tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
έχεις ενημερωθεί ότι η χρυσή αυγή είναι δολοφόνοι και φασίστες?
εσύ έχεις καταλάβει ότι είσαι ξεφτυλισμένο λαμόγιο της δεκάρας ??
Υποθέτω πως ψαχνείς από τώρα για δουλειά ή περιμένεις την απόλυση πρώτα?
Μήπως περιμένεις μονιμοποίηση ή εστω ανανέωση της σύμβασης?
Ψάχνεις στον ιδιωτικό τομέα ή μόνο στο δημόσιο?
εσύ έχεις καταλάβει ότι είσαι ξεφτυλισμένο λαμόγιο της δεκάρας ??
αν και δεν σε έχω βρίσει ποτέ για πες μου από που προκύπτει αυτό
κοιτάμε μέσω του συνδικάτου να μας κάνουν μια επέκταση της σύμβασης αν και δεν το νομίζω με τίποτα, σαν δουλειά μου αρέσει πολύ αν και δύσκολη και θα μου άρεσε μια μονιμοποίηση αλλά είναι απίθανο
για νέα δουλεία θα κοιτάξω αφού απολυθώ για οτιδήποτε ψάχνω αρκεί να δίνει βασικό μισθό συν ένσημα 8ωρο που να τηρεί το εργατικό δίκαιο
Σου κάνουν καλό αλλα δεν το καταλαβαίνεις.
Πρεπει να στραφείς προς τον ιδιωτικό τομέα σαν νεος που είσαι, το Δημόσιο είναι για γυναίκες και τεμπέλιδες.
από αυτό που επικαλείσαι και τρώς την βοήθεια από το στόμα αυτονών που δεν έχουν ρε αλήτη...
από την λογική του ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ρε ξεφτυλισμένε...
αμα είχες ίχνος φιλότιμου πρώτος θα έβγαινες και θα έλεγες "για σταθείτε ρε μαλάκες κυβερνήτες... τι μαλακίες λέει ο νόμος σας?" ... αντ αυτού προτιμάς και γλύφεις και παίρνεις εβδομήντα ψωροευρώ που δεν τα έχεις ανάγκη γιατί έχεις δουλειά και τα στερείς από άλλους που δεν έχουν αλήτη...
γελοιότητες και ύβρεις απλά οι νομοθέτες σκέφτηκαν τους μακροχρόνια άνεργους χωρίς περιουσία και εισοδήματα που η προηγούμενη κυβέρνηση τους είχε γράψει γενικώς και τους βοήθησαν με παροχές που έπρεπε να είχαν λάβει εδώ και χρόνια
εσυ απο που το ξερεις αυτο?απο το μεγκα και τον σκαι?πως χαρακτηριζεις χωρις να εχει δικαστει π.χ. απο δικαστηριο?εγω ξερω οτι τους ειχανε μεσα 18 μηνες και ψαχνανε να βρουνε κατι και δεν βρηκαν τιποτα,αυτο σου λεει κατι?καιεπειδη αγαπαω την πατριδα μου και τους ελληνες και δεν βαζω τιποτα πανω απο αυτο θα με πεις φασιστα και ρατσιστη η ναζιστη και οτι αλλο?τοτε εγω πως πρεπει να χαρακτηρισω ολους εσας που σας ενδιαφερουν οι ξενοι και βαζετε την ευρωπη πανω απο την Ελλαδα?μαλακες τουλαχιστον?και στην τελικη εγω δεν ψηφιζω καποιον ο οποιος μου εταξε ενα σωρο ψεματα για να βγει και μολις βγηκε δεν εκανε τιποτα απο αυτα που ειχε εξαγγειλει?και πως να χαρακτηρισω αυτους που τον ψηφισαν για δευτερη φορα(ενταξειτην πρωτη τον πιστεψαν δεν ηξεραν)?ηλίθιους?μαλακες?λοβοτομημενους η ολα αυτα μαζι?τουλαχιστον εγω δεν ψηφιζω καποιον που με δουλευει ψιλο γαζι οπως εσυ.αν ποτε βγει να κυβερνησει η Χ.Α. θα την κρινω με βαση τα εργα της και οχι με τα λογια της.
τι καλό ρε το λαμόγιο... κανονικά πρέπει να τον πετάξουν έξω χωρίς αποζημίωση και χωρίς κανένα επίδομα τον ξεφτύλα...
δηλαδή ο ρουπακιάς που σκότωσε τον Π. Φυσσα τι ήταν δεν ήταν ενεργό μέλος της χα?
τα ρατσιστικά πογκρόμ που πάνε και σπάνε στο ξύλο μετανάστες ποιοι τα κάνουν? δεν είναι αυτοί μέλη της χα?
του ομοφυλόφιλους ποιοι τους σπάνε στο ξύλο μόνο και μόνο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις? κάτι μέλη της χα το κάναν και αυτό
δηλαδή για να καταλάβω... αυτός είναι μέλος της ΧΑ ??
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/poulikogiannis122.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
που να ξέρω ποιος είναι έγινες και υπέρμαχος της χα τώρα?
η νεοναζιστής σαν τον τζήμερο?
του ομοφυλόφιλους ποιοι τους σπάνε στο ξύλο μόνο και μόνο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις? κάτι μέλη της χα το κάναν και αυτό
που να ξέρω ποιος είναι έγινες και υπέρμαχος της χα τώρα?
η νεοναζιστής σαν τον τζήμερο?
oταν η χρυσαυγτες σου λενε οτι δεν ειναι νεοναζι δεν σε δουλευουν στα μουτρα ρε γιδι;εσυ απο που το ξερεις αυτο?απο το μεγκα και τον σκαι?πως χαρακτηριζεις χωρις να εχει δικαστει π.χ. απο δικαστηριο?εγω ξερω οτι τους ειχανε μεσα 18 μηνες και ψαχνανε να βρουνε κατι και δεν βρηκαν τιποτα,αυτο σου λεει κατι?καιεπειδη αγαπαω την πατριδα μου και τους ελληνες και δεν βαζω τιποτα πανω απο αυτο θα με πεις φασιστα και ρατσιστη η ναζιστη και οτι αλλο?τοτε εγω πως πρεπει να χαρακτηρισω ολους εσας που σας ενδιαφερουν οι ξενοι και βαζετε την ευρωπη πανω απο την Ελλαδα?μαλακες τουλαχιστον?και στην τελικη εγω δεν ψηφιζω καποιον ο οποιος μου εταξε ενα σωρο ψεματα για να βγει και μολις βγηκε δεν εκανε τιποτα απο αυτα που ειχε εξαγγειλει?και πως να χαρακτηρισω αυτους που τον ψηφισαν για δευτερη φορα(ενταξειτην πρωτη τον πιστεψαν δεν ηξεραν)?ηλίθιους?μαλακες?λοβοτομημενους η ολα αυτα μαζι?τουλαχιστον εγω δεν ψηφιζω καποιον που με δουλευει ψιλο γαζι οπως εσυ.αν ποτε βγει να κυβερνησει η Χ.Α. θα την κρινω με βαση τα εργα της και οχι με τα λογια της.
Για όλους εσάς που τη θεωρείτε τρελή η ότι σας κατέβει στο κεφάλι
12,5 εκατομμύρια εξοικονόμηση από τη λειτουργία της Βουλής κατά την Προεδρία της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους δόθηκαν και τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία σε σχέση με τη λειτουργία της Βουλής αλλά και της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους:
Η Βουλή κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014. Δηλαδή, έγινε μέσα σε εννιά μήνες εξοικονόμηση 12,5 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχει υπάρξει πουθενά υπέρβαση του προϋπολογισμού, δεν έχει υπάρξει πουθενά οποιαδήποτε άλλου είδους υπέρβαση και υπάρχουν κονδύλια στα οποία έχει γίνει 100% εξοικονόμηση. Αυτή την περίοδο πλήρωσε η Βουλή -και όχι το Ίδρυμα της Βουλής- και το κόστος της Βουλής των Εφήβων. Και αυτού συμπεριλαμβανομένου, υπάρχουν τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ της εξοικονόμησης.
Κανένα από τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους δεν δέχθηκε ούτε 1 ευρώ σε αμοιβή. Κανείς τους δεν δέχθηκε, ούτε πήρε, ούτε έλαβε με οποιονδήποτε τρόπο την παραμικρή αμοιβή. Τα μόνα έξοδα που είχε η Επιτροπή αυτή, ήταν τα έξοδα μετάβασης, διαμονής, διατροφής των ανθρώπων, διερμηνείας των εργασιών. Το σύνολο αυτών των εξόδων σήμερα, για όλα αυτά που έγιναν από τον Απρίλιο, υπολογίζεται από τις υπηρεσίες της Βουλής, στις 112.000 ευρώ. Αυτός είναι περίπου ο απολογισμός της Επιτροπής και είναι τα πάντα αναρτημένα στο διαδίκτυο μέσα από τη διαδικασία διαφάνειας. Δεν έχει ποτέ στο παρελθόν υπάρξει επιτροπή η οποία να έχει λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει ποτέ στο παρελθόν υπάρξει δυναμικό που με τέτοια ανιδιοτέλεια να έχει συνεισφέρει.
πηγη
Ρε μαλακα σκασε επιτελους,κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα,ζησε ομορφα τα τελευταια χρονια της ζωης σου και ξεκολα απο δω πομολο.δεν ξέρεις τον σύντροφο Πουλικογιάννη ?? τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Εργατών Μετάλλου ??
κατά τα άλλα είσαι υπέρμαχος του συνδικαλιστικού κινήματος λέφτη...
τα ίδια σκατά είναι χρυσαύγουλα και αριστεραύγουλα... δυό όψεις του ίδιου νομίσματος που λέγεται απολυταρχία ...