pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ειπε καποιος οτι ειχε εφαρμοστει χωρις επιτυχια και κατι εγινε
σιγά ρε παπάρα μην εφαρμόζουν και το 5ωρο...
σε ένα τμήμα μιας ΚΡΑΤΙΚΗΣ υπηρεσίας στο Γκετεμποργκ έγινε αυτό με την προυπόθεση ότι οι ημέρες αναρρωτικής αδείας θα μειωθούνε στο μισό... 40 ώρες έχει ο ιδιωτικός τομέας
αμαν επιτέλους με τις παπαριές που αμολάς...
ο πουλικογιαννης είναι ο προεδρος του σωματειου μεταλλου,δεν δουλευει βεβαια όπως φανταζεσαι αλλα αμοιβεται....βαλε το μυαλο σου να δουλεψει να καταλάβεις πως και από που,για ποια παρακαλια μιλας?δεν παρακαλαω κανενα ,οσο για τους αγωνες που λες ετσι όπως καταντησε η Ελλαδα και με την καταργηση των τριετιων(ακομα περιμενουμε από τον τζιφρα να τις επαναφερει...αρχιδια θα επαναφερει όπως και τα αλλα ψεματα)περνω 25 ευρω μεροκαματο και δουλευω μεσα στον κινδυνο και στον καρκινο και μετα εχει την απαιτηση ο κάθε κηφήνας αριστερος που τα περνει από το κομμα και από άλλες πηγες να μου κοψει το μεροκαματο επειδή ετσι θελει εκεινος?τι λετε ρε?αντε να απιτησεις εσυ ετσι όπως καταντησαμε και θα δεις για ποτε θα παρεις ποδι και θα καθεσαι ανεργος χωρις λεφτα...
μιας και είμαι εξάρχεια και πίνω το καφεδάκι μου μου θύμησες ένα σύνθημα ρε συ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 35ΩΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Αφου σε μια χωρα εφαρμοστηκε τη Γαλλια και το αποσυρουν σιγα σιγα,το ξηλωνουν.Μηπως το 8ωρο σε εξαγριωνει τυπε;μιας και είμαι εξάρχεια και πίνω το καφεδάκι μου μου θύμησες ένα σύνθημα ρε συ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 35ΩΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
πες μας εσύ που ξέρεις που και ποιός πληρώνει τον πουλικογιαννάκη με αποδείξεις όμως
άμα δεν απεργήσεις δεν θυσιάσεις αυτά τα 25€ θα παίρνεις ακόμα λιγότερα και οι συνθήκες εργασίας θα είναι ακόμα χειρότερες
και εγώ απέργησα και απολύθηκα για τη συνδικαλιστική μου δράση αλλά αγωνίστηκα έκανα το χρέος απέναντι στο εργατικό κίνημα αντιτάχθηκα απέναντι στην εξαθλίωση και στη φτώχεια να θυμάσαι
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
εγώ λέω να πάμε σε βδομάδα 48 ωρών όπως στην σοσιαλιστική Κούβα
και φυσικά κανόνισες να κλέψεις από κάποιον άνεργο και φτωχό το επίδομα σίτισης και το δωρεάν ρεύμα που στην πραγματικότητα ηθικά δεν το δικαιούσαι (ανεξάρτητα από το τι λέει ένας ηλίθιος νόμος που έβγαλε μια εξίσου ηλίθια κυβέρνηση)...
επειδή δεν τα ξέρεις καλά το ξέρεις ότι στην κούβα όλοι οι μισθοί είναι ίδιοι και ξέρεις το λόγο για να διαλέξει ο καθένας το επάγγελμα που του ταιριάζει ανεξάρτητα από την αμοιβή που θα πάρει
Ετσι ο καθένας κάνει ένα σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό
δεν έκλεψα από κανέναν και τίποτα όποιος δικαιούτε μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα σίτισης ο νόμος είναι σαφές για όλους το ίδιο
εγώ λέω να πάμε σε βδομάδα 48 ωρών όπως στην σοσιαλιστική Κούβα
Βλημα γεννηθηκες βλημα θα πεθανεις.Και χοντρος.
Μαλακα,χοντρε,για την Ελλαδα μιλαω,στα παπαρια μας η Κουβα ηλιθιε.είναι η Κούβα στην Ευρώπη ρε ζώο ??
Μαλακα,χοντρε,για την Ελλαδα μιλαω,στα παπαρια μας η Κουβα ηλιθιε.
Μαλακα,χοντρε,για την Ελλαδα μιλαω,στα παπαρια μας η Κουβα ηλιθιε.
2 τρις δημοσιο χρεος εχουν στην Γαλλια ζωο,ακου δεν εχουν προβλημα λεει ο ανοητος.ηλίθιο γουρούνι στα παπάρια μου αν δουλεύουν 35 ώρες στην Γαλλία ... εκεί δεν έχουν πρόβλημα ζώο...
εμείς έχουμε το πρόβλημα και το οποίο μόνο με δουλειά λύνεται κρετίνε...
2 τρις δημοσιο χρεος εχουν στην Γαλλια ζωο,ακου δεν εχουν προβλημα λεει ο ανοητος.