stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Γιατι τωρα γουσταρω να το πληρωνω...
Θα τον πλερώνεις και μετα απόκι, στη ΝΔ ...
Και θα πλερωνεις και ΦΠΑ + ΕΝΦΙΑ
Καταλαβε εσυ οτι ολη η επιχειρηματολογια σου και η λογικη σου ειναι επιπεδου "στο δικο μου κανει κρος,στο δικο σου μοτοκρος" και χεσε με εμενα δεν με πειραζειΑπλα σε γραφω στα @@ μου. Τοσο απλα.
αααα τώρα γουστάρεις την πούτσα του ανάπηρου...
μια χαρα τα ειπε. Το εθνος δεν μπορει να αφανιστεί για να παραμεινει στο ευρω
Ενφια βλακα δεν εχω απο το 2014 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαΘα τον πλερώνεις και μετα απόκι, στη ΝΔ ...
Και θα πλερωνεις και ΦΠΑ + ΕΝΦΙΑ
ο ποταμίσιος τους πηδάει ασάλιωτα...
Ενφια βλακα δεν εχω απο το 2014 αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο Σαμαρας σαν να αγκομαχουσε ηταν ρε συ,με το ζορι εβγαιναν οι λεξεις.Μπαααα, δεν το έχει καθόλου.
Όπως και ο Αντώνης σήμερα ήταν πολύ κακός.
Μπαααα, δεν το έχει καθόλου.
Όπως και ο Αντώνης σήμερα ήταν πολύ κακός.
Μην αγχωνεσαι. Και των δυο μας οι φοροι την ιδια δυναμη ειχαν και εχουν.Για αυτο ρε ταριφακο δεν το καταργει. ΓΙατι γουσταρουν τυποι σαν εσενα να πληρωνουν...!
Ναι, διάβασε και Ντοστογιέφσκι στην μπουζού.
μέχρι και σπίτι άλλαξες για να πας κοντύτερα στην δουλειά και κατάφερες να χρειάζεσαι τρείς συγκοινωνίες από κεί που χρειαζόσουν δύο...
Ο Σαμαρας σαν να αγκομαχουσε ηταν ρε συ,με το ζορι εβγαιναν οι λεξεις.
ε ναι, εδώ ο κόσμος καίγεται και έθεσε θέμα για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Και ότι οι καλοί την θέλουν.
Σωστά, αλλά έτσι δεν αντιμετώπιζεις τον λαϊκσιμό του Τσίπρα.
(2) Άμεση Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. (προστασία της περιουσίας)
Ο ΕΝΦΙΑ είναι ο φόρος-σύμβολο της κοινωνικής αδικίας που διατρέχει το σύνολο της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά.
Ενω εσυ που πηγες στο πουστρονησι?(Τουλαχιστον ετσι λες) αχαχαχχααχαχχα ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕόπως καλή ώρα και ο Τσίπρας ???
σάμπως είχες και ποτέ σου κάτι βρε άχρηστο σκουπίδι ?? κατάφερες ποτέ στην ζωή σου να κάνεις τίποτε ?? μέχρι και σπίτι άλλαξες για να πας κοντύτερα στην δουλειά και κατάφερες να χρειάζεσαι τρείς συγκοινωνίες από κεί που χρειαζόσουν δύο...
ΓΙατι ρε τυπε? Κακο αντιγραφο Σαμαροβενιζελικης ΕΤΑΙΡΑΣ ειναι...!παρακολουθεί κανεις ποταμι να ενημερωσει? Εγω εκλεισα, ο τυπος μου προκαλει βδελυγμια