Νέα

Πορνοsites που δέχονται visa electron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το θέμα για να μαζέψουμε εδώ όλα τα πορνο-σάιτς που υπάρχουν και ξέρουμε τα οποία δέχονται visa electron..
Καθώς είμαι περίεργος τσοντάκιας θέλω να δω αν υπάρχει τίποτα καλό αφού δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αγορά από πορνο-σάιτς με την πιστωτική...

Ακούω προτάσεις...  :cheesy: :rockon:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
paypal δεν παίζει ???

απλά και σίγουρα ...!!!

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεν ξέρω να χειρίζομαι paypal....

Για visa electron τίποτα έχετε δει ?? :think: :think: :think:

Επισκέπτης
με το paypal βάζεις μία φορά την πιστωτική σου εκεί, και μετά πληρώνει το paypal για σένα. Aπλά δεν έχουν OΛA τα site paypal. Eπίσης μερικά site που έχουν λογότυπο Visa δέχονται και την electron. Eμένα μου έχει τύχει.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
με το paypal βάζεις μία φορά την πιστωτική σου εκεί, και μετά πληρώνει το paypal για σένα. Aπλά δεν έχουν OΛA τα site paypal. Eπίσης μερικά site που έχουν λογότυπο Visa δέχονται και την electron. Eμένα μου έχει τύχει.

Είναι το ίδιο φίλε (πιστωτική και electron) αρκεί στο πίσω μέρος της κάρτας να έχει τα τρία ψηφία που είναι ξεχωριστά απο τον 14 ψήφιο αριθμό (CCV).

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Είναι το ίδιο φίλε (πιστωτική και electron) αρκεί στο πίσω μέρος της κάρτας να έχει τα τρία ψηφία που είναι ξεχωριστά απο τον 14 ψήφιο αριθμό (CCV).

Οχι φιλε δεν ειναι το ιδιο πιστωτικη και electron / η πιστωτικη εχει ενα πιστωτικο οριο π.χ 2000 Ευρω και ειναι ουσιαστικα ενα δανειο που εχεις παρει απο την τραπεζα με επιτοκιο πουτσα / η electron ειναι prepaid καρτα με την οποια μπορεις να κανεις αγορες μονο μεχρι το ποσο που εχεις καταθεσει εσυ πιο πριν στην καρτα

Οποτε φιλε στο net μονο electron ωστε αν γινει ποτε η στραβη να σου παρουν το ποσο που θα εχεις μεσα στην electron ( υποτιθεται οτι δεν θα βαλεις στην electron 2000 Ευρω αλλα 100 Ευρω ωστε να κανεις τις αγορες που θελεις ) / αν γινει η στραβη με visa θα σε χρεωσουν με ολο το ποσο της visa που δεν εχεις ακομα χρησιμοποιησει / προσοχη

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Όχι το Paypal  δεν είναι 100% ασφαλές.

Σε εμένα προσωπικά έτυχε στο παρελθόν να έχω πουλήσει ένα αντικείμενο μέσω ebay και να με έχει πληρώσει κάποιος με paypal. Αφού λοιπόν είδα ότι ήρθαν τα χρήματα και φαινόνταν διαθέσιμα μέσα στο λογαριασμό του Paypal έστειλα στον αγοραστή το δέμα.
Μετά από κάποιες μέρες τα χρήματα διαγραφήκαν από το λογαριασμό μου και η paypal μου είπε ότι η χρέωση της πιστωτικής του αγοραστή δεν έγινε σωστά διότι  η κάρτα που είχε δηλώσει δεν ήταν σωστή. Βεβαίως ο αγοραστής δεν απάντησε σε κανένα email μου και η κακή αρνητική που του άφησα αλλά και η αναφορά που έκανα στο ebay απλά του έκλασαν τ’ αρχίδια. 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ρε συ Νεαρχε δεν μπορουσες να επικοινωνησεις με καποιον απο το PayPal ???

Aλλα τι λεω κι εγω τωρα .....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Όχι το Paypal  δεν είναι 100% ασφαλές.

...και η paypal μου είπε ότι η χρέωση της πιστωτικής του αγοραστή δεν έγινε σωστά διότι  η κάρτα που είχε δηλώσει δεν ήταν σωστή.

Αυτή την αλληλογραφία με το PayPal την έχεις να μας τη βάλεις εδώ να την ελέγξω?

Η με ΡΜ αν δε θες να φανούν τα στοιχεία σου δημόσια?

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Οχι φιλε δεν ειναι το ιδιο πιστωτικη και electron / η πιστωτικη εχει ενα πιστωτικο οριο π.χ 2000 Ευρω και ειναι ουσιαστικα ενα δανειο που εχεις παρει απο την τραπεζα με επιτοκιο πουτσα / η electron ειναι prepaid καρτα με την οποια μπορεις να κανεις αγορες μονο μεχρι το ποσο που εχεις καταθεσει εσυ πιο πριν στην καρτα

Οποτε φιλε στο net μονο electron ωστε αν γινει ποτε η στραβη να σου παρουν το ποσο που θα εχεις μεσα στην electron ( υποτιθεται οτι δεν θα βαλεις στην electron 2000 Ευρω αλλα 100 Ευρω ωστε να κανεις τις αγορες που θελεις ) / αν γινει η στραβη με visa θα σε χρεωσουν με ολο το ποσο της visa που δεν εχεις ακομα χρησιμοποιησει / προσοχη
  Ακόμα και αν τα στοιχεία πέσουν στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων, υπάρχει ειδική νομοθεσία, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στις ΗΠΑ, η οποία ορίζει ότι ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να αρνηθεί τη χρέωση οποιασδήποτε συναλλαγής έχει πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσίαση του φυσικού σώματος της κάρτας.

Οπότε αν ο κάτοχος δει χρέωση στο αντίγραφο του λογαριασμού του μπορεί να αρνηθεί την καταβολή του αντιτίμου και η τράπεζα όχι μόνο δεν θα καταβάλει το ποσό αυτό στον πωλητή, αλλά θα χρεώσει και το κατάστημα με τα έξοδα ακύρωσης της συναλλαγής.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

υπάρχει όμως λύση για πιστωτική...να βάλεις μια κάρτα φορτωμένη που έχεις πλέον μικρό διαθέσιμο υπόλοιπο ώστε και να σε κλέψουν να είναι μικρή η ζημιά...
εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί είναι η διασύνδεση ενός κανονικού σάιτ πχ rapidshare ή κάποιου νορμάλ πορνοσάιτ με σάιτ παιδόφιλων,να υπάρχει δηλαδή η ίδια ιδιοκτησία χωρίς να φαίνεται και να μπλέξει κάποιος χωρίς να φταίει

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτή την αλληλογραφία με το PayPal την έχεις να μας τη βάλεις εδώ να την ελέγξω?

Η με ΡΜ αν δε θες να φανούν τα στοιχεία σου δημόσια?

Έχουν περάσει 5 χρόνια, έχω αλλάξει δύο υπολογιστές, και έχω αλλάξει και χώρα διαμονής από τότε.

Όχι δεν έχω να σου δώσω τίποτα από την τότε αλληλογραφία.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
υπάρχει όμως λύση για πιστωτική...να βάλεις μια κάρτα φορτωμένη που έχεις πλέον μικρό διαθέσιμο υπόλοιπο ώστε και να σε κλέψουν να είναι μικρή η ζημιά...
εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί είναι η διασύνδεση ενός κανονικού σάιτ πχ rapidshare ή κάποιου νορμάλ πορνοσάιτ με σάιτ παιδόφιλων,να υπάρχει δηλαδή η ίδια ιδιοκτησία χωρίς να φαίνεται και να μπλέξει κάποιος χωρίς να φταίει

σωστος παλερμο / εγω μιλαω για καποιον που η visa του εχει υπολοιπο αγορων οποτε πρεπει να προσεχει

Επισκέπτης

Σωστό και αυτό

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Ναι!! Σωστά είναι αυτά που λές. Λάθος διατύπωση sorry. Όταν λέω το ίδιο, εννοώ οτι πολλά sites δεν διαχωρίζουν την πιστωτική απο την electron όποτε στα στοιχεία χρησιμοποιείς τα στοιχεία της electron. Τώρα  για χρεώσεις κτλ τα ανάφερες πιο πάνω.....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ναι!! Σωστά είναι αυτά που λές. Λάθος διατύπωση sorry. Όταν λέω το ίδιο, εννοώ οτι πολλά sites δεν διαχωρίζουν την πιστωτική απο την electron όποτε στα στοιχεία χρησιμοποιείς τα στοιχεία της electron. Τώρα  για χρεώσεις κτλ τα ανάφερες πιο πάνω.....

νομιζω οτι τα sites διαχωριζουν τις καρτες / 3 ειναι οι βασικες : visa,visa electron και mastercard / υπαρχουν κι αλλες βεβαιως οπως JCB,Plus κτλ

εν πασει περιπτωσει καταλαβες τι ειπα και προσοχη με το net

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Υπουργέ μου η visa electron δεν είναι prepaid κάρτα. Είναι χρεωστική κάρτα. Δηλαδή δεν έχεις καταθέσει ένα ποσό στην συγκεκριμένη κάρτα και μετά το διαχειρίζεσαι ηλεκτρονικά με την κάρτα. Είναι μία κάρτα η οποία χρησιμοποιώντας το δίκτυο της visa μπορεί να χρεώνει τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος πληρωμής στην Ευρώπη. Ηλεκτρονική χρέωση του λογαριασμού σου δηλαδή, χωρίς επιτόκια και χωρίς δανεισμό. Βέβαια δεν χρησιμοποιούνε σε όλες τις χώρες τη visa electron, στην Ιταλία ας πούμε χρησιμοποιούνε ένα σύστημα που ονομάζουν bancomat και είναι χρεωστική κάρτα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επίσης και η MAESTRO είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με την visa electron μόνο που χρησιμοποιεί το δίκτυο της Mastercard για τη χρέωση του λογαριασμού. Η εθνοκάρτα της εθνικής τράπεζας ας πούμε είναι και MAESTRO.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom