Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
Ρε γαλάζιο παπαγαλάκι , κατανοητό ότι βρίζεις όσους δεν είναι σαν εσένα, ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, γιατί ο μισθός σου και η ποιότητα ζωής σου, εξαρτώνται από το αν βγει ή όχι το κόμμα και τι ποσοστά θα έχει , αλλά μη ανεκτό .
Επειδή μάλλον δεν έχεις πάει πέρα από την Κηφισιά , το Ντα Κάπο και τις Σπέτσες,
ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑ , ΕΙΧΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1950 , ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Μιλάμε επί όλων των Κυβερνήσεων γέρου καραμανλή, ράλλη , μητσοτάκη κτλ κτλ
ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;; ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ;;;;
Έχω βγεί φωτογραφία εγώ ο ίδιος, μπόμπιρας , κάτω από τέτοια πινακίδα, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΑ (ΣΚΕΤΟ)
τέλη δεκαετίας του 1970 και αργότερα, δεκαετία 1980 .
Πινακιδάρα 10 μέτρα.
Ξαφνικά σας έπιασε όλους πατριωτική κωλοπιλάλα με τη Μακεδονία ...
Βασικά χέζεστε , μήπως δεν προλάβει ο τσίπρας να υπογράψει και υπογράψετε εσείς, τρις χειρότερα , κάνοντας πίπες.
Η μεγαλύτερη χαρά της ζωής σας είναι , που έβγαλε άλλος τα κάστανα από τη φωτιά.
1 αλλο περιοχη της Γιουγκοσλαβιας που ονομαζεται Μακεδονια (εχει κι Τουρκια Θρακη αν δε το ξερεις Trakya Bolgesi, βαλε google να δουλεψει) αλλο ανεξαρτητο κρατος
2 κριτικη απο 60σεντσους του Μιχαλολιακου δε δεχομαι, ειδικα καθυστερημενους που δε ξερουν τι τους γινεται και περιμενουν 'να παραιτηθει η ΝΔ και να γινουν εκλογες'
3 το οτι δε σ'αφηνω να κανεις καθυστερημενη προπαγανδα δε σημαινει οτι ειμαι 'τρολλ της ΝΔ' . Το οτι εσυ καθεσαι και γραφεις σεντονια για να καταφερει www.thetoc.gr/politiki/article/xrusi-augiaima-timi-rousfetia-kai-diorismoi]ο Μιχαλολιακος να βολεψει ολη τη φαμιλια του στο δημοσιο[/url] δε σε κανει 'πατριωτη', βλακα σε κανει.