kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.158
- Πόντοι
- 6.256
Τίποτα,Ναι. Και τι μπορει να κανει;
Τίποτα,Ναι. Και τι μπορει να κανει;
ο τσιπρας εχει γινει το καλο παιδι των ευρωπαιων.Μηπως αυτη ειναι η κρυφη σας επιθυμια για να μην αναλαβει η νουδου τις ευθυνες της
Δεν τον βλεπω ζωηρο τον κουλη και απο οτι διαβασα θα ψηφισει τις 120 δοσεις
εγω δεν θα ψηφιζα ουτε δουρου ουτε πατουλη αν και ανηκω σε άλλη περιφερεια.Γι'αυτό ρε βλάκα ο Αλεξάκος αγκαλιαζόταν με τη Δούρου;
Γιατί του άρεσε η διαχείριση που έκανε στο Μάτι και τη Μάνδρα;
ηρεμησε τυπε ξερω ότι γουστάρεις να βριζειςΣκάσε βλάκα. Εγώ μιλάω για τον Τσίπρα που γλείφεις πατόκορφα και αντί να την απαξιώσει της είπε και μπράβο της γαιδούρου. Τέτοιος αρχίδης είναι.
πρεπει να εισαι μπινελικολαγνοςΚι'εγώ ξέρω ότι το αξίζουν όλα τα συριζόπανα σαν τα μούτρα σου.
μην ασχολιεσαι τυπε τετοια θελει και μπαχαλευεται το νημα τσαμπα.μωρη κωλογρια απ το πρωι ακομα εδω εισαι?τραβα μωρη να πιασεις μη σε τσακωσει ο αλβανος που κωλοβαρας ολη μερα εδω μεσα και σε ξυλοφορτωσει
Σκάσε βλάκα. Εγώ μιλάω για τον Τσίπρα που γλείφεις πατόκορφα και αντί να την απαξιώσει της είπε και μπράβο της γαιδούρου. Τέτοιος αρχίδης είναι.
οξω μωρη ψαροκασελαΕίδες τα συνεταιράκια σου τα χρυσαύγουλα και υγράνθηκε το μουνάκι σου συριζόσκυλο.
Είδες τα συνεταιράκια σου τα χρυσαύγουλα και υγράνθηκε το μουνάκι σου συριζόσκυλο.
Πηγαίντε σε κάνα χοτέλι να βγάλετε τα μάτια σας ρε αριστεροναζιστικά περιττώματα.
Ακόμη δεν ψόφησες ρε ακροδεξιό θρασίμι; Κάτσε να φωνάξω το μπόγια να σε στείλει για ευθανασία.
εδωσες πηρες μωρη σουρλουλού το μπαχαλεψες το νημα.Ακόμη δεν ψόφησες ρε ακροδεξιό θρασίμι; Κάτσε να φωνάξω το μπόγια να σε στείλει για ευθανασία.
Όπως έκανε με τους Εβραίους ο ηγέτης σου μωρή πακογαμημένη κολομπίνα;
Εχεις και την Φωφη την κοτα και λεει ολο μαλακιες. Ολοι ειναι ενας και ενας Μητσοτάκιας - Τσιπρας - Πολακης και Φωφη
ο άλλος ο ύπνος απο το Ποταμι πως λεγεται ειναι τοσο αδιάφορα αδιαφορος που τον ξέχασα και πως τον λενε και αυτο το βλάκα
Οι Λευκοι ειμαστε η ισχυροτερη φονικη μηχανη
και οχι μονο..