redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Tύπε συνεχίζει να δηλώνει αντιμνημονιακός πάντωςΘα σε ξεκωλιασουνε Καμμενε χωρίς βουλευτική ασυλία
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tύπε συνεχίζει να δηλώνει αντιμνημονιακός πάντωςΘα σε ξεκωλιασουνε Καμμενε χωρίς βουλευτική ασυλία
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tύπε συνεχίζει να δηλώνει αντιμνημονιακός πάντως
Aπο που προκυπτει οτι δεν ειχε φορολιγη ενημεροτητα????????Το διέψευσε αυτό η εταιρεία ρε χαζέ, ή έστω ο μέτοχός της "θείος";
Το μόνο που μας είπε είναι πως έχει πάρει σύνταξη, λες και νομίζαμε πως 75 χρονών άνθρωπος θα ανέβαινε στα γιαπιά.
Και βέβαια το ότι πληρώθηκε κατά σκανδαλώδη προτεραιότητα το κάνεις γαργάρα.
Αν σου χρωστούσε βρε βλάκα εσένα το δημόσιο λεφτά θα στα έδινε νομίζεις; Σε κανέναν δεν έδινε!
Aπο που προκυπτει οτι δεν ειχε φορολιγη ενημεροτητα????????
Τύπε δεν έχει έννοια να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Εσύ λες πως έτσι συμπτωματικά αυτή ειδικά η εταιρεία που έτυχε να έχει ο θείος μετοχές επελέχθη για να πληρωθεί σε δυό μήνες, χωρίς καν φορολογική ενημερότητα, όταν άλλες κάνουν 1,5 χρόνο να πληρωθούν.
Είσαι πολύ Απόκ αν πιστεύεις κάτι τέτοιο!![]()
Καλά θα ήταν να γινόταν ηθοποιός...τι παραπάνω έχει ο μιμάκος;Θα κανει εκπομπές με τον ΚΦ και τον Νικολοπουλο τυπε![]()
![]()
![]()
Μηπως εσυ μπορεις να μας πεις Aπο που προκυπτει οτι δεν ειχε φορολογικη ενημεροτητα????????Παρε το χαπι σπυ αποκι...
ο καμενος θα κανει κινηση ματ στο τελος για να χτυπησει τη νδ θα χει ενδιαφερον
Πρασινο ηταν το τελος επιτηδευματος...!Λειτουργησε ο φορολογικός σου μηχανισμός σήμερα αποκι?
Πλερωσες το ροζ τελος επιτηδεύματος?
Καλά θα ήταν να γινόταν ηθοποιός...τι παραπάνω έχει ο μιμάκος;
Πρασινο ηταν το τελος επιτηδευματος...!
Το φετινό όμως ηταν ροζ!!!
Ποσο ρομπες θα γινεται ακομα φασιστακια???
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον ρ/σ Αθήνα 9,84: «η πρώην εταιρία μου πήρε το έργο με διαγωνισμό, ο οποίος έγινε πριν από ενάμιση χρόνο. Κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μετοχές σε διάφορες εταιρίες. Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρίες ούτε ο υπουργός. Εγώ έχω αποχωρήσει από την εταιρία, έκλεισα το επάγγελμα μόλις έγινα υπουργός, παρέδωσα το πτυχίο μου, το εργολαβικό πτυχίο, και υπέβαλα τα χαρτιά μου για σύνταξη.
Από εκεί και πέρα λασπολογίες υπάρχουν αρκετές. Δεν θέλω να ασχοληθώ με νομικές διαδικασίες. Η ιστορία μου 50 χρόνια στην Αριστερά και 40 χρόνια στο επάγγελμα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει απολύτως τίποτα... Όποια προσπάθεια σπίλωσης γίνεται, νομίζω ότι θα πέσει στο κενό...».
H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Τις τελευταίες μέρες η ναυαρχίδα του κίτρινου Τύπου, το Πρώτο Θέμα, επιδίδεται σε μια εκστρατεία διασποράς κατασκευασμένων ειδήσεων και συκοφαντίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Το συγκρότημα της παραδημοσιογραφίας, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει το ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση.
(1) Ο σκατόγερος λέει ψέμματα ότι έκλεισε την εταιρεία του. Η εταιρεία συνεχίζει να υπάρχει αφού έκανε σύμβαση με το δημόσιο
(2) Είναι μέτοχος (και μάλιστα ο βασικός) σύμφωνα με τα όσα λένε τα πρακτικά της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.
(3) Παραμένει στο ΔΣ της εταιρείας ως αντιπρόεδρος. Δεν υπάρχει καμμία δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σχετικά με την παραίτηση του
(4) Ο διαγωνισμός και η ανάδειξη του ως μειοδότη έγινε επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αν έχεις μια μικρή ιδέα (που δεν έχεις αλλά λέμε τώρα) σχετικά με το τι μεσολαβεί από πλευράς διαδικασιών από την ανάδειξη ως μειοδότη μέχρι την υπογραφή σύμβασης θα δείς ότι αυτή έγινε σχετικά σε χρόνο ρεκόρ
(5) Το δημόσιο δεσμεύεται συμβατικά με την υπογραφή της σύμβασης και όχι με την ανάδειξη του μειοδότη. Η υπογραφή της σύμβασης έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ (και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες) και μάλιστα ο σκατόγερος ως υπουργός μετείχε στο ΔΣ εταιρείας κατά παράβαση κάθε νόμου
(6) Η πληρωμή έγινε κατά παράβαση νόμου (προφανώς κατόπιν εντολής του σκατόγερου και της παρέας του) διότι η εταιρεία κατά την πληρωμή δεν προσκόμισε αποδεικτικό δορολογικής ενημερότητας (πως να προσκομίσει αφού χρώσταγε)
πρακτικά ο σκατόγερος με μια σύμβαση ξανάβγαλε το μαγαζί του στον αφρό…