KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και τοτε οπως και τωρα, οσοι το λενε ειναι αυτοι που ΔΕΝ υφιστανται τις συνεπειες της οποιας κατοχης. Το αντιθετο μαλιστα. ;)
Σιγά αντιστασιακέ εσύ .....
Και τοτε οπως και τωρα, οσοι το λενε ειναι αυτοι που ΔΕΝ υφιστανται τις συνεπειες της οποιας κατοχης. Το αντιθετο μαλιστα. ;)
Ο δρομος που ειχαμε ηταν να αυξανεται συνεχως το χρεος.Αυτο δεν ειναι δρομος αλλα γκρεμος.Ο Συριζα θα κάνει ότι θέλει ρε φίλε, κυβέρνηση είναι και τον ψήφισε ο λαός. Άρα η λύση που εγώ προτείνω δεν παίζει κανέναν ρόλο.
Αυτό που λέω είναι αν στην προσπάθεια να γαμήσει αυτούς και να σώσει εμάς, γαμήσει εμάς και σώσει αυτούς τότε θα πρπει να βρουν μεγάλο ελικόπτερο που να τους χωράει όλους.
Είμαστε σύμφωνοι?
Είχαμε έναν δρόμο και τον ανέτρεψαν για να φέρουν το καλύτερο, όχι να μας γαμήσουν και να πουν μετά "τουλάχιστον προσπαθήσαμε".
Στα κεφαλαία βάζουμε πάντα διαλυτικά διότι δε φαίνεται που τονίζεται η λέξη.Απορια.
Αραγε αν γραφεται η λεξη με κεφαλαία δεν θελει διαλυτικα, ενώ αν γραφεται με μικρα, θελει?
Θετικά είναι τα πρώτα ποιοτικά στοιχεία που δείχνει η πρώτη σημοσκόπηση που γίνεται μετά τις εκλογές.
Τι ωραια που τα λες...Στα κεφαλαία βάζουμε πάντα διαλυτικά διότι δε φαίνεται που τονίζεται η λέξη.
ετσι ακριβως... τετοιες επιλογες γινονται εξ αρχης και ακολουθουνται μεχρι τελους....Ο Συριζα θα κάνει ότι θέλει ρε φίλε, κυβέρνηση είναι και τον ψήφισε ο λαός. Άρα η λύση που εγώ προτείνω δεν παίζει κανέναν ρόλο.
Αυτό που λέω είναι αν στην προσπάθεια να γαμήσει αυτούς και να σώσει εμάς, γαμήσει εμάς και σώσει αυτούς τότε θα πρπει να βρουν μεγάλο ελικόπτερο που να τους χωράει όλους.
Είμαστε σύμφωνοι?
Είχαμε έναν δρόμο και τον ανέτρεψαν για να φέρουν το καλύτερο, όχι να μας γαμήσουν και να πουν μετά "τουλάχιστον προσπαθήσαμε".
παιζες τυπε?
«Σύμβουλο για το χρέος» προσλαμβάνει ο Βαρουφάκης
Στον επενδυτικό οίκο Lazard αναθέτει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης
τον ρόλο του συμβούλου για θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.
πήξαμε στους συμβούλους...
τυχαίος ο συγκεκριμένος?
χθες νομίζω έβγαλαν κάποια ανακοίνωση που συνιστούσαν και αυτοί μείωση χρέους.
Σιγά αντιστασιακέ εσύ .....
ψυχραιμο σχολιοετσι ακριβως... τετοιες επιλογες γινονται εξ αρχης και ακολουθουνται μεχρι τελους....
βεβαια σαν μπανανια που ειμαστε, αποφασισαμε να αλλαξουμε κατευθυνση στα μισα του δρομου...
τον συριζα μεχρι τωρα δεν μπορω να το κατηγορησω για τιποτα, γιατι κανει αυτα τα οποια υποσχεθηκε....απλα ο λαος αποφασισε αλλη τακτικη...αν αποτυχουν, παμε για φουντο...αν πετυχουν, μαλλον θα τουσ στησουν αγαλματα στις πλατειες...
Ας πούμε ότι είναι έτσι, τους κρίναμε από το αποτέλεσμα και τους στείλαμε σπίτια τους, σωστά?Ο δρομος που ειχαμε ηταν να αυξανεται συνεχως το χρεος.Αυτο δεν ειναι δρομος αλλα γκρεμος.
Καποια στιγμη η χωρα θα κλαταρε.
Δείχνω και τον κ. Ντάισελμπλούμ.
Παρεμπιπτόντως, αν έχετε χρόνο, ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό του. Το έχει δημοσιευσει η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"
ευγε νεε.....................2 δρομοι υπαρχουν
0 1ος ειναι της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΠΛΗΡΗΣ υποταγης στους ξενους δανειστες με κυβερνησεις ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ/ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ο 2ΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ME κανονικη διαπραγματευση ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ
διαλεξτε και παρτε
αν ανηκεις στο 1% των πλουσιων ΕΛΛΗΝΩΝ διαλεγεις τον 1ο
αν ανηκεις στο 99% των υπολοιπων ελληνωω πας με τον 2ο
τωρα ψηφισαμε και το 65% των ελληνων και πλεον ψηφισε ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ
ΚΑΙ οσοι ψηφισαν ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ(ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ 100% απλα φοβήθηκαν
και οφειλουμε να σεβαστουμε την ψηφο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!
Βγηκα εξαρχεια για ποτακι χθες και ειμαι ακομα στον επαναστατικο οιστρο, μαν
Λογικο,οποτε περιμενε να δουμε το αποτελεσμα και μην προτρεχεις,και περισσοτερο μην παρακαλας να αποτυχουν επειδη μονο και μονο ειναι κουμουνια.Ας πούμε ότι είναι έτσι, τους κρίναμε από το αποτέλεσμα και τους στείλαμε σπίτια τους, σωστά?
Αυτούς από τι θα τους κρίνουμε, από το αποτέλεσμα ή από τις προθέσεις?
Αυτό ρωτάω.
Εγώ θέλω να τους κρίνουμε από το αποτέλεσμα, όχι από τις προθέσεις και σίγουρα όχι με ηλιθιότητες του στιλ ότι και οι άλλοι να μέναν θα τα κάναν σκατά.
Μπα, μπα, μπα.
Αυτός δεν ήταν που είπε ότι θα προσλάβω τις καθαρίστριες και δεν θα προσλάβω συμβούλους;
Θέλω να ξέρω τι θα πουν τώρα όλοι αυτοί που φωνάζουν για τους τραπεζίτες, τους καπιταλιστές και τους τοκογλύφους που μας πίνουν το αίμα. Αν ήξεραν τι εστί Lazard......
Ανεξαρτήτως τούτου είναι ίσως η πρώτη φορά που παραδέχεται ότι χρειάζεται συμβούλους και ότι δεν τα ξέρει όλα. Διότι είναι αυτονόητο ότι ο κάθε υπουργός χρειάζεται συμβούλους.
Μόνον κάτι παιδάκια στο bou.com δεν το καταλαβαίνουν.
Εκτός και αν τους θέλει για το πως θα πάμε στην δραχμή.
εχεις ξεφύγει εντελως!........... :S :S :S :S
Τότε μη βιάζεστε τόσο να φέρετε την καταστροφή, 3-4 μέρες είναι κυβέρνηση αν θυμάμαι καλά.Ας πούμε ότι είναι έτσι, τους κρίναμε από το αποτέλεσμα και τους στείλαμε σπίτια τους, σωστά?
Αυτούς από τι θα τους κρίνουμε, από το αποτέλεσμα ή από τις προθέσεις?
Αυτό ρωτάω.
Εγώ θέλω να τους κρίνουμε από το αποτέλεσμα, όχι από τις προθέσεις και σίγουρα όχι με ηλιθιότητες του στιλ ότι και οι άλλοι να μέναν θα τα κάναν σκατά.
2 δρομοι υπαρχουν
0 1ος ειναι της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ΠΛΗΡΗΣ υποταγης στους ξενους δανειστες με κυβερνησεις ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ/ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ο 2ΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ME κανονικη διαπραγματευση ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ
διαλεξτε και παρτε
αν ανηκεις στο 1% των πλουσιων ΕΛΛΗΝΩΝ διαλεγεις τον 1ο
αν ανηκεις στο 99% των υπολοιπων ελληνωω πας με τον 2ο
τωρα ψηφισαμε και το 65% των ελληνων και πλεον ψηφισε ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ
ΚΑΙ οσοι ψηφισαν ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ(ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ 100% απλα φοβήθηκαν
και οφειλουμε να σεβαστουμε την ψηφο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!