tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
1ον υπερωρίες πληρώνουν? ανναρωτικέ? υπερεργασια?
2ον κάνεις λάθος μεικτά πλέον λαμβάνουμε 40€ τη μέρα μέσω του κοινωφελούς προγράματος η εταιρία χρέωνε 100€ ανά εκτυπωτη (χωρίς το τόνερ) για την εργασία τα πήγαινε έλα του υπαλλήλου την αλλαγή το καθάρισμα, πλέον δεν μιλάμε για έναν μικρό εκτυπωτή το τόνερ έβγαινε με βίδες και του έκανα καθαρισμό από το γραφίτη. Το έψαξα στο ιντερνετ του υπαλλήλου του παίρνει 15 λεπτά σαν ειδικός ε εμένα μέχρι να βρώ τις βίδες και τα υπόλοιπα μου πήρε 2ώρες να τα κάνω σίγουρα δεν το έκανα σε 1 μόνο εκτυπωτή αλλά σε 3 οπότε υπολόγισε επίσης 2 μέρες πο δεν εργάστηκα η εργασία έγινε την έκανα όταν επέστρεψα από της αναρρωτικές μιας και είχε μαζευτεί
3ον σου έχω πείότι δεν πάνε απλά ένα χαρτί χρεώνονται έναν χαρτί βρίσκουν τον υπάλληλο μπαίνει στρογγυλή σφραγίδα στην αντίστοιχη υπηρεσία εσύ φαντάζεσε ότι πάει ο υπάλληλος και παραδ΄δει ένα φάκελο και τέλος ε όχι υπάρχει διαδικασία υπάρχουν ποινικές ευθύνες δεν εάνι έτσι απλά τα πράγματα
4ον δηλαδή νομίζεις ότι δεν υπάρχουν πολυεθνικές που δεν κωλοβαράνε κάτι γκόλντεν μπόις?
τα γκόλντεν μπόις μαλακισμένο μπορεί να κωλοβαρέσουν αλλά αν δεν πιάσουν στόχους θα γίνουν σκατά-μπόις.... ενώ εσύ δουλέψεις δεν δουλέψεις (που έτσι και αλλιώς κωλοβαράς) το μηνιάτικο θα πέσει.. .