Νέα

Πωλούνται διάφορα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polo81vw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
[size=12pt]Κατά τη διάρκεια μετακόμισης διαπίστωσα ότι είχα διάφορα λειτουργικά και αξιόλογα αντικείμενα που όμως δεν μου είχαν πια καμία χρησιμότητα,αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμα σε κάποιον από εσάς.Οπότε:

-Πωλούνται 2 μεταχειρισμένες ρακέτες του Αndre Agassi, Head Radical Tour Midplus Twintube 630zebra με τις θήκες τους.
Gripsize:4 3/8 (L3),Headsize: 98sq.in. / 630cm2,Length: 27 inches / 68.5cm standard.
Η κάθε μία πωλείται προς 60 ευρώ ενώ αν κάποιος αγοράσει και τις 2 η τιμή είναι 100 ευρώ και δώρο μια μικρή ρακέτα με διχτάκι, προπονητικό βοήθημα.
Επίσης πωλείται επαγγελματική ρακέτα badminton Υοnex Iso Tour 800,σε άριστη κατάσταση μιας και δεν έχει παίξει πάνω από 5 ώρες,επίσης στη θήκη της προς 50 ευρώ.

-Ένα μεταχειρισμένο αρμόνιο yamaha-ps200 στο κουτί του.Είπα λοιπόν να το βάλω σε μια χαμηλή τιμή ώστε να το αξιοποιήσει κάποιος..
Μαζί δίνω δώρο  και ένα δυναμικό μικρόφωνο που καταλήγει σε μικρό καρφάκι,
λάφυρο και αυτό της μετακόμισης.
Τέσταρα το ps-200 και όλα τα πλήκτρα του και οι λειτουργίες του είναι κομπλε.Απλά το τέσταρα με το 12volto  τροφοδοτικό από ένα πεταλάκι και ακούω ένα βόμβο που μάλλον οφείλεται στην πολικότητα του τροφοδοτικού.
Αν βρω το yamaha,με το οποίο δουλεύει κομπλέ,καλώς..
Αν όχι δίνω αυτό το τροφοδοτικό που μου περισσεύει έτσι και αλλιώς και αν κάποιος γνωρίζει αυτά με τις πολικότητες θα τα φέρει βόλτα πιστεύω.
Όσο για το μικρόφωνο,είναι ένα απλό δυναμικό μικρόφωνο,dynacor λέει και καταλήγει σε μικρό καρφάκι.
Manual του ps-200,εδώ:
Όποιος ενδιαφερθεί υπάρχει και video που το πιανάκι παίζει και είναι πλήρως λειτουργικό.

Τιμή:30 ευρώ

-Πωλείται Epson Stylus D120 με τα παρελκόμενά του(cd εγκατάστασης,καλώδιο ρεύματος-καλώδιο usb)
Ο λόγος πώλησης είναι η αγορά ενός laser πριν 2 μήνες όταν και λειτούργησα τελευταία φορά τον epson
και είναι πλήρως λειτουργικός.

Τιμή:20 ευρώ
Χαρακτηριστικά εδώ:
Τα αντικείμενα θα διατίθενται προς πώληση μέχρι και τη Τετάρτη που θα αδειάσει το σπίτι οριστικά.
Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα,κατόπιν συνενεννοήσεως, να αποσταλθούν με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
Περιοχή:Θεσσαλονίκη
[/size]

Συνημμένα

• Ρακέτες head-resized.jpg
    Ρακέτες head-resized.jpg
    316,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Epson stylus D120-resized.jpg
    Epson stylus D120-resized.jpg
    185,6 KB · Εμφανίσεις: 57

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[size=12pt]Κατά τη διάρκεια μετακόμισης διαπίστωσα ότι είχα διάφορα λειτουργικά και αξιόλογα αντικείμενα που όμως δεν μου είχαν πια καμία χρησιμότητα,αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμα σε κάποιον από εσάς.Οπότε:

-Πωλούνται 2 μεταχειρισμένες ρακέτες του Αndre Agassi, Head Radical Tour Midplus Twintube 630zebra με τις θήκες τους.
Gripsize:4 3/8 (L3),Headsize: 98sq.in. / 630cm2,Length: 27 inches / 68.5cm standard.
Η κάθε μία πωλείται προς 60 ευρώ ενώ αν κάποιος αγοράσει και τις 2 η τιμή είναι 100 ευρώ και δώρο μια μικρή ρακέτα με διχτάκι, προπονητικό βοήθημα.
Επίσης πωλείται επαγγελματική ρακέτα badminton Υοnex Iso Tour 800,σε άριστη κατάσταση μιας και δεν έχει παίξει πάνω από 5 ώρες,επίσης στη θήκη της προς 50 ευρώ.
τυπε γιατι σταματησες να παιζει τενις?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
OP
OP
P

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε γιατι σταματησες να παιζει τενις?

Πιτσιρικάς,Εθνική Ελλάδος,δεν έκανα απλά αθλητισμό,αλλά πρωταθλητισμό και κατάφεραν να με κάνουν να μισήσω το άθλημα..

Υ.Γ.Το ότι θα μου έκανε quote σε αγγελία ο apolyto_arseniko, ομολογώ ότι ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου.
Σας διαβάζω χρόνια,αν και γράφτηκα πρόσφατα..Το forum αυτό, είναι έτη φωτός μπροστά..

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Απόλυτε τύπε ο polo μπορεί να είχε παρε δώσε δώσε με το λεσβιάκι από το ολυμπιακό χωριό για αυτό σταμάτησε, πολύ τραυματική εμπειρία   :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόλυτε τύπε ο polo μπορεί να είχε παρε δώσε δώσε με το λεσβιάκι από το ολυμπιακό χωριό για αυτό σταμάτησε, πολύ τραυματική εμπειρία   :rockon:
λαθος αθλημα διαλεξε τυπε
αν ηταν στο τζουντο θα εκανε καλες παρτουζες με την γυναικεια ομαδα :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πωλειται καποτα ελαφρως μεταχειρισμενη:

%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1.JPG

OP
OP
P

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1

Όχι φίλος,αλλά στο χωριό σε άλλα αθλήματα όλο και κάτι έπαιζε.
Εγώ με κανά isostar την έβγαζα...

Βλέπεις είχα τις αναστολές μου...
Τώρα θα είχα 2-3 άδειες ταξί,2-3 θέσεις στα σώματα ασφαλείας,άσε που μπορεί να άλλαζα και υπηκοότητα και να έπαιρνα και 2-3 άδειες προ-πο σε άλλη χώρα.
Παίζει να πάθαινα και κανά έμφραγμα στα 30,αλλά δεν βαριέσαι, μπρος στη δόξα... :priest:

Υ.Γ.Το αρμονιάκι έφυγε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι φίλος,αλλά στο χωριό σε άλλα αθλήματα όλο και κάτι έπαιζε.
Εγώ με κανά isostar την έβγαζα...

Βλέπεις είχα τις αναστολές μου...
Τώρα θα είχα 2-3 άδειες ταξί,2-3 θέσεις στα σώματα ασφαλείας,άσε που μπορεί να άλλαζα και υπηκοότητα και να έπαιρνα και 2-3 άδειες προ-πο σε άλλη χώρα.
Παίζει να πάθαινα και κανά έμφραγμα στα 30,αλλά δεν βαριέσαι, μπρος στη δόξα... :priest:

Υ.Γ.Το αρμονιάκι έφυγε...
τυπε αν σε ειχε αναλαβει ο τζεκος θα ειχες παρει και κανα ολυμπιακο μεταλλιο :grin:
τωρα μπορει να ειχε γινει η μουρη σου οπως του κεντερη
αλλα σιγα :grin:

Συνημμένα

• 14.jpg
    14.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 51

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom