pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Πήγες και στα εκδοτηρια του ηλεκτρονικου εισιτηριου που καθονται επτα ωρες?
πες μου εναν λογο που περιμενουν
εναν πες μου
Πήγες και στα εκδοτηρια του ηλεκτρονικου εισιτηριου που καθονται επτα ωρες?
Ναι αλλά "προσπαθησε το παιδι".
γιατι κανονικα σημερα εληξε η μηνιαια καρτα ρε μαλακα και θελω να ειμαι νομοταγης....πες μου εναν λογο που περιμενουν
εναν πες μου
ρε τυπε εχεις 6 τηλεορασεις και πας με το λεωφορειο?γιατι κανονικα σημερα εληξε η μηνιαια καρτα ρε μαλακα και θελω να ειμαι νομοταγης....
γιατι κανονικα σημερα εληξε η μηνιαια καρτα ρε μαλακα και θελω να ειμαι νομοταγης....
Εναν θελεις? Βεβαιως. Οτι δεν ενημερωσατε καθολου οτι δεν χρειαζεται.πες μου εναν λογο που περιμενουν
εναν πες μου
δεν μπορεις μαλακα....παπαρια
εχεις ακουσει κατι οτι μπορεις με εναν φακελο απο το σπιτι σου ??
οσοι το καναν αυτο ειναι μαλακες ??
οσοι θελουν να στηθουν σε ουρα θα στηθουν
Το οτι επρεπε προδήλως να απαγορευθει η δια ζωσης εκδοση καρτας αλλά να γινει υποχρεωτικα μονο με φακελο απο το σπιτι σου, ούτε καν σας περασε απο το μυαλο ε?απλα μερικοι δεν ξερουν τι τους γινεται
πανε και καθονται σε ουρες για να χαμε να λεγαμε
οχι ρε φιλε δεν χρειαζεται δινεις τον φακελο κατευθειαν και σου ερχεται σε 3 μερες
αλλα μαλλον εγω ειμαι επιστημονας που το κανα ετσι
φωτο πως εστειλες? παπαριες λες για να βγει η δεξια ξανααπλα μερικοι δεν ξερουν τι τους γινεται
πανε και καθονται σε ουρες για να χαμε να λεγαμε
οχι ρε φιλε δεν χρειαζεται δινεις τον φακελο κατευθειαν και σου ερχεται σε 3 μερες
αλλα μαλλον εγω ειμαι επιστημονας που το κανα ετσι
Το οτι επρεπε προδήλως να απαγορευθει η δια ζωσης εκδοση καρτας αλλά να γινει υποχρεωτικα μονο με φακελο απο το σπιτι σου, ούτε καν σας περασε απο το μυαλο ε?
φωτο πως εστειλες? παπαριες λες για να βγει η δεξια ξανα
γιατι να απαγορεψουμε απο καποιον να παει στα γκισε δεν το καταλαβα
αλλα η λυση υπαρχει και καποιοι την κανουν χωρις να περιμενουν σε ουρες
και ξαναλεω εμεις που το καναμε ετσι επειδη μαλλον διαβαζουμε τις ανακοινωσεις ειμαστε μαλακες
ε λοιπον οσοι στηνονται καλα να παθουν
ρε μαλακα ξερω πως βγαζεις φωτογραφιαφωτογραφια βγαζεις οπου γουσταρεις
σε φωτογραφειο
μηπως να τους παρουμε και απο το χερακι?
Με τη νδ στο ναδίρ όμως, γι αυτό ο σαμαρας σταματησε τις μεταρυθμισεις την ανοιξη του 14 . Κατα βάθος κανείς δεν ήθελε εκλογες τότε και φυσικά κανείς δεν ήθελε τσίπρα,Το προγραμμα τελειωνει τον Αύγουστο 2018, αυτο το ξεραμε. Μακαρι να μην χρειαστει και τεταρτο προγραμμα. Θα κάνει και μια εξοδο στις αγορες το επομενο φθινοπωρο, να δουμε πού παμε. Ναι. Και? Με τον Σαμαρα θα ημασταν ηδη σε αυτο το σταδιο απο περσι.