You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πως αισθανονται οι ιεροδουλες οταν δεν τις επιλεγουμε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teo_gilf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Εμένα κάποια "φίλη", που δουλεύει σε στούντιο μου έχει πει πως όταν κάποιοι "χάληδες" την "απορρίπτουν" σκέπτεται από μέσα της.
"Ρε καραγκιόζη, έξω από εδώ ούτε το χέρι μου δεν θα ακουμπούσες και τώρα δεν σου αρέσω;"
Αλλά δεν το λέει φυσικά...
"Ρε καραγκιόζη, έξω από εδώ ούτε το χέρι μου δεν θα ακουμπούσες και τώρα δεν σου αρέσω;"
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σιγουρα η καθε μια το λαμβανει διαφορετικα και αναλογα την περισταση ....
τις περισσοτερες φορες ομως δεν νομιζω να τις νοιαζει τοσο οσον αφορα την προσωπικοτητα οσο το χρημα που φευγει ....
Κακα τα ψεμματα μας βλεπουν σαν χαρτονομισμα των 10-20-50 ευρω αναλογα που εργαζονται
Οπως ακριβως κι οι συνηδητοποιημενοι τις βλεπουν ως κρεας εν αντιθεση με τους αγαπουληδες πουτανοκαψουρηδες που ονειρευονται ερωτες χαλωντας χρημα και χρονο
τις περισσοτερες φορες ομως δεν νομιζω να τις νοιαζει τοσο οσον αφορα την προσωπικοτητα οσο το χρημα που φευγει ....
Κακα τα ψεμματα μας βλεπουν σαν χαρτονομισμα των 10-20-50 ευρω αναλογα που εργαζονται
Οπως ακριβως κι οι συνηδητοποιημενοι τις βλεπουν ως κρεας εν αντιθεση με τους αγαπουληδες πουτανοκαψουρηδες που ονειρευονται ερωτες χαλωντας χρημα και χρονο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
συγκεκριμμενα εσενα σε βλεπουνε σαν 2 cents. ουτε να σκυψουν να μαζεψουν.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ειχα παει σε ενα στην Τανταλου ημασταν 21! μετρημενοι και περιμεναμε οταν βγηκε εξαφανιστηκαμε ολοι μαλιστα στην πορτα σκουντιομασταν να τρεξουμε
δεν πρεπει να ενιωσε και πολυ καλα η σκηνη ηταν σαν
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε ελληνιδα ητανεειχα παει σε ενα στην Τανταλου ημασταν 21! μετρημενοι και περιμεναμε οταν βγηκε εξαφανιστηκαμε ολοι μαλιστα στην πορτα σκουντιομασταν να τρεξουμε
πλακιτσα αγαπαμε ελληνιδες κατα βαθος
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εχεις απολυτο δικιο τυπε ..... Ετσι ειναισυγκεκριμμενα εσενα σε βλεπουνε σαν 2 cents. ουτε να σκυψουν να μαζεψουν.
Συνημμένα
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σάν το γάλα της ΕΒΓΑ όταν απο το διπλανό ψυγείο αγοράζουμε της ΔΕΛΤΑ !
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σε εμενα πολλες φορες εχουν αρχησει και βριζουν στην γλωσσα τους οταν γυρναγαμε πλατη με αλλους στο σαλονι
λες και ειναι ο καθενας υποχρεμενος να μπει...
σου κανει κλικ καποια μπαινεις, δεν σου κανει, οχι.. Αλλα τα ποσοστα ειναι που μετρανε..
Επεισης λιγο οφ τοπικ, εγω ακουω οτι στα στουντιο βαρανε μυγες, τοτε γιατι λειτουργουν τα περισσοτερα ?
σου κανει κλικ καποια μπαινεις, δεν σου κανει, οχι.. Αλλα τα ποσοστα ειναι που μετρανε..
Επεισης λιγο οφ τοπικ, εγω ακουω οτι στα στουντιο βαρανε μυγες, τοτε γιατι λειτουργουν τα περισσοτερα ?
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
υπερβολές (όσον αφορά στις μύγες)..σαφώς και είναι μειωμένη η κίνηση ,αλλά με τις τιμές που χρεώνουν, έξω δεν πέφτουν..απλά έχουν μειωθεί τα κέρδη τους..φυσικά αν συνεχιστεί για πολύ αυτή η κατάσταση πιθανόν ορισμένα να κλείσουν.Σε εμενα πολλες φορες εχουν αρχησει και βριζουν στην γλωσσα τους οταν γυρναγαμε πλατη με αλλους στο σαλονι
andy williams11
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αισθανονται οπως και μεις στις δουλειες που κανουμε,οταν ειναι στις καλες τους δεν τους καιγεται καρφι,οταν δεν ειναι μπορει και να βριζουν στη γλωσσα τους που λεει και ενας φιλος
Εμένα κάποια "φίλη", που δουλεύει σε στούντιο μου έχει πει πως όταν κάποιοι "χάληδες" την "απορρίπτουν" σκέπτεται από μέσα της.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13