diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 434
- Πόντοι
- 186
καλα εσυ ολο μαλακιες θυμασεEγω αλλα θυμαμαι.....θες να ψαξω κ να βρω?
την τελευταια εβδομαδα σχεδον ολες οι δημοσκοπησεις τον συριζα εδιναν μπροστα
καλα εσυ ολο μαλακιες θυμασεEγω αλλα θυμαμαι.....θες να ψαξω κ να βρω?
Ε βεβαια δεν σε συμφερει διαφορετικα..! Τωρα εγιναν σχεδον???καλα εσυ ολο μαλακιες θυμασε
την τελευταια εβδομαδα σχεδον ολες οι δημοσκοπησεις τον συριζα εδιναν μπροστα
ρε μαλακα ολες οι μεγαλες εταιριες τον συριζα εδιναν μπροστα, το σχεδον το ειπα γιατι μπορει να πας και να μου εμφανισεις καμμια εταιρια του κωλουΕ βεβαια δεν σε συμφερει διαφορετικα..! Τωρα εγιναν σχεδον???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε ρε μπουλη να πανε να πληρωσουν τα δανεια κουφαλες κ βγαλτε το σκασμο επιτελους!
Για βαλε ρε πουστρακο γιατι εγω θυμαμαι +-1,5-2 μοναδες διαφορα υπερ ΝΔ κ τον σεπτεμβριο ποιο μεγαλη....ρε μαλακα ολες οι μεγαλες εταιριες τον συριζα εδιναν μπροστα, το σχεδον το ειπα γιατι μπορει να πας και να μου εμφανισεις καμμια εταιρια του κωλου
να μου δειξεις δημοσκοπηση την τελευταια εβδομαδα πριν τις εκλογες σοβαρης εταιριας που ειχε την νδ μπροσταΓια βαλε ρε πουστρακο γιατι εγω θυμαμαι +-1,5-2 μοναδες διαφορα υπερ ΝΔ κ τον σεπτεμβριο ποιο μεγαλη....
To σοβαρη εταιρια για σενα μπορει να ειναι αστεια για μενα...οποτε...!Εσυ μιλησες για Σεπτεμβρη μην μου τα αλλαζεις λουλουκο τωρα....!Εξαλου ρε μαλακακο απαγορευονται δημοσκοπησεις λιγο πριν την ημερομηνια τον εκλογων ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ?να μου δειξεις δημοσκοπηση την τελευταια εβδομαδα πριν τις εκλογες σοβαρης εταιριας που ειχε την νδ μπροστα
και για σεπτεμβρη και για ιανουαριο εγω δεν αλλαζω τιποταTo σοβαρη εταιρια για σενα μπορει να ειναι αστεια για μενα...οποτε...!Εσυ μιλησες για Σεπτεμβρη μην μου τα αλλαζεις λουλουκο τωρα....
Aν κ δεν αναφερεις ποιον μηνα εννοουσε ο αλεξης οριστε μιακαι για σεπτεμβρη και για ιανουαριο εγω δεν αλλαζω τιποτα
ετσι εχω γραψει και στο αρχικο μηνυμα, ξεστραβωσου
ρε γελοιε να η τελευταια δημοσκοπηση της ιδιας εταιριας 2 μερες πριν τις εκλογες. ποιος ειναι μπροστα;Aν κ δεν αναφερεις ποιον μηνα εννοουσε ο αλεξης οριστε μια
Και φυσικα επεσαν εξω με μια διαφορα κοντα στις 7 μοναδες υπερ Συριζα.
Αντε τωρα τραβα ρουφα το αυγο σου κ να μας πεις τα Μυρια πως θα τα πληρωσει η ΝΔ
Σεπτεμβρίου δεν ζήτησες; σαλτα κ γαμησου μαλακα από εδώ ότι θέλεις γραφεις! Τα δάνεια θα τα πληρώσετε πουστρες που τολμάτε κ μιλάτε;ρε γελοιε να η τελευταια δημοσκοπηση της ιδιας εταιριας 2 μερες πριν τις εκλογες. ποιος ειναι μπροστα;
![]()
ρε μαλακα η εξεταστικη για δανεια που ειχε παρει ο συριζα εβγαλε στο πορισμαΡε σαλτα κ γαμησου μαλακα από εδώ ότι θέλεις γραφεις! Τα δάνεια θα τα πληρώσετε πουστρες που τολμάτε κ μιλάτε;
Ναι μωρε πουστρακο ένταξει για τα δικά σας δάνεια θα μας πεις τώρα που είναι απλήρωτα κ για τον Κήρυκα Χανίων;ρε μαλακα η εξεταστικη για δανεια που ειχε παρει ο συριζα εβγαλε στο πορισμα
τολμας και μιλας για δανεια, που γινατε ρομπες
πηγατε να βγαλετε αλλα και βγηκαν τα δικα σας στη φορα!!
ουστ απο δω ψευτες λαμογια, λεχριτες
δεν ειναι απληρωτα ρε βλακαΝαι μωρε ένταξει για τα δικά σας δάνεια θα μας πεις τώρα που είναι απλήρωτα κ για τον κυρικα Χανίων;
Αλλά λέει το πόρισμα όπως με τι διαδικασίες τα πήραν ποσό καιρό είναι απλήρωτα κ αλλά όμορφα...! Όπως κ για τον κήρυκα που το έκανες γαργάρα πουστρακο μετά από τόσα χρόνια ΤΩΡΑ κάτι πήγε ο Κούκης να κάνει αλλά το πως τα πήρε δεν απάντησε..! Εσυ μήπως ξέρεις;;δεν ειναι απληρωτα ρε βλακα
η νδ αυτη τη στιγμη εξυπηρετει κανονικα τα δανεια της, αυτη τη στιγμη τα δανεια της δεν ειναι κοκκινα
θα μας πεις τα δανεια του συριζα αν αεξυπηρετουντε;;
τι να απαντησω ρε αδερφαρα για τον κυρηκα;Αλλά λέει το πόρισμα όπως με τι διαδικασίες τα πήραν ποσό καιρό είναι απλήρωτα κ αλλά όμορφα...! Όπως κ για τον κήρυκα που το έκανες γαργάρα πουστρακο μετά από τόσα χρόνια ΤΩΡΑ κάτι πήγε ο Κούκης να κάνει αλλά το πως τα πήρε δεν απάντησε..! Εσυ μήπως ξέρεις;;
Ετσι απανταει ενας μπλε πουστρακος....!!!! Συνεχισε τωρα το ονειρο τυπετι να απαντησω ρε αδερφαρα για τον κυρηκα;
στην εξουσια ειναι ο συριζα, οχι ο κυριακος
ας βαλει τους οικονομικους εισαγγελεις να το ψαξουν, ολο το μηχανισμο εχει στα χερια του
αλλα πας στοιχημα μωρη κουλα οτι δεν προκειται να βγει τιποτα, ξερεις γιατι; γιατι ειστε ολο στη συνομοσιολογια και στο ψεμα και στα παραμυθια και στο γκεμπελισμο πρωτοι
Αλλά λέει το πόρισμα όπως με τι διαδικασίες τα πήραν ποσό καιρό είναι απλήρωτα κ αλλά όμορφα...! Όπως κ για τον κήρυκα που το έκανες γαργάρα πουστρακο μετά από τόσα χρόνια ΤΩΡΑ κάτι πήγε ο Κούκης να κάνει αλλά το πως τα πήρε δεν απάντησε..! Εσυ μήπως ξέρεις;;
6,5 απο τα οποια πληρωσαμε ΕΜΕΙΣ...!Ποσα εδωσε ο ΓΑΠ κ ο Αντωνης για τον ιδιο λογο στις τραπεζες?????????????Λακη μην λες μαλακιες αγορι μου και το ξερεις πολυ καλα.Καιρο εχω να σε δω ολα καλα?ρε μαλακισμένο τι δουλειά έχεις γαμώ το κέρατο σου ηλίθιε με τα πόσα χρωσταει ο καθένας στην τράπεζα ??
κεχαγια σε βάλανε στα παπάρια τους οι τράπεζες ή δικές σου είναι μαλάκα ??
ας νοιαστούνε οι μέτοχοι τους που είναι ιδιώτες ... εσύ πάλι αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στις τράπεζες πάρε τα λεφτά σου και βάλταστον κώλο σουστο στρώμα σου να τα φυλάξεις...
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ είναι ρε μαλάκα οι τράπεζες ... [size=40pt]ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ [/size]
και ιδιωτικές τις έκανε το μουνόπανο που υποστηρίζεις ο Αλέξης .. πληρώνοντας και 6.5 δις από πάνω γαμώ το σπίτι του ...
6,5 απο τα οποια πληρωσαμε ΕΜΕΙΣ...!Ποσα εδωσε ο ΓΑΠ κ ο Αντωνης για τον ιδιο λογο στις τραπεζες?????????????Λακη μην λες μαλακιες αγορι μου και το ξερεις πολυ καλα.Καιρο εχω να σε δω ολα καλα?