gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Φυσικά και αισιόδοξος. Αν ήταν απαισιόδοξος θα σου έγραφε 3ετία τύπε :S6μηνο ε αισιοδοξος
Φυσικά και αισιόδοξος. Αν ήταν απαισιόδοξος θα σου έγραφε 3ετία τύπε :S6μηνο ε αισιοδοξος
ο λεβεντης πιο σοβαρος φαινετε πλεον απο το ον Σαμαρα ,,Πρέπει εκεί στη ΝΔ να γίνεται το έλα να δεις. Πρέπει ν είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Η λέξη σοβαρότητα πρέπει να μη τη ξέρουν εκεί (όχι ότι περίμενα να τη ξέρουν κιόλας). Ρε κάθησαν και έβγαλαν ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση για μια ψεύτικη είδηση σχετικά με τον πίνακα "η Ελλάς ευγνωμονούσα" ;;;
Σα να κλέβεις παγκάρι από εκκλησία ρε πούστη μου. Το μόνο που μένει είναι να τους κάνει και καμία φάρσα ο Μητσηκώστας τώρα.
Φυσικά και αισιόδοξος. Αν ήταν απαισιόδοξος θα σου έγραφε 3ετία τύπε :S
παρε μια βενταλια να μας κανεις αερα στα @@ σου ειπα πριν,,ροθφα κ τ αυγο σου η ξεκινα περιπατους,, ;)ειρωνικα το ειπα ρε μαν
Ενω εγώ ήμουν απόλυτα σοβαρός ξέρεις :S :Sειρωνικα το ειπα ρε μαν
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/01/27/proed2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ελεφαντακι του τσιρκου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
k dipla απο την φωτο με το γουρουνι εχει αυτο
Μωρέ ο Τσίπρας έχει χιούμορ, αλλά όχι τόσο όσο στο ΠΑΣΟΚ που κρατάνε ακόμα γι αρχηγό τους τον άνθρωπο που τους έφερε από το 44% στο 4.4%. Καλό 0.44% συντροφοι (αλήθεια το λένε ακόμα; Παλιότερα θυμάμαι ότι ανεβοκατέβαζαν αλλήλους ως "σύντροφε" στις συνεδριάσεις τους)
το ελεφαντακι του τσιρκου
τζωνυ πουβαι ο αλεξ να πληρωσει τα στοιχηματα που εχασε?
καντου κι αυτου αερα στα @@ τυπε...απο τη ταβερνα ηρθε αυτος ρε τυπε
Ελα τύπε μου, αν με εχεις παρακολουθησει, θα εχεις δει οτι εχω απαντησει για το θεμα.τζωνυ πουβαι ο αλεξ να πληρωσει τα στοιχηματα που εχασε?
εχεις αντρεσα?
Βάλε του και δίπλα τον Μπέννυ να δούμε
καντου κι αυτου αερα στα @@ τυπε...
τραβα στο μελι ρεπάντως μέχρι στιγμής επικοινωνιακά είναι ότι ποιο σοβαρό είχε ποτέ η ελλάδα...
επιτέλους βλέπω έλληνες πολιτικούς να μιλάνε σαν άνθρωποι χωρίς υπερβολές και γεροντοκρατικές θεσμικές παπάρες
τι απαντησες?στα ποσα ποστ μου?στα 20?Ελα τύπε μου, αν με εχεις παρακολουθησει, θα εχεις δει οτι εχω απαντησει για το θεμα.
Συγχαρητηρια.
και μαυρους,,,
Εγώ πάντως τ έγραψα. Στην Αμερική έχουν γεμίσει με κουμμούνια και αναρχοάπλυτους.