Νέα

πως αισθανονται οι ιεροδουλες οταν δεν τις επιλεγουμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo_gilf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μια αλλη καλη ερωτηση ειναι πως αισθανονται οταν τις επιλεγουν βρωμιαρηδες ή κακασχημοι

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
εεεεεε, ξεκολλήστε....
Θα απαντήσω στο ερώτημα αυτό, με μία άλλη ερώτηση.

Εμείς, πως αισθανόμαστε όταν δεν μας κάθεται κάποια γκόμενα; και δεν μιλάω για σχέση, αλλά για πήδημα.
Τα βάφουμε μαύρα; Δεν νομίζω Τάκη.
Το πολύ πολύ να ξενερώσουμε λίγο εκείνη την ώρα, αλλά μετά πάμε για άλλα.
Ε, σκεφτείτε πόσο πιο εύκολο είναι για τις τάνες.
Το μόνο που τις χαλάει, είναι που βλέπουν τα λεφτά να φεύγουν μέσα απ, τα  ..... πόδια τους.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πιστευω στεναχωριουνται αρκετα
κ καμια φορα δακρυζουν οταν μενουν μονες με την τσατσα η με τον κωλοπαιδαρα ρουμανο οδηγο αν ειναι βιζιτες  :)

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
306
Like
4.634
Πόντοι
16.491
Εμένα κάποια "φίλη", που δουλεύει σε στούντιο μου έχει πει πως όταν κάποιοι "χάληδες" την "απορρίπτουν" σκέπτεται από μέσα της.
"Ρε καραγκιόζη, έξω από εδώ ούτε το χέρι μου δεν θα ακουμπούσες και τώρα δεν σου αρέσω;"

Αλλά δεν το λέει φυσικά...

Κοιτα αυτο που λεει η φιλη σου ειναι γεγονος αλλα εδω δεν εχουμε να κανουμε παρα μονο με μια τιμια συναλλαγη οποτε τα υπολοιπα περισευουν.Ο αλλος οσο χαλιας και να ειναι δεν παει να την πιασει γκομενα παει να δωσει το αναλογο ποσο ωστε να γαμισει ενα καλο μουνι που στην πραγματικη ζωη δεν θα το εβρισκε ουτε με σφαιρες...ετσι εφοσον πληρωνει εχει το δικαιωμα να κανει την επιλογη του.Οποτε η καθε τανα οτι και να λεει απο μεσα της πανε στο βροντο.Ειναι γεγονος οτι οποιαδηποτε απο αυτες αν τις βλεπαμε στον δρομο θα μας ετρεχαν τα σαλια αλλα οταν ξερεις οτι με λιγα λεφτα σου κανουνε τσιμπουκια δεν σου κανει και τοσο αισθηση οσο μουναρες και αν ειναι και κοιτας να βρεις την καλυτερη για τα γουστα σου οποτε αναγκαστικα καποιες θα φανε ακυρο τι να κανουμε ετσι ειναι οι μπιζνες  :fuck1:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σιγουρα η καθε μια το λαμβανει διαφορετικα και αναλογα την περισταση ....
τις περισσοτερες φορες ομως δεν νομιζω να τις νοιαζει τοσο οσον αφορα την προσωπικοτητα οσο το χρημα που φευγει ....

Κακα τα ψεμματα μας βλεπουν σαν χαρτονομισμα των 10-20-50 ευρω αναλογα που εργαζονται
Οπως ακριβως κι οι συνηδητοποιημενοι τις βλεπουν ως κρεας εν αντιθεση με τους αγαπουληδες πουτανοκαψουρηδες που ονειρευονται ερωτες χαλωντας χρημα και χρονο
Σωστη η τοποθετηση σου φιλε, απλα την εγραψες ωμα....αλλα σωστη!!!Στον αγοραιο ερωτα ενας σε ψυχικη υγεια ανθρωπος παει για μια εκτονωση και οχι για ερωτες και αγαπες!!!...Οταν ομως εισαι ψυχικα αρρωστος πλαθεις στο μυαλο σου διαφορα σεναρια οπως οτι μπορει να κανεις σχεση με μια τανα....και διαφορα αλλα....εκει καλυτερα να πας σε ψυχιατρο!!!!Τεσπα επειδη αρχισε το ποδοσφαιρο....respect στο σχολιο σου φιλε!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να πώ την αμαρτία μου καμία φορά όταν πετυχαίνω κοριτσάκια που δεν κάνουν για αυτή την δουλεία (δηλαδη ουτε είναι πολύ όμορφες, ούτε βγάζουν σεξουαλικότητα) λίγο στεναχωριέμαι....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Πολλές απόψεις ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Εγώ ομολογώ ότι δεν είμαι τόσο σίγουρος σχετικά με τον τρόπο που συνδέεται κάποιος ψυχικά υγιής με το αγοραζόμενο σεξ.

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Πιστεύω πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία ενοχλούνται από την απόρριψη. Άλλες λίγο , άλλες πολύ, έχει να κάνει με το πόση σημασία δίνει η κάθε μια τους στο χρήμα.
Δεν ξενερώνουν ούτε χάνουν την αυτοπεποίθηση τους, διαθέτουν υψηλό κατώφλι ευαισθησίας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
απ'ότι βλέπω τα θέματα του site επαναλαμβάνονται , αλλά με διαφορετικό τίτλο κάθε φορά.
είναι ο ίδιος πιρφορικός πυρήνας αλλά με διαφορετική μορφή κάθε φορά.

ο αγοραίος έρωτας είναι μια τεράστια επιχείρηση που δεν πρόκειται ποτέ να πέσει έξω
γιατί εκμεταλλεύεται αυτή την βαθιά ριζωμένη πιρφορεστειδιακή νοοτροπία των πελατών.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.408
Πόντοι
786
ο ίδιος πιρφορικός πυρήνας 

Χρειάζεται υψηλή τεχνολογία επιτάχυνσης γιά νά αποσπασθεί τό σωματίδιο υποταγής. :rockon:
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Οταν ειδα τον τιτλο του θρεντ, αυθορμητα σκεφτηκα οτι "σιγα μην στενοχωριουνται κιολας". Ή εστω οτι "το πολυ πολυ να χαλαστουν λιγο, αν ο πελατης που τις απορριπτει, τους αρεσει".
Ομως διαβαζοντας τις αποψεις του Cheyenne και του Gianevan, που τους εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση, κλονιστηκα.
Δεν ειχα σκεφτεί ποτέ οτι οι κοπελες μπορεί να νιωσουν αβολα ή ασχημα, επειδη τις απορριπτεις.
Τελικα η απορριψη ειναι παντα δυσαρεστη, σε καθε τομεα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Οταν ειδα τον τιτλο του θρεντ, αυθορμητα σκεφτηκα οτι "σιγα μην στενοχωριουνται κιολας". Ή εστω οτι "το πολυ πολυ να χαλαστουν λιγο, αν ο πελατης που τις απορριπτει, τους αρεσει".
Ομως διαβαζοντας τις αποψεις του Cheyenne και του Gianevan, που τους εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση, κλονιστηκα.
Δεν ειχα σκεφτεί ποτέ οτι οι κοπελες μπορεί να νιωσουν αβολα ή ασχημα, επειδη τις απορριπτεις.
Τελικα η απορριψη ειναι παντα δυσαρεστη, σε καθε τομεα.

καλα εσυ εισαι για λυπηση λιγδα 40 χρονων ανθρωπος να σαλιαζεις στα γυναικεια νικς
κλονιστηκε λεει ο μπομπος
ουρτ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ποιος ειναι για λυπηση φαινεται. Αξιοθρηνητε.

θυμαμαι σε ενσ θρεντ που διαβαζα οταν ειχες πρωτομπει στο σαιτ που σου κατεβασε καντηλογαμωσταυριδια ο πλεζουργκιβερ

ειχε ματι ο πλεζουρ κ αυτο του το αναγνωριζουν κ οι φιλοι κ οι εχθροι του  ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Υποθέτω πως αποδοκιμάζουν συμπεριφορές μας και όχι επιλογές.
Μιλάω φυσικά για τις σωστές επαγγελματίες και όχι τα τσόλια..

Προσωπικά όποτε μπαίνω σε κάποιο μαγαζί και παρουσιάζεται μπροστά μου η κοπέλα, αν δε μου αρέσει λέω απλά ένα "ευχαριστώ" και φεύγω φυσιολογικά.
Δεν γυρίζω την πλάτη σαν ζώο..ούτε τρεχω σαν κυνηγημένος όπως κάνουν οι περισσότεροι.
Τωρα να περιμένεις σε μπουρδέλο με άλλους 10 και όταν βγει η κοπέλα όλοι να συνωστιστούν στην έξοδο σαν γαιδουρια...ε δεν είναι ωραίο.
Σίγουρα βρίζουν απο μέσα τους..ή οι πιο συνηθισμένες δε δίνουν σημασία.

Εχω δει και σε στουντιο να κάθονται να βλέπουν τη κοπέλα, να τους κερνάνε ποτάκι, να το πίνουν...να βλέπουν κοπέλα απο αλλαγή βάρδιας με τα ρουχα, να κάθονται επιτηδες να τη δουν και γυμνη..(που σίγουρα τις έχουν δει και απο το σαιτ) και (δικαιωμα τους ως εδω...)...και να φεύγουν σαν τους κλεφτές μετα χωρίς ουτε ένα αντιο..

Επομένως εξαρταται και η συμπεριφορά...πέρα απο την επιλογή ή όχι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006

Προσωπικά όποτε μπαίνω σε κάποιο μαγαζί και παρουσιάζεται μπροστά μου η κοπέλα, αν δε μου αρέσει λέω απλά ένα "ευχαριστώ" και φεύγω φυσιολογικά.
Δεν γυρίζω την πλάτη σαν ζώο..ούτε τρεχω σαν κυνηγημένος όπως κάνουν οι περισσότεροι.
Τωρα να περιμένεις σε μπουρδέλο με άλλους 10 και όταν βγει η κοπέλα όλοι να συνωστιστούν στην έξοδο σαν γαιδουρια...ε δεν είναι ωραίο.

Εχω δει και σε στουντιο να κάθονται να βλέπουν τη κοπέλα, να τους κερνάνε ποτάκι, να το πίνουν...να βλέπουν κοπέλα απο αλλαγή βάρδιας με τα ρουχα, να κάθονται επιτηδες να τη δουν και γυμνη..(που σίγουρα τις έχουν δει και απο το σαιτ) και (δικαιωμα τους ως εδω...)...και να φεύγουν σαν τους κλεφτές μετα χωρίς ουτε ένα αντιο..

Αλλη μια νηφαλια αποψη ενος σοβαρου ανθρωπου.  :thumbsup:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

Oταν πεις ενα απλα ευχαριστω,γιατι πιστεύεις οτι δεν θα σε βρίσει;Aνετα μπορεί να το κάνει.Το αλλο που είπες να εχουν κεραστει και ποτο και μετά να την κανουν με ελαφρά χωρις ενα ευχαριστώ ειναι μεγάλη γαιδουριά οντως!Σιγουρα αν εισαι σωστος η κοπέλα πιθανον να μην παρεξηγηθει που εφυγες,αλλά δεν είναι σιγουρο ότι θα γλιτώσεις το μπινελίκι!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αγάπη μου στεναχωρήθηκα χθές που πέρασα απο το μαγαζί αλλά δεν σε προτίμησα,
όλη τη νύχτα σε σκεφτόμουνα και στη σκέψη ότι μπορεί να στεναχωρήθηκες ,δεν έκλεισα μάτι απο τις ενοχές μου,
γι'αυτό και ήρθα σήμερα να σου σκάσω ένα 150άρι

σ'αγαπώ μωρό μου   :*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom