tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
φυσικά και είναι τιμή μου
με τον ηγέτη
ρε πούστη θα σε καρφ΄σω στην εφορία... λαμόγιο... το παίζεις και αριστερός γαμώ το κέρατο σου σκουπίδι
με τον ηγέτη
με τον ηγέτη
ρε πούστη θα σε καρφ΄σω στην εφορία... λαμόγιο... το παίζεις και αριστερός γαμώ το κέρατο σου σκουπίδι
με τον ηγέτη
Για ηρεμηστε λιγο με τον Νικολιο. Ξεχασατε οτι πριν λιγα χρονια ηταν ανεργος, εκαιγε ξυλινες πορτες και μπαλετες για να ζεσταθει το χειμωνα, και τωρα που κανει 2 δουλειες και βγαζει χρηματα θελετε να του τα φαει η εφορια;ρε πούστη θα σε καρφ΄σω στην εφορία... λαμόγιο... το παίζεις και αριστερός γαμώ το κέρατο σου σκουπίδι
εσύ ρε μιλάς για φοροφυγή που μας τα έχεις κάνει ζεπελιν ότι ΔΕΝ πληρώνεις τους φόρους σου που είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πληρώνεις
![]()
![]()
Είμαι σίγουρος πως έχεις κάνει το ''αγροτικό'' σου και σε καμιά ΚΝΕ.
Αριστερός με δεξιές τσέπες είναι ο κυριος?
Η ερωτηση σου ειναι πλεονασμος, ΟΛΟΙ οι αριστεροι ετσι ειναι.
με τον ηγέτη
Και γιατι δεν τον στηριζεις λοιπον πληρωνοντας τους φορους σου; ΑΠΑΝΤΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ.
Ο νικολιός για κάποιο λόγο δεν έχει το αίσθημα της ντροπής τόσο ανεπτυγμένο.
Εσείς από την άλλη μόνο κρίνετε για κάποιον που συνεχώς δίνει πληροφορίες, ακόμα και αυτές που δεν τον κολακεύουν, άμα και εσείς λέγατε και τα δικά σας θα είχε και αυτός τα ανάλογα όπλα.
για πες μας ρε καραγκιοζάκο τι δουλεια κάνεις
ντελιβερι κανει και αυτος .
Δεν εκτιμάει το παλιάρχιδο η κομμούνα οτι με κρύο, με χιόνι, με βροχή, τρέχουμε σαν τους παλαβούς και παίζουμε το κεφάλι μας για να προλάβουμε να φάει ζεστά τα πιτόγυρα ή τις πίτσες ζεστά και να μεγαλώσει τη χοντροκωλάρα του.
Άντε βρες καμιά κανονική δουλειά ρε άτριχο αρχίδι που όλη μέρα είσαι σε σάιτ για μπουρδέλα και κάνεις προπαγάνδα.
ρε καραγκιοζάκο ποτέ δεν παραγγέλνω ντελίβερι
μαγειρεύω και τρώω σπίτι μου
ζυμώνω μέχρι και την πίτσα
ζώο
ρε καραγκιοζάκο ποτέ δεν παραγγέλνω ντελίβερι
μαγειρεύω και τρώω σπίτι μου
ζυμώνω μέχρι και την πίτσα
ζώο
Πες μας ρε ανάρχιδο σκουπίδι, αποδείξεις τελικά κόβεις;
εσύ καραγκιοζάκο με τι ασχολείσαι???