη του ποποοπο αν μαθει οτι στα 16-17 πηδηχτηκε θα γινει πανικος ...και του λεω...!!γιο εχετε??και μου λεει ναι βεβεα εναν γιο 2 μετρα...οταν πηδηξε 1η φορα στα 15-16 δεν εισασταν παρηφανος??του κανω...και γελουσαν και τα αυτια του..και του απανταω...καλα ρε μεγαλε αν το καθε παιδι σ αυτην την ηλικια εχει το φοβο του πατερα η του μεγαλου αδερφου της κοπελας.....τοτε σ αυτην την ηλικα τι θα πρεπε να πηαδαμε να καταφευγουμε σε οικους ανοχης απο τα 15-16..!!και τελος του ειπα θα ησασταν πιο περηφανος αν ο γιος σας εκανε σεξ 1η φορα σε μπουρδελο???και μου λεει οχι φυσικα...και του κανω μια... ε τοτε..και μου λεει εχεις δικιο αγορι μου αρκει να υπαρχει προσοχηέχει να κάνει και με την οικογένεια που μεγαλώνει τα παιδιά της...ο μπαμπούλης θέλει ο γιόκας να γαμήσει την οικουμένη αλλά την κορούλα τη στέλνει στο κατηχητικό.
Υπάρχει έμφυτη η τάση πάντως περισσότερο στις φέρουσες αιδοίον να χαζοβιολίζονται λόγω του παραπάνω συλλογισμού-σε-ανάπτυξη πάντως.
με αποστομωσες...πραγματικα...!!κοιταξε δεν θελω να το τραβηξω τοσο πολυ σε ανθρωπινα δικαιωματα κ ετσι... στα παραπανω εχεις απολυτο δικιο...μπορει καποιες φορες εμεις οι αντρες να το παραττραβαμε με τα παραδειγματα μας αλλα για σκεψου λιγο καλυτερα...!!δεν ζηταμε παρα πολλα..!!μηπως καπου εχουμε και εμεις λιγο δικιο..????καταρχην στην σημερον ημερα εχει χαθει η θυληκοτητα..thano @
Με τη διαφορα οτι ο ορος ισαξιος εμπερικλειει πολλα νοηματα οποτε μαλλον χρησιμοποιεις λαθος λεξη.....ισαξιος σε ποιον τομεα? των ανθρωπινων δικαιωματων? των εργατικων δικαιωματων? των κοινωνικων δικαιωματων? συγγνωμη αλλα μαλλον ειναι ακυρος ο ορος που χρησιμοποιεις. καθε γυναικα εχει δικαιωμα να ψηφιζει, να λεει την αποψη της, να απαιτει ισαξια με του αντρα συμπεριφορα στη δουλεια της, να παιρνει τα ιδια λεφτα, να μη θεωρειται πολιτης Β ή Γ κατηγοριας κτλ κτλ κτλ
ακομα και σε αυτο που λες θεωρω οτι ειναι δικαιωμα της καθε γυναικας να γινει μπετατζης ή νταλικιερης ασχετως αν δε μου αρεσει......εφοσον αυτη το θελει ας γινει.....μετα θα πρεπει να βρει και εναν αντρα που θα μπορει να τα ανεχτει ολα αυτα τι να σου πω....εκει λοιπον ερχεται το θεμα των ισορροπιων που ανεφερα πριν...
αλλο λοιπον η συζητηση περι δικαιωματων και ισαξιων φυλων και αλλο το τι μας αρεσει και τι οχι....
εχεις απολυτο δικιο...!!μ@@@@ που τοποθετηθηκα ετσι γενικα..!!!sory..!!πραγματικα δεν ειμαι απ αυτους που εχουνε μυαλα του 1900 ακομη..δεν ειμαι μισογυνης και ποτε δεν υποβιβασα γυναικα..ισα ισα τις γυναικες τισ λατρευω αλλα τα πραγματα εχουνε χαλασει τα τελευτεα χρονια..οι ισοροπιες ρε παιδακι μου..!σου εχω ξαναπει οτι δεν ειμαι απ αυτους που θα πουν γυναικααααα παντοφλες..!!και θα βοηθησω και θα σκουπισω και δεν ντρεπομαι που το λεω καθολου πιστεψε με..!!αλλα να μην χανονται οι ισοροπιες..δεν μπορω να διανοηθω οταν το δικο μου το σπιτι π.χ. ειναι πεντακαθαρο(αφου οι φιλοι μου ερχονται και βγαζουνε απο μονοι τους τα παπουτσια) και πηγαινω σε σπιτια γυναικων και ντρεπομαι να παω τουαλετα που στο κατω κατω ειμαι αγορι και δεν θα κατσω..!!οπως επισης δεν μπορω να διανοηθω οτι εγω μαγειρευω μια χαρα (με βαση τα λεγομενα των φιλων μου παντα) και οταν πηγαινω σε μια κοπελα να μην ξερει να κανει ουτε μακαροναδα..ΕΛΕΟΣΘανο απλα η φραση "δεν ειναι ισαξιες" δε μου αρεσε.......μου χτυπησε πως να το κανουμε......και μεχρι καποιο σημειο δεν ηξερα πως την εννοουσες ειλικρινα.....και μιας και το θεμα ξεκινησε απο την ψηφο των γυναικων ειχα καθε λογο να πιστευω οτι θεωρεις τις γυναικες γενικοτερα υποδεεστερες σε θεμα δικαιωματων κατι το οποιο με βρισκει διαφωνη. απο κει και περα ετσι οπως εξελιχθηκε η κουβεντα δε διαφωνω μαζι σου σε πολλα θεματα απλα δε μου αρεσε η συγκεκριμενη φραση και φυσικα καταλαβαινω το ρολο της υπερβολης και απο μερους σου και απο της μπαιτ μι απλα ειμαι γενικοτερα υπερμαχος της ισορροπιας και του μετρου σε καποια πραγματα
δεν υπαρχει λογος να νιωθεις ασχημα..!ουτε παρεξεγηση ητανε..απλα μια διελευκανση του θεματος.!!Οκ δεν υπαρχει θεμα απολογιας (με κανεις και νιωθω ασχημα )
το θεμα της παρεξηγησης εληξε....σε οσα αναφερεις παραπανω ειμαι 10000% συμφωνη
thano @
Με τη διαφορα οτι ο ορος ισαξιος εμπερικλειει πολλα νοηματα οποτε μαλλον χρησιμοποιεις λαθος λεξη.....ισαξιος σε ποιον τομεα? των ανθρωπινων δικαιωματων? των εργατικων δικαιωματων? των κοινωνικων δικαιωματων? συγγνωμη αλλα μαλλον ειναι ακυρος ο ορος που χρησιμοποιεις. καθε γυναικα εχει δικαιωμα να ψηφιζει, να λεει την αποψη της, να απαιτει ισαξια με του αντρα συμπεριφορα στη δουλεια της, να παιρνει τα ιδια λεφτα, να μη θεωρειται πολιτης Β ή Γ κατηγοριας κτλ κτλ κτλ
ακομα και σε αυτο που λες θεωρω οτι ειναι δικαιωμα της καθε γυναικας να γινει μπετατζης ή νταλικιερης ασχετως αν δε μου αρεσει......εφοσον αυτη το θελει ας γινει.....μετα θα πρεπει να βρει και εναν αντρα που θα μπορει να τα ανεχτει ολα αυτα τι να σου πω....εκει λοιπον ερχεται το θεμα των ισορροπιων που ανεφερα πριν...
αλλο λοιπον η συζητηση περι δικαιωματων και ισαξιων φυλων και αλλο το τι μας αρεσει και τι οχι....
-Υπομονη,θα βρεθει κ γι'αυτες ο πρωτος τυχοντας...(μεταξυ μας...ατυχος θα ναι...αλλα...)...Υ. Γ.
- Γιατρέ μου εργάζομαι με γυναίκες. Δεν τις αντέχω άλλο τι να κάνω;
δε λεω οτι ηταν καλη η τακτικη εκεινη αλλα σημερα πλεον ο κοσμος χωριζει επειδη η συζυγος εβαλε ροζ κουρτινες στο σαλονι (και ο συζυγος μισει το ροζ) ή επειδη ο συζυγος δε γνωριζει τι θα πει ψαρονεφρι και να ξεχωριζει το καλο κρασι....