dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.316
- Πόντοι
- 3.936
Τα πουστρακια και οι ρουφιάνοι έρχονται όταν δεν το περιμένεις...!Πως την γλιτώσαμε έτσι χθες ε;
Έδειξε μεγαλοκαρδία και μας συγχώρεσε
Τα πουστρακια και οι ρουφιάνοι έρχονται όταν δεν το περιμένεις...!Πως την γλιτώσαμε έτσι χθες ε;
Έδειξε μεγαλοκαρδία και μας συγχώρεσε
Κάτσε θα μπει τώρα και θα αρχίσει πάλι το παραλήρημα: ---->Τα πουστρακια και οι ρουφιάνοι έρχονται όταν δεν το περιμένεις...!
Στο LAPDΚάτσε θα μπει τώρα και θα αρχίσει πάλι το παραλήρημα: ---->
Οχι πουτανάκια
Δεν σας ξέχασα
Θα ρουφήξετε τα χυσαμόλια μου μέχρι τη τελευταία σταγόνα
Έχουν σταλεί όλα τα σκρινσοτς με τα απειλητικά ποστς σας στην ασφάλεια Αττικης
Ο καιρός γαρ εγγύς, θα σας πάω γαμιωντας
Μην φοβασαι ρε. Θα φτιαξω εγω 5στερο στη Γυαρο.θα σου ερθει απο κει που δεν το περιμενεις...θα λοιωσεις σε ερημονησι μετα την εκδικηση του μπαρμπαμαλακα
Με 50αρα πισιναΜην φοβασαι ρε. Θα φτιαξω εγω 5στερο στη Γυαρο.
τι θες μωρή σταβοχυμένη κοκότα ?Γιατι ζει ακομα η παλιογρια?
Που είσαι ρε Λάκη εσύ? Εξαφανίστηκεςτι θες μωρή σταβοχυμένη κοκότα ?
σου έλειψα μωρή ?Που είσαι ρε Λάκη εσύ? Εξαφανίστηκες
Λίγοσου έλειψα μωρή ?
Αχαχα...ΑΝΕΤΑ φιλε!!!Νιαμου Τούρκοι ερχόμαστε!!!
Θέλω βίλλα πρώτη γραμμή στο Βόσπορο...
Καλα τα λες τυπε....την ιδια ωρα ο δικος μας στρατος σαρωνει σε ολες τις ηπειρους και τους ωκεανους και ειναι πιο combat ready απο ποτε.Απορω γιατι δεν εχουμε παρει τη Πολη ακομα....Ανετα......
Ο στρατός της τα πηγαίνει τόσο καλά που οι Αξιωματικοί που ηγούνται του Σώματος στη Συρία παραιτήθηκαν πρόσφατα, διότι η κατάσταση είναι αδιέξοδη και το μόνο που προσφέρει στους Τουρκους είναι φέρετρα. Στο Κουρδιστάν ομοίως και χειρότερα. Όλες οι απόπειρες διείσδυσης οδηγούν σε παγίδες και φέρετρα.
Οι μονάδες τους υπηρετούν εκ περιτροπής στη Συρία και αυτό σημαίνει μεγάλες απώλειες σε υλικό όπως τα άρματα μάχης. Τα οποία είχαν σοβαρά θέματα με τα RPG των Κούρδων και οι Τούρκοι ζήτησαν επειγόντως βοήθεια από τους Ουκρανούς για συστήματα αυτοπροστασίας.
Στη Λιβύη η ισοπέδωση από τους Γάλλους, με βοήθεια από ΗΑΕ ή Αίγυπτο, της αεροπορικής βάσης στην Αλ Ουατίγια έδειξε τα όριά τους. Έκτοτε δεν επιχείρησαν ξανά αναβάθμιση.
Η αεροπορία τους έχει σοβαρότατο πρόβλημα. Εκτός από μη αρκετούς διαθέσιμους πιλότους, έχει πολύ χαμηλές διαθεσιμότητες και λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.
Ασχέτως του όπου μπορείς να αποφύγεις τη μάχη, απέφυγέ την.
Ανετα..... Πολύ άνετα......
Ωραιο αβαταρ,ανοιχτοματικο.Βρε με ποιον μοιαζει,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙΑχαχα...ΑΝΕΤΑ φιλε!!!
Προσεχε τι θα πεις για τον μεγαλο μας Εθναρχη!!!Ωραιο αβαταρ,ανοιχτοματικο.Βρε με ποιον μοιαζει,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ
Γιατι τον υποβαθμισες τωρα?Το λιγοτερο ΜεσσιαςΜην το χοντραινεις τωρα,γιατι μας βλεπω στα κρατητηρια αυριοΠροσεχε τι θα πεις για τον μεγαλο μας Εθναρχη!!!
Τυπε ετσι ξεκινησε και ο Μεγαλεξανδρος...εφτιαξε τη πρωτη φαλαγγα και μετα εφτασε μεχρι την Ινδια.Γιατι τον υποβαθμισες τωρα?Το λιγοτερο ΜεσσιαςΜην το χοντραινεις τωρα,γιατι μας βλεπω στα κρατητηρια αυριο