iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Εισαι τοσο ηλιθιος, που πιστευεις οτι σε μια πτωχευση, οι φτωχοι θα πλουτισουν και οι πλουσιοι θα φτωχυνουν.
Τυπε νομιζουν οτι χρεοκωπια=ευημερία. :S
Εισαι τοσο ηλιθιος, που πιστευεις οτι σε μια πτωχευση, οι φτωχοι θα πλουτισουν και οι πλουσιοι θα φτωχυνουν.
Για πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ το λόγο που έδιωξες για ΠΑΝΤΑ τους τουρίστες;;;Οπότε διωξαμε απο τωρα τους τουριστες και το λυσαμε το θεμα.
Πιστευω οτι θα παρει πανω απο μηνα για να ξανανοιξουν ΑΝ ξανανοιξουν.Παντως τυπε για να λεμε ολα αυτοι που ψηφίσαν ΟΧΙ ηταν σιγουροι οτι οι τραπεζες θα ανοιξουν την Τριτη.
Ναι γιατί κόβουν αποδείξειςΕνώ με 23% στα νησιά ΚΑι ο τουρισμός θα άνθιζε και τα νησιά δε θα ερήμωναν τελείως
Από το "λεφτα υπάρχουν" του 2009 στο "συμφωνιες υπάρχουν" του 2015!!!!!
Το κακό ειναι οτι πια στηριζουμε μια χουντα ακροδεξιων-ακροαριστερων που θα φερει την δραχμη - δασμους στα εισαγόμενα και πληρη απομονωση .
Τουρισμος τελος για φετος αφου τα all inclusive δεν εχουν φαγητα .
Τεραστιο λαθος των Ελληνων το σημερινο και δυστυχως χωρις επίστροφη .
Ε ναι, ανοιξαμε την ΕΡΤ εξαλλου. Δεν χρειαζονται άλλα καναλια.Ο ελληνικος λαος με την ψηφο του σημερα, εδειξε οτι στηριζει την κυβερνηση. Τωρα περιμενω απο τον πρωθυπουργο Αλεξη Τσιπρα, να κανει μια εντιμη και συμφερουσα για το λαο συμφωνια με τους δανειστες. Αν οχι, αμεση εξοδος απο την ευρωζωνη και το ευρω. Και οταν τελειωσουμε με τα κορακια της Εΰρωπης ειναι καιρος για εσωτερικη πολιτικη. Για αρχη ας πουμε περιμενω απο την κυβερνηση να κλεισει τα ιδιωτικα καναλια. Αμα χρωστατε ρε τυποι (Μπομπολα, Βαρδινογιαννη, Αλαφουζε, Κυριακου και λοιποι) και δεν μπορειτε να πληρωσετε, κλειστε το μαγαζι. Αλλωστε τοσα χρονια χορτασαμε, αληθειες και αντικειμενικοτητα απο τα μαγαζακια σας. Για μετα θα ηθελα οπως πολλοι Ελληνες να δω καμποσους απο αυτους που ειχαν κυβερνητικα ποστα τα τελευταια χρονια ή τις τελευταιες δεκαετιες και εμπλεκονται σε σκανδαλα, να βρεθουν ενωπιον της δικαιοσυνης. Επισης οσοι υπογραφαν μνημονια. Αυτα για αρχη.
ψυχασθενης εισαι εσυ και ολοι οι ψηφοφοροι του ναι που θα πιασεις τον ασιμο στο στομα σου.και οσο για το πασοκ τη νδ και χρυση αυγη δεν εχω ψηφισει ποτε στη ζωη μου ολα αυτα τα χρονια τους εκραζα..εσυ εισαι απο κει μη μπερδευεσαι και οπως σου πα ουτε με το συριζα ειμαι απλως ψηφισα οχι γιατι δε μπορουσα να παω μ αυτους που ανηκουν μεσα σ ολες τις λαμογιες..περαστικα βολεμενα πλουσιοπαιδα!!!
ΠΑραιτηθηκε ο Σαμαρας και πηρε μαζι του και το φρι ουαι φαι για αυτο.Για πες μου ΑΚΡΙΒΩΣ το λόγο που έδιωξες για ΠΑΝΤΑ τους τουρίστες;;;
Γιατι τι ειναι ο Ασιμος που δεν θα τον πιασω στο στομα μου?ψυχασθενης εισαι εσυ και ολοι οι ψηφοφοροι του ναι που θα πιασεις τον ασιμο στο στομα σου.και οσο για το πασοκ τη νδ και χρυση αυγη δεν εχω ψηφισει ποτε στη ζωη μου ολα αυτα τα χρονια τους εκραζα..εσυ εισαι απο κει μη μπερδευεσαι και οπως σου πα ουτε με το συριζα ειμαι απλως ψηφισα οχι γιατι δε μπορουσα να παω μ αυτους που ανηκουν μεσα σ ολες τις λαμογιες..περαστικα βολεμενα πλουσιοπαιδα!!!
Ουτε εσυ ψηφισες Συριζα τυπε?? Τελικα τον ψήφισε κανεις??
Ναι γιατί κόβουν αποδείξεις
Κανενας τύπε.Ουτε εσυ ψηφισες Συριζα τυπε?? Τελικα τον ψήφισε κανεις??
Ο ελληνικος λαος με την ψηφο του σημερα, εδειξε οτι στηριζει την κυβερνηση. Τωρα περιμενω απο τον πρωθυπουργο Αλεξη Τσιπρα, να κανει μια εντιμη και συμφερουσα για το λαο συμφωνια με τους δανειστες. Αν οχι, αμεση εξοδος απο την ευρωζωνη και το ευρω. Και οταν τελειωσουμε με τα κορακια της Εΰρωπης ειναι καιρος για εσωτερικη πολιτικη. [size=15pt]Για αρχη ας πουμε περιμενω απο την κυβερνηση να κλεισει τα ιδιωτικα καναλια. Αμα χρωστατε ρε τυποι (Μπομπολα, Βαρδινογιαννη, Αλαφουζε, Κυριακου και λοιποι) και δεν μπορειτε να πληρωσετε, κλειστε το μαγαζ[/size]ι. Αλλωστε τοσα χρονια χορτασαμε, αληθειες και αντικειμενικοτητα απο τα μαγαζακια σας. Για μετα θα ηθελα οπως πολλοι Ελληνες να δω καμποσους απο αυτους που ειχαν κυβερνητικα ποστα τα τελευταια χρονια ή τις τελευταιες δεκαετιες και εμπλεκονται σε σκανδαλα, να βρεθουν ενωπιον της δικαιοσυνης. Επισης οσοι υπογραφαν μνημονια. Αυτα για αρχη.
1. Εκάλη 85,68% ΝΑΙ
2. Διόνυσος 79,11% ΝΑΙ
3. Ψυχικό 76,29% ΝΑΙ
4. Παπάγου 68,69% ΝΑΙ
5. Κηφισιά 66,10% ΝΑΙ
6. Βουλιαγμένη 64,41% ΝΑΙ
7. Βούλα 64,39% ΝΑΙ
8. Δροσιά 63,41% ΝΑΙ
9. Ν. Ψυχικό 58,17% ΝΑΙ
10. Πεντέλη 57,43% ΝΑ
Πιστευω οτι θα παρει πανω απο μηνα για να ξανανοιξουν ΑΝ ξανανοιξουν.
Ε ναι, ανοιξαμε την ΕΡΤ εξαλλου. Δεν χρειαζονται άλλα καναλια.
Επιπλεον αυτος ο θρασυτατος ΣΚΑΙ στενοχωρησε τη συντροφισσα Ζωη και πρεπει να μαστιγωθουν οι δημοσιογραφοι του.
Ηταν καλυτερο αυτο που εκανε ο Σαμαρας τυπε,απελυσε ολους απο την ΕΡΤ τους εδωσε τεραστιες αποζημιωσεις,και μετα τους ξαναπηρε πισω στην Νεριτ.Ε ναι, ανοιξαμε την ΕΡΤ εξαλλου. Δεν χρειαζονται άλλα καναλια.
Επιπλεον αυτος ο θρασυτατος ΣΚΑΙ στενοχωρησε τη συντροφισσα Ζωη και πρεπει να μαστιγωθουν οι δημοσιογραφοι του.
Οι αριστεροί είναι φτωχάκιαΕίναι οι γνωστοί αριστεροί με δεξιές τσέπες, που έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό και ψηφίζουν ΝΑΙ σε αυτές τις περιοχές για ξεκάρφωμα... φως φανάρι.
Οι δημοσιογραφοι κρινονται απο το λαο.Αυτα που εχουμε ετσι οπως ειναι ΟΧΙ δεν τα χρειαζομαστε.
Οι δηθεν δημοσιογραφοι τους εχουν ηδη κριθει απο το λαο. Οσους απο εμας ειμαστε σκεπτομενα οντα.