Ρε φιλαρακια εχω μερικες ερωτησεις, καποιες ασχετες καποιες σχετικες. Ξερω οτι οι απαντησεις θα ειναι αναλογα το τι μυαλο κουβαλαμε ο καθενας. Οποτε ...ξεκιναω:
1) Οταν ενα κομμα εχει στην διαθεση του πανω απο 2 τετραετιες να φτιαξει, να διωρθωσει, να πραγματοποιησει εξαγγελιες και δεν κανει τιποτα, εμεις γιατι ακομη πιστευουμε οτι εαν τωρα επανελθει θα κανει κατι καλυτερο, ειδικα οταν ειναι οι ιδιοι πολιτικοι μεσα?
2) Ξερει κανεις ποιος ηταν ο τελευταιος Ελληνας (καθαροαιμος που λεμε )πολιτικος που εκανε κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για την Ελλαδα!?
3) Απο ποτε, το να λες θελω πρωτα τους Ελληνες και μετα τους υπολοιπους, εγινε ακραιο και φασιστικο και δεν ξερω και εγω τι αλλη παπαρια? Οταν τα λεει ο Τραμπ και τον επικροτουμε ειναι αλλο κι οταν τα λεει ο κυρ Μητσος ειναι φασιστας?
4) ΠΟσο μειωθηκαν οι βουλευτικες συνταξεις? Διοτι ΟΛΕΣ οι αλλες εχουν παειο στο διαολο!
5) Ποιο ειναι το ποσοστο που πληρωνουν οι βουλευτες ως επιδομα αλλυλεγγυης, οπως οι λοιποι ελληνες πολιτες?
6) Γιατι ολοι οι πολτικοι εχουν ασυλια και οτι ξεσκεπαζεται ειναι στο οριο της παραγραφης? Και εαν, λεω εαν πιαστει κανενας που δεν εκανε καλη δουλεια να καλυψει τον κωλο του, τον κανουμε ετσι... ντα κακο παιδι και ολοι οι υπολοιποι εμπλεκωμενοι ειναι στο δεν ειδα δεν γνωριζα .. ηταν ο αλλος που το εκανε εγω ελειπα εκεινη τη μερα κ.δασκαλα !!
7) Ξερει κανεις ποσες εθνικοτητες "μεταναστων" - προσφυγων εισηλθαν, στην χωρα, συμφωνα με στοιχεια των Μ.Κ.Ο?
8) Ποσους Ελληνικους ναους ή γενικα χριστιανικους εχουμε σε χωρες μουσουλμανικες? (ετσι απο περιεργεια, μιας και μας εχει φαει το τεμενος εδω).
9) Ποσοι απο εσας εχουν παει πρωινο στον ΟΑΕΔ για να μπουν ταμειο ανεργειας και να βλεπουν Πακιστανους, Αλβανους, Γυφτους, Γεωργιανους, Τζατζικιστανους και οτι αλλο φυλο εχει φερει η κιβωτος του Νωε να περιμενουν για επιδοματα?
10) Ποσοι απο εσας ξερετε καποιον Ελληνα ανεργο οικογενειαρχη, που να παιρνει καπου 300 ευρω επιδομα (προσφυγικο ή οτι αλλο), καμμια 200αρια επιδοτηση ενοικιου και αναλογα επιδοματα τεκνων? (εδω εκοψαν το επιδομα πολυτεκνων μπας και μας συνετησουν να κανουμε οικονομια!)
Εχω κι αλλες αλλα το βρισκω περιττο, να συνεχισω. Ξερω δεν θα βρω σε ολα, καποια σωστα τεκμηριωμενη απαντηση. Και καποιοι θα πουν τα δικα τους, ας ειναι ομως δεν ειναι κακο να λεμε τις σκεψεις μας ελευθερα,εεε? Ή μηπως ειναι και ενοχλουμε? Λεω τωρα εγω.....δεν ξερω!