ψαροντουφεκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Ποσοι ειχατε παρει αυτες τις μουφες απο ολα αυτα τα σαιτ??? Ειχατε παρενεργειες???
Έχω πάρει απευθείας από Ινδία για φίλο.
Φυσικά ήταν γενοσημα του κανονικου μπλε χαπιού.
Έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν, και ήθελε και να πάρουμε και άλλα!!
αφου εκανε δουλεια τυπε :S :S :SΟ παρελθόντας χρόνος που χρησιμοποίησες με ανησυχεί τύπε
:S :S :S
αφου εκανε δουλεια τυπε :S :S :S
Ποσοι ειχατε παρει αυτες τις μουφες απο ολα αυτα τα σαιτ??? Ειχατε παρενεργειες???
τυπε τσι οπως ειδα τον τιτλο νομιζω οτι θα ρωταγες ποσοι τυποι αγορασαν το μουφα ρολεξ που πουλαγε ενας τυπος :S :S :S
Άξιζε όμως γιατί ήταν αφόρετο τύπε :S :S :S
και η τιμη του ηταν κελεπουρι για μουφα τυπε
Δεν αγοράζουμε ποτέ φάρμακα από το ίντερνετ. Δεν παίζουμε με την υγεία μας.
τι εχει η Ινδια τυπε :S :S :SΤυπε εδω ο αλλος λεει πηρα γενοσημα απο ινδια!! Αφου ζει και δεν ειχσν γευση chiken kari παλι καλα χαχαχασα
man η φωτο απο το μεταξουργιο ειναι?τι εχει η Ινδια τυπε :S :S :S
γιατι τυπε,νομιζεις εχει καμια διαφορα;ας ειναι καλα η Καμινοπουστρα,εκανε την Αθηνα Δελχι και Καιρο,μακραν η πιο βρωμικη πολη της Ευρωπης και απο τις πιο βρωμικες στον κοσμο :S :S :Sman η φωτο απο το μεταξουργιο ειναι?
man εγω ουτε απεξω δεν πeρνω απο πλατ καραισκακι καιμεταξυ ποσο μαλλον σε μπουρδελοσπιτακια ή σε ξενοδοχεια εκει .........!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι τυπε,νομιζεις εχει καμια διαφορα;ας ειναι καλα η Καμινοπουστρα,εκανε την Αθηνα Δελχι και Καιρο,μακραν η πιο βρωμικη πολη της Ευρωπης και απο τις πιο βρωμικες στον κοσμο :S :S :S
το ξερω τυπεman εγω ουτε απεξω δεν παιρνω απο πλατ καραισκακι καιμεταξυ ποσο μαλλον σε μπουρδελοσπιτακια ή σε ξενοδοχεια εκει .........!!!!!!!!!!!!!!!!
το παιρνω με επσιλον--μην μας περασουν και για ανορθογραφος βουλγαρουςτο ξερω τυπε