Νέα

Πολύγυρος;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Εκλεκτοί συνάδελφοι μήπως κανείς από σας έχει υπόψη του αν παίζουν μπουρδέλα στον Πολύγυρο?Πέρασα τις προάλλες από κει αλλά ήταν μεσημέρι και παρόλο το -βιαστικό- ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα....Βέβαια δε ρώτησα όπως κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις κανέναν ταξιτζή γιατί ήμουν εντελώς περαστικός.Μιλάμε βέβαια για μια πόλη χωρίς στρατό και γεμάτη δημ.υπαλλήλους έτσι?Αν όμως κάποιος ξέρει κάτι ας μας διαφωτίσει!
Αγωνιστικοί χαιρετισμοί στους συναθλητές

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εκλεκτοί συνάδελφοι μήπως κανείς από σας έχει υπόψη του αν παίζουν μπουρδέλα στον Πολύγυρο?Πέρασα τις προάλλες από κει αλλά ήταν μεσημέρι και παρόλο το -βιαστικό- ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα....Βέβαια δε ρώτησα όπως κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις κανέναν ταξιτζή γιατί ήμουν εντελώς περαστικός.Μιλάμε βέβαια για μια πόλη χωρίς στρατό και γεμάτη δημ.υπαλλήλους έτσι?Αν όμως κάποιος ξέρει κάτι ας μας διαφωτίσει!

Αγωνιστικοί χαιρετισμοί στους συναθλητές

Καλό κι αυτό! Ελπίζω να κάνεις χιούμορ έτσι? Εγώ θα πρότεινα να κάνεις τον κόπο και να οδηγήσεις 50 χιλιόμετρα για Θεσσαλονίκη γιατί στο μεγαλοχώρι Πολύγυρος δεν πρόκειται να βρεις ΤΙΠΟΤΑ. Χμ... ίσως καμιά ξεχασμένη 60αρα καμπαρετζού σε κάποιο παρακμιακό κωλόμπαρο με θαμώνες τελειωμένους αγρότες που προτιμούν να ξοδέψουν την επιχορήγηση που πήραν από την Ευρωπαική ένωση στις Βουλγάρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom