Νέα

Πονάει το πουλί μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dynamics
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους....
πρωτο ποστ μιας κ βλεπω πολυ καιρο το φορουμ αλλα δν εκανα Register.
Στο θεμα μας τωρα πριν 2 εβδομαδες εδωσα μπουκι σε ενα αραπακι στα γνωστα στεκια στο κεντρο της αθηνας.
εχτος οτι δν ηθελα να παω ποτε....αφου περναγα ενα βραδι με εναν φιλο μ κατι με επιασε κ ψιλοτρελαθηκα θωλοσα η οπως θελετε....κ το εδωσα.
μλκ 1τη εβαλα προφυλακτικο που ανοιξε αυτη ενω ειχα δικα μ(σας ειπα θολωσα)
μλκ 2τη εκανα κατι που δν ηθελα
απο τοτε(εχω την εντιπωσει ισως κ μετα απο 2-3 μερες)περα απο το ψυχολογικο που εχω παθει(μην εχω παθει τπτ)με ποναει το πουλι μ.
εχω κοκκινιλα απο την μια πλευρα του ορχη κ νιοθω το πουλι μ στο εσωτερικο πρισμενο λες κ το εχω κανει πανω απο 3 φορες.επισης παρατηρησα πως το κεφαλι ειναι κοκκινο(εριθισμος δλδ)κ γενικα εναν εριθσμο κ στο πετσακι
δν ξερω τι να κανω ρε παιδια εχω χασει την μπαλα κ φοβαμαι πολυ!!αυριο θα παω σε δερματολογο μιας κ στην περιοχη μ δν βρεικα ουρολογο δν ξερω αν ειναι σωστη κινηση!!!
τι πρεπει να κανω?να παω μονο σε ουρολογο?
φυσικα δν ψαχνω να λυσω το προβλημα απο εδω...απλα αν εχει καποιος ποιρα πανω στο θεμα να μ πει με τι εχω να κανω?κ αν πρεπει αποκλειστικα να παω σε ουρολογο....γιατι μονο δερματολογο εχω βρει στην περιοχη μ
ευχαριστω

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα πας σε δερματολόγο η ουρολόγο αλλά σε αφροδισιολόγο!!Σε ουρολόγο πολυ΄πιθανόν ανκάνεις γενική ου΄ρων αν μη δείξει μικρόβιο στα ούρα μιας και από ότι περιγράφεις πρέπει να έχεις πρόβλημα με την ουρήθρα.Πήγαινε στο Συγγρό ή ακόμα καλύτερα αν ξέρεις ιδιώτη γιατρό.Κάνε εξετάσεις για χλαμύδια,γονόρροια και Non-specific Urethritis.Και να σε δει και στην περιοχή την κόκκινη..Σου πήρε ακάποτη πίπα;;

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
κωστα καταρχας ευχαριστω που απαντησες....
φιλε ειχα ακουστα για ουρολογο κ δερματολογο.ο αφροδισιολογος ειναι αποκληστικα για αυτη την δουλεια?οχι φιλε με τπτ δν το εδινα ακαποτο!!!εβαλα την καποτα(αφου την εβγαλε αυτη απο το περιτυλιγμα)κ μου πειρε πιπ@!η πλακα ειναι οτι μ ηταν ψιλο πεσμενη μιας κ οταν καταλαβα τι μου γινεται ειχα ξενερωσει απιστευτα!ισα που εχυσα κ της ειπα να παρει μπουλο!τωρα δν ξερω τι μπορει να εχει γινει!αλλα απο τοτε επαθα ψιχολογικο!οταν ηρθα σπιτι εκανα μπανιο κ εβαλα στο πουλι μ πενταντιν....
ασε φιλε μεγαλο ξενερωμα.....μονο κ μονο που εχεις το ανχος μην εχεις παθει τπτ....αστα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε ειχα ακουστα για ουρολογο κ δερματολογο.ο αφροδισιολογος ειναι αποκληστικα για αυτη την δουλεια?οχι φιλε με τπτ δν το εδινα ακαποτο!!!εβαλα την καποτα(αφου την εβγαλε αυτη απο το περιτυλιγμα)κ μου πειρε πιπ@!η πλακα ειναι οτι μ ηταν ψιλο πεσμενη μιας κ οταν καταλαβα τι μου γινεται ειχα ξενερωσει απιστευτα!ισα που εχυσα κ της ειπα να παρει μπουλο!τωρα δν ξερω τι μπορει να εχει γινει!αλλα απο τοτε επαθα ψιχολογικο!οταν ηρθα σπιτι εκανα μπανιο κ εβαλα στο πουλι μ πενταντιν....
ασε φιλε μεγαλο ξενερωμα.....μονο κ μονο που εχεις το ανχος μην εχεις παθει τπτ....αστα...
αδερφε δεν νομιζω να ειναι κατι.μπορει να ειχε καμια καποτα η μαλακο κ να ειναι no name κ να σου εφερε αλεργια κ μετα απο το φοβο σου η ψυχολογια σου να ειναι γαμησε τα.πηγαινε βεβαια κ σε δερματολογο κ σε αφροδισιολογο,εγω θα πηγαινα κ στους δυο,κ ολα θα πανε μια χαρα

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
αδερφε δεν νομιζω να ειναι κατι.μπορει να ειχε καμια καποτα η μαλακο κ να ειναι no name κ να σου εφερε αλεργια κ μετα απο το φοβο σου η ψυχολογια σου να ειναι γαμησε τα.πηγαινε βεβαια κ σε δερματολογο κ σε αφροδισιολογο,εγω θα πηγαινα κ στους δυο,κ ολα θα πανε μια χαρα
φιλε μ σε ευχαριστω για την ψυχολογικη βοηθεια!κ την απαντση!
μου εχει περασει κ αυτο απο το μυαλο γιατι το σακουλακι(το περιτυλιγμα εμεινε στο αμαξι)κ δν εγγραφε καποια επονημη εταιρια μονο οτι ηταν Made in italy κ ηταν λευκο το περιτυλιγμα!λεω να ξεκινησω απο δερματολογο αυριο μιας κ δν υπαρχει ουρολογος(δν εχω δει για αφροδισιολογος οπως ειπε ο κωστας)απλα αν ειναι αλεργια δν θα ειχε περασει τοσες μερες?μακαρι ρε αδερφε να ειναι αυτο!1000 φορες να εδεινα πιπ@ σε λευκη παρα σε αραπακι....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε μ σε ευχαριστω για την ψυχολογικη βοηθεια!κ την απαντση!
μου εχει περασει κ αυτο απο το μυαλο γιατι το σακουλακι(το περιτυλιγμα εμεινε στο αμαξι)κ δν εγγραφε καποια επονημη εταιρια μονο οτι ηταν Made in italy κ ηταν λευκο το περιτυλιγμα!λεω να ξεκινησω απο δερματολογο αυριο μιας κ δν υπαρχει ουρολογος(δν εχω δει για αφροδισιολογος οπως ειπε ο κωστας)απλα αν ειναι αλεργια δν θα ειχε περασει τοσες μερες?μακαρι ρε αδερφε να ειναι αυτο!1000 φορες να εδεινα πιπ@ σε λευκη παρα σε αραπακι....
κοιτα να δεις αν ειναι αλεργια θα πρεπει να βαλεις κ καμια κρεμουλα που θα δωσει ο γιατρος,μη βαλεις εσυ οτι να ναι.δεν εχει σημασια λευκη η αραπακι,με τη μια σκεφτηκα οτι μπορει η καποτα να ναι οτι να ναι.κ μη μασας.μπορει να μην εχεις τιποτα κ να σου εχει γαμηθει η ψυχολογια κ να τα βλεπεις ετσι.ολα ειναι στο μυαλο

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Κοίτα πάντως η κοκκινίλα και ερεθισμός υφίσταται σε πολλές περιπτώσεις όταν φοράς καπότα και γαμάς λόγω των τριβών του latex με το δέρμα.Μιας και όπως λες δεν τη γάμισες πολύ πιθανόν να σου την έπαιζε άγαρμπα και δυνατά και για αυτό να πρήστηκες και να ποναγε το πουλί σου.Να ξέρεις μιας και δεν γάμησες η πιθανότητα να παθες κάτι και μιλαώ για κάνα μικρόβιο σαν τη χλαμύδια μιας και δεν υπάρχει περίπτωση για HIV,Ηπατίτιδες,Σίφιλη από στοματικό με καπότα,είναι απειροελάχιστη.Με την ευκαιρία που θα απς στο γιατρό ενημερώσου για όλες τις αρρώστιες για να ξέρεις.Εγώ το 2005 είχα πάει με Ρωσίδα στη Φυλής και μου έβαλε λάθος την καπότα και έσπασε και δεν πήρα χαμπαρι μεχρι που έχυσα μέσα της!!!Και πήγα για εξετάσεις HIV αρχικά μετά από μήνες όμως με ενημέρωσαν για τόσα άλλα που δεν ήξερα όπως Ηπατίτιδες που είναι εξίσου φονικε΄ς με τον HIV και χωρίς γιατρειά,για τη Σίφιλη,χλαμύδια,γονόρροια,HPV κτλ....Πλέον μιας και έχω 1 κοπέλα κάνω έτσι για να ξέρω 1 φορά το χρόνο για όλα όπου εδώ στην Αγγλία ε΄χουμε φοβερό νοσοκομείο για Αφροδισιακά.Μου καναν και εμβόλεια για Ηπατίτιδα Β και Ηπατίτιδα Α που δεν είχα κάνει τσάμπα και μου δώσαν 1 μάτσο φυλλάδια που ενημεώνει για όλα τα νοσήματα.

Και μην ξανακάνεις τίποτα με μαύρη πουτάνα ειδικα΄εμ αυτές στο Δημαρχείο.Πολλές από αυτές είναι πρεζόνια και έχουν Ηπατίτιδες και AIDS και την έχουν πληρώσει πολλοί μαλάκες.Μια φορά πριν χρόνια μάλιστα σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ μαι καργι΄λα πήγε να δαγκώσει αστυνομικό μπας και για εκδίκηση τον κολλήσει HIV και εκείνος της άνοιξε το κεφάλι σαν καρπούζι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για ηπατιτιδα θα πρεπει να κανουμε εξετασεις να δουμε αν εχουμε αρκετα αντισωματα.οι περισσοτεροι κανουν οταν ειναι μικροι κ μετα ξανα πριν πανε στρατο,μετα τα παρατανε αλλα δεν πρεπει.πρεπει να τα ελεγχουμε αυτα γιατι δεν παιζουμε με την υγεια μας.οπως σου ειπα,δεν εχεις κατι μαλλον γιατι δεν υπηρξε επαφη.μαλλον η το σκουφακι ηταν για τον πουτσο.κ συ ρε παλικαρι μου ελεος,απο θεσ νικη ειμαι κ οταν ερχομαι αθηνα ουτε να τις φτυσω δεν θελω τις πατσαβουρες......μην κανουμε τετοια λαθη.

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
κοιτα να δεις αν ειναι αλεργια θα πρεπει να βαλεις κ καμια κρεμουλα που θα δωσει ο γιατρος,μη βαλεις εσυ οτι να ναι.δεν εχει σημασια λευκη η αραπακι,με τη μια σκεφτηκα οτι μπορει η καποτα να ναι οτι να ναι.κ μη μασας.μπορει να μην εχεις τιποτα κ να σου εχει γαμηθει η ψυχολογια κ να τα βλεπεις ετσι.ολα ειναι στο μυαλο
ελπιζω αυριο να ειμαι σε δερματολογο!!!αν δν μ τυχη κατι εκτακτο!η ψυχολογια μ φιλε εγινε πουτ...αννα εκεινη την ημερα!!ισα που τελειωσα κ τις λεω go go out off there(δν ηξερε ελληνικα)κ στο τελος τις ειπα να παρει κ τν μπουλο :) ειχα ξενερωσει φιλε τοσο πολυ...κ εχω ακομα...ποτε ξανα εκει...σε ευχαριστω φιλε!!να εισαι καλα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Υπαρχουν δερματολογοι-αφροδισιολογοι συνηθως,δυο σ΄ ενα κι ετσι.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε τουλαχιστον να σου γινει μαθημα αυτο να μην τον δινεις οπου ναναι.και ειδικα στις μαυρες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεγαλε τουλαχιστον να σου γινει μαθημα αυτο να μην τον δινεις οπου ναναι.και ειδικα στις μαυρες.
την υπογραφη σου και το πουλι σου πρεπει να προσεχεις που το βαζεις τυπε μου

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Κοίτα πάντως η κοκκινίλα και ερεθισμός υφίσταται σε πολλές περιπτώσεις όταν φοράς καπότα και γαμάς λόγω των τριβών του latex με το δέρμα.Μιας και όπως λες δεν τη γάμισες πολύ πιθανόν να σου την έπαιζε άγαρμπα και δυνατά και για αυτό να πρήστηκες και να ποναγε το πουλί σου.Να ξέρεις μιας και δεν γάμησες η πιθανότητα να παθες κάτι και μιλαώ για κάνα μικρόβιο σαν τη χλαμύδια μιας και δεν υπάρχει περίπτωση για HIV,Ηπατίτιδες,Σίφιλη από στοματικό με καπότα,είναι απειροελάχιστη.Με την ευκαιρία που θα απς στο γιατρό ενημερώσου για όλες τις αρρώστιες για να ξέρεις.Εγώ το 2005 είχα πάει με Ρωσίδα στη Φυλής και μου έβαλε λάθος την καπότα και έσπασε και δεν πήρα χαμπαρι μεχρι που έχυσα μέσα της!!!Και πήγα για εξετάσεις HIV αρχικά μετά από μήνες όμως με ενημέρωσαν για τόσα άλλα που δεν ήξερα όπως Ηπατίτιδες που είναι εξίσου φονικε΄ς με τον HIV και χωρίς γιατρειά,για τη Σίφιλη,χλαμύδια,γονόρροια,HPV κτλ....Πλέον μιας και έχω 1 κοπέλα κάνω έτσι για να ξέρω 1 φορά το χρόνο για όλα όπου εδώ στην Αγγλία ε΄χουμε φοβερό νοσοκομείο για Αφροδισιακά.Μου καναν και εμβόλεια για Ηπατίτιδα Β και Ηπατίτιδα Α που δεν είχα κάνει τσάμπα και μου δώσαν 1 μάτσο φυλλάδια που ενημεώνει για όλα τα νοσήματα.

Και μην ξανακάνεις τίποτα με μαύρη πουτάνα ειδικα΄εμ αυτές στο Δημαρχείο.Πολλές από αυτές είναι πρεζόνια και έχουν Ηπατίτιδες και AIDS και την έχουν πληρώσει πολλοί μαλάκες.Μια φορά πριν χρόνια μάλιστα σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ μαι καργι΄λα πήγε να δαγκώσει αστυνομικό μπας και για εκδίκηση τον κολλήσει HIV και εκείνος της άνοιξε το κεφάλι σαν καρπούζι
κωστα μακαρι να ηταν ετσι κ στην ελλαδα!!!παλι καλα που μονο πιπα μου πειρε...κ να φανταστεις ειχε περασει κ αυτο απο το μυαλο μ μιας κ δν ειμαι ενημερωμενος!παλι καλα που μονο πιπα εδωσα...σκεψου να γαμουσα κιολας δν θα κοιμομουνα! κ με ρωτησε κιολας στα ξενα γιατι να μην την γαμισω κ να τις δοσω μονο πιπα...
και για οσους διαβαζουν μαγκες μην πατε ποτε!!καντε τν χαβαλε με τους φιλους σας κ μη κανεται τπτ!δν αξιζει!!μιας κ εχω κ δεσμο ηταν η μεγαλητερη μλκ που εκανα ποτε!!
σε ευχαριστω κωστα

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
που λεει ο λογος σε σκυλο τν εβαζα!!σε αραπινα ουτε για πλακα!!!Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις σας!!κ την ψυχολογικη υποστιριξη!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
πω πω ρε φιλε σε τι απογνωση βρισκεσαι πραγματικα... σε διαβαζω και με εχεις αγχωσει ...
το μονο σιγουρο παντως ετσι οπως σε κοβω ειναι οτι δεν θα ξαναπας με πουτανα :grin:

δεν εχεις τπτ ολα καλα, ιδεα σου ειναι ολα... ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πλακα πλακα ρε παικτη μ' αγχωσες και μενα,αφου σκεφτομαι να κανω και γω καμια επισκεψη στο γιατρο.
Παμε μαζι μηπως μας κανει καμια εκπτωση ελεω κρισης...;
(Καλαμπουρακι)

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
πω πω ρε φιλε σε τι απογνωση βρισκεσαι πραγματικα... σε διαβαζω και με εχεις αγχωσει ...
το μονο σιγουρο παντως ετσι οπως σε κοβω ειναι οτι δεν θα ξαναπας με πουτανα :grin:

δεν εχεις τπτ ολα καλα, ιδεα σου ειναι ολα... ;)
στρατιγε αστα να πανε ρε φιλε!!!κ να πω κ την αληθεια μ δν ειχα ποτε με πουτανα  γενικα οτι εχει σχεσει με γκομενα εξαγαρισημη!!ηταν η πρωτη μ φορα στα 21 μου!παντα το εκανα με κοπελες οπου ειχα σχεσει αλλα σε πουρδελοκαταστασεις ποτε!!!το σκεφτομουνα ολο το πασχα αδερφε!!!γενικα αν εχεις κ κοπελα φοβασαι μην κολησει κ αυτη κ ειναι διπλο το κακο!!
μακρια αδερφε...μακρια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω παλι κανω εξετασεις για ολα καθε 6 μηνες.προσεχω παρα πολυ βεβαια γιατι εχω κ κοπελα κ δεν θελω να τραβιεται αδικα κ αυτη αλλα πποσεχω κ με την κοπελα μου ακομα γιατι εχω δει κ εχω δει.ποτε δεν ξερεις με ποιον ηταν η τι μπορει να κανει ακομα κ οταν ειναι μαζι σου.αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.ας μην ανοιγουμε πληγες.αδερφε,ολα καλα,μη μασας.κ στειλε μας να μας πεις τι εχει γινει,εγω πμ παρακαλω γιατι μπορει να μην το δω

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Πλακα πλακα ρε παικτη μ' αγχωσες και μενα,αφου σκεφτομαι να κανω και γω καμια επισκεψη στο γιατρο.
Παμε μαζι μηπως μας κανει καμια εκπτωση ελεω κρισης...;
(Καλαμπουρακι)
φιλε αν περνας απο αυτα τα στεκια κ πιτσιλας καλα ειναι να πας χωρις πλακα....παντως ξενερωσα πολυ με την πιπα!κ την ολη φαση σκεψου αυτη που γαμανε κιολας...μπιαχ
ξεχασα να αναφερω οτι την πιπα την εδωσα μεσα στο αμαξι κ οχι σε ξενοδοχειο ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom