Νέα

Πως χαρακτηριζετε τις κριτικες σας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως χαρακτηριζετε τις περισσοτερες κριτικες σας μεχρι και το 2010 ?

• Πανυγηρικες - Γιουπι

Ψήφοι: 3 15,0%
  • Καλες - Αξιολογες

Ψήφοι: 13 65,0%
  • Μετριες - Τυπικες

Ψήφοι: 5 25,0%
  • Κακες - Τζαμπα φραγκα

Ψήφοι: 2 10,0%
  • Ασε μη μου το θυμηζεις

Ψήφοι: 2 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εβλεπα τωρα την κεντρικη σελιδα  απο τον τιτλο καταλαβαινεις αν ειναι αρνητικη ή θετική μια κριτικη μερικες φορες
και αναρωτηθηκα απο το συνολο των κριτικων ποσες να ειναι αρνητικες αραγε ?  :think:

Ετσι μουρθε η η ιδεα της ψηφοριας , αυτο αλλαζει βεβαια αλλα
μιας και ειμαστε στην Αρχη του χρονου το ερωτημα ειναι :
Πως χαρακτηριζετε τις περισσοτερες κριτικες σας μεχρι και το 2010 ?

Πανυγηρικες - Γιουπι  :dancing:
Καλες - Αξιολογες  :grin:
Μετριες - Τυπηκες  :zfuck:
Κακες - Τζαμπα φραγκα  :tickedoff:
Ασε ρε φιλε μη μου το θυμηζεις  :headbang:

Επιλογές ψηφοφορίας:
Μέγιστος αριθμός ψήφων ανά χρήστη. 2
Αλλαγή ψήφου από τον χρήστη. ΝΑΙ
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας σε οποιονδήποτε. ΝΑΙ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Θετικές,  :rockon: :rockon: :rockon: να έχουμε θετική σκέψη για να περνάμε καλά.

Τώρα βέβαια αν στραβώσει κάτι  >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανοντας ενα μικρο ψαξιμο για το 2010 διαπιστωνω οτι εχω γραψει 105 κριτικες για οικους(δεν περιλαμβανω φυσικα αυτες για τσοντες) απο τις οποιες 25 ειναι σαφως αρνητικες ,11 ουδετερες και οι υπολοιπες 69 γενικα θετικες.....πανηγυρικες ηταν αυτες με δαναη απο τανταλου και σαπφους,νταρια,μαρινα βουλγαρα απο φριξου 14,λολιτα και λωρη απο παιωνιου,βανεσα απο κεφαληνιας,μελι ,ελβιρα,λαρισα,μονικα,κατερινα και νικολετα απο λαρισα,σαρα απο ματζαρου 14 ,ρεμπεκα απο αλιακμωνος,αντζελα,σαντρα  απο τρικαλα,μπετυ-λιν απο φυλης 104 και ανναμαρια απο φρατζη....δλδ ειναι και καμια εικοσαρια πανηγυρικες χοντρικα....

αυτα ειναι τα προσωπικα μου στατιστικα της χρονιας που περασε....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ενοειτε για τανες λεμε  :rockon:

οχι τσοντες και μικυ μαους ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανοντας ενα μικρο ψαξιμο για το 2010 διαπιστωνω οτι εχω γραψει 105 κριτικες για οικους(δεν περιλαμβανω φυσικα αυτες για τσοντες) απο τις οποιες 25 ειναι σαφως αρνητικες ,11 ουδετερες και οι υπολοιπες 69 γενικα θετικες.....πανηγυρικες ηταν αυτες με δαναη απο τανταλου και σαπφους,νταρια,μαρινα βουλγαρα απο φριξου 14,λολιτα και λωρη απο παιωνιου,βανεσα απο κεφαληνιας,μελι ,ελβιρα,λαρισα,μονικα,κατερινα και νικολετα απο λαρισα,σαρα απο ματζαρου 14 ,ρεμπεκα απο αλιακμωνος,αντζελα,σαντρα  απο τρικαλα,μπετυ-λιν απο φυλης 104 και ανναμαρια απο φρατζη....δλδ ειναι και καμια εικοσαρια πανηγυρικες χοντρικα....

αυτα ειναι τα προσωπικα μου στατιστικα της χρονιας που περασε....
συνεπως θα ελεγα οτι ειμαι κριτης που γενικα διακειμαι θετικα απεναντι στις κοπελες και το επαγγελμα τους.....το λιγο θετικο θα το αναδειξω....μια απλα ασχημη μερα μπορει να την συγχωρησω οπως παντα θα πω αν και εγω δεν ημουν πχ σε αψογη φορμα και δεν θα χαντακωσω καμια ετσι απλα....αλλα τα κομοδινα δεν τα συγχωρω και οταν δεν εχουν καμια δικαιολογια τρωνε μαυρισμα.....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Συνηθως αρνητικες κριτικες δεν γραφω εκτος κι αν ειναι κατω του μετριου η προκλητικα αγενης καποια ωστε να βοηθησω τους υπολοιπους. Αν τα καταφερνω τοτε καλα. Προσπαθω καθε φορα να βελτιωνομαι και να γραφω πιο ουσιαστικα πραγματα που να βοηθουν στην κριση των υπολοιπων. Προσπαθω να αποφευγω επισης τις επιφανειακες προσεγγισεις. Και φυσικα να διατυπωνω και να αποτυπωνω χωρις υπερβολες τα καθεκαστα. Αν τα καταφερνω? αυτο ειναι στην κριση σας. Η καθε γνωμη σεβαστη.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Συνηθως αρνητικες κριτικες δεν γραφω εκτος κι αν ειναι κατω του μετριου η προκλητικα αγενης καποια ωστε να βοηθησω τους υπολοιπους. Αν τα καταφερνω τοτε καλα. Προσπαθω καθε φορα να βελτιωνομαι και να γραφω πιο ουσιαστικα πραγματα που να βοηθουν στην κριση των υπολοιπων. Προσπαθω να αποφευγω επισης τις επιφανειακες προσεγγισεις. Και φυσικα να διατυπωνω και να αποτυπωνω χωρις υπερβολες τα καθεκαστα. Αν τα καταφερνω? αυτο ειναι στην κριση σας. Η καθε γνωμη σεβαστη.

Πράγματι οι κριτικές σου είναι πολύ καλά λογοτεχνικά δομημένες και περιεκτικές.
Εύγε. :rockon: :rockon: :rockon:
Πρέπει να ήσουν και καλός στην έκθεση στο σχολείο. :grin:
Το μόνο που βλέπω κάπως, είναι οι γενικά πολύ υψηλές βαθμολογίες που βάζεις. :think:
Και κάτι ακόμα. Βλέπω ότι είσαι στουντιάκιας, κάνα μπουρδελάκι δεν παίζει  :huh: :huh: :huh:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
συνεπως θα ελεγα οτι ειμαι κριτης που γενικα διακειμαι θετικα απεναντι στις κοπελες και το επαγγελμα τους.....το λιγο θετικο θα το αναδειξω....μια απλα ασχημη μερα μπορει να την συγχωρησω οπως παντα θα πω αν και εγω δεν ημουν πχ σε αψογη φορμα και δεν θα χαντακωσω καμια ετσι απλα....αλλα τα κομοδινα δεν τα συγχωρω και οταν δεν εχουν καμια δικαιολογια τρωνε μαυρισμα.....

+10000000000

Στα δικά σου τα αχνάρια πάτησα και εγώ, μιας και διαβάζοντας τις κριτικές σου αποφάσιασα να γραφώ στο site και να γίνω ενεργό μέλος αυτής της κοινότητας. :rockon: :rockon:

Μαζί σου  :rockon: :rockon:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Πράγματι οι κριτικές σου είναι πολύ καλά λογοτεχνικά δομημένες και περιεκτικές.
Εύγε. :rockon: :rockon: :rockon:
Πρέπει να ήσουν και καλός στην έκθεση στο σχολείο. :grin:
Το μόνο που βλέπω κάπως, είναι οι γενικά πολύ υψηλές βαθμολογίες που βάζεις. :think:
Και κάτι ακόμα. Βλέπω ότι είσαι στουντιάκιας, κάνα μπουρδελάκι δεν παίζει  :huh: :huh: :huh:
Ευχαριστω! Συνηθως γραφω για κοπελλες που αξιζουν τον κοπο και που με εμπνεουν να γραψω κατι για αυτες, γιαυτο και οι υψηλες βαθμολογιες. Δεν ειναι παντως ολες τοσο υψηλες π.χ. Ελενη απο Βριλησου και η τελευταια για Αλινα οπου εβαλα στην υπηρεσια πολυ χαμηλη βαθμολογια. Θα το κοιταξω παντως. Μπουρδελακι δεν παιζει γιατι το θεωρω πεταμενα λεφτα συν οτι το 90% απο τις κοπελλες δεν ειναι δηλωμενες και παιζεις το πουλι σου Ρωσικη ρουλετα. (κυριολεκτικα)! :2funny: Επιπλεον η καθαριοτητα ειναι πολυ κατω του μετριου στα μπουρδελα και ειναι ανασταλτικος παραγοντας. Πηγαινα παλια παντως. Επεσα σε ενα πανασχημο τραβελι στο παρακμιακο στην κεφαλληνιας, φυσικα δεν περασα αλλα με εκανε να αναθεωρησω τις αποψεις μου και να στραφω στα στουντιο...

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:rolleyes: :uglystupid: :boobies: :headbang: :dancing: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :S :S :S :S :S :S
ως κριτική, δεν έχω γράψει κάποια γιατί απλά περιοριζομαι σε θέματα που γνωρίζω καλά ή πληροφόρηση σε εξειδικευμένα θέματα που συνήθως έχει να κάνει με ύψη, βόλευ γυναικών ή θέματα ιστορικά φυσικής…κυρίως με νομπέλ

Συνημμένα

• 2010_11_13-2010_11_13_5_56_33-jpg-409362.jpg
    2010_11_13-2010_11_13_5_56_33-jpg-409362.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 5171958500_ac63831922.jpg
    5171958500_ac63831922.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το ξεχασαμε ?  :think: ελα να ψηφηζουμε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εχω ενα στανταρ μοτιβο που γραφω κριτικες και ισως για καποιους να ειναι βαρετο.
Συνηθως κανω ενα προλογο με την εμφανιση της κοπελας, το κυριως θεμα αφιερωνεται στα του δωματιου και ο επιλογος μου ειναι το συμπερασμα που εχω βγαλει απο την συναντηση μου.

Επειδη γενικοτερα σαν ανθρωπος ειμαι γεναιωδορος και ολιγαρκης, δεν ειμαι ιδιεταιρα αυστηρος με τις κοπελες.

Επισης δεν χρησιμοποιω ακραιες εκφρασεις και προσπαθω να μη  προσβαλω.
Ο λογος που το κανω αυτο δεν ειναι οτι ειμαι πουριτανος ή ηθικολογος, αλλα φερνω τον ευατο μου στην θεση καποιας κοπελας που διαβαζει την κριτικη.
Φανταζομαι πως μπορει να νοιωθει αμα διαβαζει :"της εσκισα την μουνάρα", "της εβαλα κωλδακτυλο", "την εχυσα στο στομα" και ολα τα σχετικα.
Ισως να κανω και λαθος.

Εχουν υπαρξει ομως και φορες που καποιες κοπελες ηταν εκνευριστικα ανεπαρκεις, οποτε ημουν "υποχρεωμενος" να περιγραψω την αρνητικη εμπειρια μου με κοσμιο παντα τροπο.
Ειναι καποιες φορες που εχω δεχτει βαρυς χαρακτηρισμους για καποιες κριτκες μου, τπου τυπου pormoter, πουτανοκαψουρη και τα σχετικα.
Το αντιπαρερχομαι, και δεν παρεξηγω μαις και εγω ξερω πως δεν ειναι αληθεια.

Πιστευω οτι οι κριτκες μου βοηθανε αυτους που τις διαβαζουν καλοπρεραιτα.
Μην ξεχναμε οτι οι κριτικες δεν ειναι τιποτα αλλο απο την αναφορα προσωπικων στιγμων του καθενος μας, με την εκαστοτε κοπελα.
Γι΄αυτο αλλωστε δεν μπορει να ειναι παντα ιδιες......

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Είναι τόσες λίγες που ακόμη και να θέλω δεν μπορώ να τις κρύψω: Δύο για Αμάντα (ααααααααααχ Αμαντιάδα και A(r)manda!), μία για Λίλη (uber alles!) και μία (αλλά τι μία!!!) για Πέννυ!!!

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εμένα οι κριτικές μου, έχουν σαν κύριο στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία των μελών και των επισκεπτών του site. Κάθε φορά που κάθομαι στο Laptop και γράφω κριτική, με πιάνουν απανωτές κρίσεις ηλιθιότητας. Εμένα οι τελευταίες κριτικές μου έχουν την εξής δομή:
1) Πρόσφατα πολυκαβλωτικά γεγονότα, που με οδήγησαν στο στούντιο.
2) Διαδρομή από το σπίτι προς το στούντιο - Αναλυτική περιγραφή της στουντιότσαρκας - εμπειρίες - συναισθήματα.
3) Άφιξη στο τελικό στούντιο - περιγραφή εμφάνισης της τσατσάς - διάλογος με την τσατσά - περιγραφή εμφάνισης της εκάστοτε κοπέλας.
4) Αναλυτική περιγραφή των σταδίων του σεξ - ιστορικοί κδιάλογοι - συναισθήματα.
5) Εκσπερμάτωση - αποχεραιτισμός - τελική κρίση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom