Νέα

Πολιτική δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί θα ψηφίζατε αν διεξάγονταν αύριο εκλογές?

• Ν.Δ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Συνασπισμός

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΛΑ.Ο.Σ

• Δημοκρατική Αναγέννηση

• ʼλλο

• Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

• Λευκό

• Δεν έχω αποφασίσει

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
...(με παρέσυρε ένας τρελλός φίλος), βάρεσα μια ντουφεκιά, και μετά έβλεπα ένα πλασματάκι 30 γραμμάρια να ξεψυχάει στο έδαφος αφήνοντας το αίμα του...
Απο τότε είπα ότι δε με αφορά το θέμα.

Εγω ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εχω βρεθει μπροστα σε τετοιο θεαμα
Λεω "ευτυχως" οχι για μενα αλλα για... ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ!!!
Θα ειχε την τυχη του πουλιου ο πουστης! ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!

Η ειδηση που ακουω και ΧΑΙΡΟΜΑΙ πραγματικα ειναι οταν ακουω οτι εγινε καποιο ατυχημα κι ο ενας κυνηγος ντουφεκισεσι τον αλλο, περνώντας τον για μπεκατσα!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Η ειδηση που ακουω και ΧΑΙΡΟΜΑΙ πραγματικα ειναι οταν ακουω οτι εγινε καποιο ατυχημα κι ο ενας κυνηγος ντουφεκισεσι τον αλλο, περνώντας τον για μπεκατσα!
.

Ειπαμε αλλα οχι και ετσι!!
  Σαν σου λέει καπιος κολλησες AIDS καλα να παθεις που πας με πουτάνες!!!!!!

Ασε που αν κυνηγαγανε στην Παρνηθα ΙΣΩΣ να μην ειχε καει!!!!!

βασικα επαναφερω το θεμα για να ψηφισουν και αλλοι

ΥΓ
Καλά θα είναι την επόμενη φορά που θα πάτε στην κάλπη να ψηφίσετε κανένα άντρα εάν όχι ψηφίστε μια γυναίκα  , παντός η άντρα η γυναίκα όχι κάτι ενδιάμεσο  ???

Κανελλη μην ψηφισετε γιατι δεν γινεται να εισαι κουμουνιστης και να μενεις στην Πολιτεια. Και μαλιστα οταν αγορασες το σπιτι με λεφτα που σου εδωσαν ιδιοκτητες καναλιων που ειναι οι πλεον ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.

Ασε που δεν ξερει και που μένει χθες στο Λαζοπουλο τοποθετησε την Ν. Ερυθραια στις παρυφες της Παρνηθας.
  "Οταν κοιτας από ψήλα μοιαζουν τα σπιτια χαμηλα......μοιαζουν μυρμηγκια οι ανθρώποι" κα κανελλη μου 

arod

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε,ψηφίστε...όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα....θα το στείλω όταν τελειώσει η ψηφοφορία στα κανάλια....με σημείωση:''Προσφορά του site ''.......
  καλη φαση θα ειναι....φανταστειτε συντροφοι(ταιριαζει εδω περισσοτερο) να διαβαζει την ειδηση γυμνη η καιλη.....
παντως εγω ψηφιζω τον αρχηγο που ολοι ξεχασατε και με στενοχωρειτε....
ΛΕΒΕΝΤΗΣ στην βουλη.....και να πανε στο διαβολο οι προδοτεςςςς

Επισκέπτης
Kανελλη μην ψηφισετε γιατι δεν γινεται να εισαι κουμουνιστης και να μενεις στην Πολιτεια. Και μαλιστα οταν αγορασες το σπιτι με λεφτα που σου εδωσαν ιδιοκτητες καναλιων που ειναι οι πλεον ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.

Γιατί, η Παπαρήγα που μένει νομίζεις? :) Στο Κερατσίνι ή στο Πέραμα? Στην Εκάλη μένει ή στον Διόνυσο αν θυμάμαι καλά!!!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πεστα συναγωνιστη , ετσι για να ξυπνησουν και τα χαζοκομμουνια που νομιζουν οτι υπαρχει ακομη ο ......Λενιν !

Εκει στην Εκαλη , και στις γυρω φτωχογειτονιες της Πολιτειας της Ερυθραιας και της Κηφισιας , θα αναγεννηθει η λαικη επανασταση , και θα ξαναγεννηθει ο επομενος λαικος βαρδος του εργαζομενου λαου...... :uglystupid:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Τα ελεγε καποτε ο Χαρρυ Κλυνν και δεν τον ακουγαμε

"Εμπρος σηκωθειτε να βγουμε στους δρομους με Rolex στα χέρια και γουνες στους ώμους"

και το αλλο για τους αγροτες απο διαφημιση για Stayer

"Σαν λαλησει ο πετεινος το Τρακτερ μου βαζω μπρος παιρνω σβαρνα τα κουτουκια τις ταβερνες τα μπουζουκια"

ΥΓ Στη Ρεα μου φαινεται μενει η Αλεκα (περιοχη μεταξυ Εκαλης, Δροσιας, Διονυσου)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι κυνηγοί είναι συνήθως θρασύπουστες που πυροβολούν αθώα πλάσματα που δε μπορούν να τους πυροβολήσουν

Για όσους μάγκες υπρχει μεγάλη ζήτηση μισθοφόρων στο Ιρακ, ενω και η Λεγεώνα των Ξένων ίσως έχει κάτι.

Οι κηνυγοί ενίοτε παθαίνουν ατυχήματα. Κάτι σαν αυτά που ίσως πάθουν ορισμένοι στην Πάρνηθα. Για να συνδέουμε τα ζητήματα

την ψήφο μου θα πάρει όποιο κόμμα δώσει τα περισσότερα σε μετρητά

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ψηφιζω την Χριστοπιστια.Θυμιζω οτι ηταν ενας τυπος με σταυρο στο μετωπο και την φωτο του στο ψηφοδελτιο.Αν δεν κατεβει,τοτε Φουφουτο η οποιον αλλο περιθωριακο.

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κυριοι τα πραγματα ειναι απλα. αν το ριξετε στα κομματα στυλ κυνηγοι αποδυναμωνεται η ψηφος σας. Τα δυο μεγαλα κομματα εχουν αποτυχει εντελως πληρως. Για μενα οποιος εχει συμφερον τα ψηφιζει (δεν το εγγρινω αυτο) οι υπολοιποι ειναι απλως κοροιδα.
Λοιπον απλα πραματα εαν εισαι δεξιιζων και το παππου σου τον φαγανε οι κουμουνιστες ψηφισε ΛΑΟΣ,. Αν εισαι αριστεριζων και το παππου σου τον στηλανε εξορια οι δεξιοι ψηφισε ΚΚΕ , ΣΥΝ κτλ Ειναι λογικο καποιος που οικογενειακα οι πεποιθησεις του ειναι καπου να μην μπορει να ριξει την αλλη παραταξη (δεν εξεταζω ποιοι ειναι οι καλοι οι αριστεροι η οι δεξιοι) Το θεμα ειναι μακρια απο τα 2 μεγαλα κομματα. Και να μου το θυμηθητε σε αυτη τη περιπτωση που μπουν στη βουλη πολλα κομματα και ΔΕΝ υπαρξει αυτοδυναμια τοτε θα τα βρουν οι 2 μεγαλοι μεταξυ τους

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το να μην υπάρξει αυτοδυναμία και να ζοριστούν οι επόμενοι γρόθοι που θα κυβερνήσουν είναι μια άποψη.
Μάλλον όμως εμείς χρειαζόμαστε να εκλέξουμε μια πορνοστάρ επιπέδου Τσιτσιολίνας που θα πετάξει κανένα βυζάκι ή κωλαράκι στην ορκομωσία.
Μπας και πάρουν χαμπάρι κάποιοι λακαμάδες τι έχουν κάνει στην χώρα...

Επισκέπτης
Το να μην υπάρξει αυτοδυναμία και να ζοριστούν οι επόμενοι γρόθοι που θα κυβερνήσουν είναι μια άποψη.
Μάλλον όμως εμείς χρειαζόμαστε να εκλέξουμε μια πορνοστάρ επιπέδου Τσιτσιολίνας που θα πετάξει κανένα βυζάκι ή κωλαράκι στην ορκομωσία.
Μπας και πάρουν χαμπάρι κάποιοι λακαμάδες τι έχουν κάνει στην χώρα...
περίπου συμφωνώ μαζί σου με έναν ενδοιασμό όσον αφορά το ΛΑΟΣ στην πορεία μην δούμε το σενάριο αλλά Κατσίκη επί ΜΗτσοτάκη.
Το σενάριο με το ΚΚΕ το βλέπω εν μέρη εφικτό για κάτι καλύτερο αν βγει δυνατό από αυτες τις εκλογές να είναι ένα μέσο πίεσης έστω να περάσουν μερικά φίλο λαϊκά μέτρα όπως έγινε και την εποχή των συγκυβερνήσεων.     

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν μπεί ο Καρατζαφ στην Βουλή και μείνει έξω ο ΣΥΝ?????????????????????

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί, η Παπαρήγα που μένει νομίζεις? :) Στο Κερατσίνι ή στο Πέραμα? Στην Εκάλη μένει ή στον Διόνυσο αν θυμάμαι καλά!!!

Δεν θυμάσαι καλά μια και μένει εδώ και είκοσι χρόνια σε τριάρι στο Παγκράτι.

Επισκέπτης
Δεν θυμάσαι καλά μια και μένει εδώ και είκοσι χρόνια σε τριάρι στο Παγκράτι.

Kόβω τον πούτσο μου σε λεπτές ροδέλες φίλε. Ακόμα και τα κουμούνια ξέρουν ότι μένει ΒΠ. Μην είσαι και ΕΝΤΕΛΩΣ αφελής... Πολιτικός είναι...

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Kόβω τον πούτσο μου σε λεπτές ροδέλες φίλε. Ακόμα και τα κουμούνια ξέρουν ότι μένει ΒΠ. Μην είσαι και ΕΝΤΕΛΩΣ αφελής... Πολιτικός είναι...

Βρε πριν σκάρτο χρόνο την είχε καλεσμένη η Σεμίνα και είχε και ρεπορτάζ από το σπίτι της . Ενα τριάρι είναι στο Παγκράτι.Και στα ΒΠ να έμενε τι πάει να πει εξ άλλου? Κι εγώ στο Μαρούσι μένω και πληρώνω ένα πενηντάρι παραπάνω από όσα πλήρωνα στα Πατήσια για ίδιων διαστάσεων σπίτι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα ψήφιζα ΣΥΝ για να σπάσει ο δικομματισμός, αλλά μετά τις ανευθυνότητες και τα αντεθνικά στις πορείες :birdman:.
ΛΑΟΣ κόμμα οπερέτα no

Επισκέπτης
Βρε πριν σκάρτο χρόνο την είχε καλεσμένη η Σεμίνα και είχε και ρεπορτάζ από το σπίτι της . Ενα τριάρι είναι στο Παγκράτι.Και στα ΒΠ να έμενε τι πάει να πει εξ άλλου? Κι εγώ στο Μαρούσι μένω και πληρώνω ένα πενηντάρι παραπάνω από όσα πλήρωνα στα Πατήσια για ίδιων διαστάσεων σπίτι.

Nαι, το πατρικό της μπορεί να είναι στο Παγκράτι. Κι επίσης θα διαφωνήσω ότι η διαφορά μεταξύ Πατησίων και Αμαρουσίου είναι ένα 50άρικο... τι να σου πω.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
* ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, γενική γραμματέας του KKE

H φτωχότερη αρχηγός

H ΓΕΝΙΚΗ γραμματέας του KKE Αλέκα Παπαρήγα αλλά και ο σύζυγός της Θανάσης (σ.σ.: σκοτώθηκε πριν από δύο χρόνια σε αυτοκινητικό δυστύχημα) δεν έπαιξαν ποτέ στο Χρηματιστήριο και εμφανίζεται να έχει καταθέσεις 30,82 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Βουλή, η κ. Παπαρήγα δεν είναι απλώς η φτωχότερη αρχηγός, αλλά και εκείνη που δίνει 80.732 ευρώ στο κόμμα (το σύνολο της βουλευτικής αποζημίωσης), ενώ εμφανίζει εισόδημα από άλλες πηγές 19.423 ευρώ.

Διέθετε (εξ αδιαιρέτου με τον σύζυγό της) το 2002 ένα διαμέρισμα 90 τ.μ. στη Νεάπολη Αθηνών, τα 2/3 του οποίου παραχώρησε με τον θάνατο του συζύγου της Θανάση (10.2.2002) στην κόρη της Βασιλεία.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
* ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πρώην Πρωθυπουργός
Ο πλουσιότερος πολιτικός της N.Δ. σε ακίνητη περιουσία

ΙΣΑ BAPKA ίσα νερά εμφανίζεται ως προς το Χρηματιστήριο ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης. Κατέβαλε 3.181.541 δραχμές. Εισέπραξε 4.048.474 δρχ. από πωλήσεις, αλλά είχε κι ένα αρχικό απόθεμα μετοχών αξίας 1.090.810 δρχ. Ο πρώην Πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της N.Δ. ωστόσο - με βάση το πόθεν έσχες του 2002 για το οικονομικό έτος 2001 - είναι από τους πλουσιότερους Έλληνες πολιτικούς, με πολλά ακίνητα. Διαθέτει στην Αλόννησο κτήμα 6.666 τ.μ., οικόπεδο στο Σουσάκι Αττικής, οικόπεδο στο Σκορπονέρι Αττικής 1.033 τ.μ. Έχει την επικαρπία ακινήτου στα Σφακιά στην Κρήτη 350 τ.μ., σε κτήμα 7.500 τ.μ., αγροτεμάχιο στο Αρκούδι Αττικής 2.377 τ.μ., βοσκότοπο στα Χανιά 300 στρεμμάτων (25%), ακίνητα στα Χανιά (σ.σ.: δεν αναφέρονται άλλα στοιχεία), 6.340 τ.μ., οικόπεδα 3.700 τ.μ., αγροτεμάχια στο Ακρωτήρι 27.296 τ.μ. Έχει ακόμη την καθημερινή εφημερίδα «Κήρυξ» των Χανίων, την επιχείρηση Ενημέρωση-Εκδοτική A.E. για την οποία αναφέρει ότι δεν λειτούργησε.

Διαθέτει 254 μετοχές της Alpha, Eurobank, ETEBA, Μακεδονίας-Θράκης, Metro και καταθέσεις 27.100 ευρώ.

Έχει εισοδήματα (ως βουλευτής και συνταξιούχος δικηγόρος) 21.912.512 εκατ. δραχμές από τη βουλευτική αποζημίωση και τις συντάξεις από το ΤΑΙΣΥΤ.

Διαθέτει I.X. 1.200 κ.εκ. του 1996. H σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού διαθέτει σπίτι στη Γλυφάδα 250 τ.μ. σε οικόπεδο 1.340 τ.μ., σπίτι 145 τ.μ. στον Νέο Κόσμο, ακίνητο στα Σκορπονέρια Βοιωτίας, ακίνητο στη Ρηγίλλης 241 τ.μ., οικόπεδο στο Χαϊδάρι (1/8 εξ αδιαιρέτου). Είναι μέτοχος στην εφημερίδα του συζύγου της. Έχει ακόμη ένα I.X. 9 ίππων του 1992.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom