Επισκέπτης
Οι κρατήσεις και οι φόροι που έχεις πληρώσει βγάζουν το πόσο που ζητάς να σου δώσει πίσω το κράτος ?
δεν απαντας στο θεμα της απληστιας και δεν καταλαβαινεις ακομα και τη νομικη υποσταση τις εννοιας του ΤΑΜΕΙΟΥ ανεργιας
Οι κρατήσεις και οι φόροι που έχεις πληρώσει βγάζουν το πόσο που ζητάς να σου δώσει πίσω το κράτος ?
αν πηγαινε ετσι......Οι κρατήσεις και οι φόροι που έχεις πληρώσει βγάζουν το πόσο που ζητάς να σου δώσει πίσω το κράτος ?
γιατι οι εργοδοτες δεν εχουν δικαιωματα???Τους τα χει καταπατησει ποτε κανενας??? Σε αντιθεση με τους εγαζομενους που εχουν καποια ελαχιστα δικαιωματα που προστατευονται απο το συνταγμα και οι εργοδοτες τα καταπατουν. Βλεπε απληρωτες υπερωριες, πληρωμη υπερωριων με κουπονια, μη τηρηση διαλλειματων, καθυστερηση του μισθου 2 και 3 μηνες,πληρωμη με λιγοτερα χρηματα του βασικου μισθου, μη πληρωμη δωρων και αδειων, και πολλα πολλα αλλα.
Γιατί ζεις τον εφιάλτη της ανεργίας φίλε?
Κυβερνάει ο Συριζα , τέλος τα μνημόνια, η Ευρώπη άλλαξε, το χρέος διαγράφηκε στο μεγαλύτερο ποσοστό και για το υπόλοιπο μπήκε ρήτρα ανάπτυξης, ψηφίστηκε νομός που έσβησε την ανθρωπιστική κρίση, η Μέρκελ χορευει πεντοζάλη .......
αν πηγαινε ετσι......
μερικοι απο εμας θα ημαστα εκατομυριουχοι...αντιθετα παπαρια συνταξη θα παρουμε επειδη τα κλεψαν αλλοι
Κι όμως ΔΕΝ τρολάρει! Τα εννοεί αυτά που γράφει.![]()
Βρε γελοίε μήπως το καλύτερο αύριο θα ερχόταν αν αντί να πηγαίνεις σε καταλήψεις και σε διαδηλώσεις έψαχνες να βρεις καμιά δουλειά της προκοπής ή να βελτιώσεις τις γνώσεις σου για να καταφέρεις κάτι τέτοιο;
Θα μου πεις (και δίκιο θα έχεις!) πως το τελευταίο απαιτεί και λίγο μυαλό...
Ρε φίλε απλό είναι το θέμα, αν ζητάς περισότερα από όσα έχεις βάλει , ζητάς λεφτά άλλων. Σωστά ?δεν απαντας στο θεμα της απληστιας και δεν καταλαβαινεις ακομα και τη νομικη υποσταση τις εννοιας του ΤΑΜΕΙΟΥ ανεργιας
σαφως και προκειτε και για χρηματα μονο δικα μου.Ξερεις την ενοια του ταμειου?? βαζουμε ολοι χρηματα και χρησιμοποιουνται οταν υπαρχουν αναγκες. Επισης αν θεωρεις το δικο μου τροπο σωστο μπορεις να τον πραξεις. Αλλα ξερεις κατι δεν ειναι ωραιο να ζεις τον εφιαλτη της ανεργιας.Ειμαι ανεργος απο τις συνθηκες του μνημονιου και οχι απο επιλογη
Οταν τελειώσει η συμβαση στη ΔΕΗ θα έπρεπε για ενα 8μηνο να πας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στα χωράφια για αγροτικες εργασίες λεφτι... τοτε ελα να μιλησουμε για το κοινωνικό κράτος
Στην αριστερά γενικά και αόριστα πιστεύεις ?περα απο το τρολαρισμα πιστευω στην αριστερα και στη πολιτικη υπερ των αδυνατων και αυτο φενεται ξεκαθαρα
δηλαδη ειναι λιγες οι γνωσεις τριτοβαθμιας εκπαιδευσης????
Τί μας λες τώρα ρε τύπε;
Οι άλλοι που δουλεύουν συνέχεια για να τους παρακρατούν υπέρ του ΟΑΕΔ για να παίρνεις εσύ συνεχή επιδόματα ανεργίας πως τα καταφέρνουν δηλαδή;
Απλά τεμπέλαρος είσαι!
σαν κοινωνικη επιμορφωση??? μηπως θες να λειτουργησει η γυαρος και η μακρονησος????
επ…. τώρα μου θέλει 48 και του λέω να πάει να γαμηθεί… ποιός είναι ο χαμένος εγώ ή το γαμημένο το κράτος σου ???
δηλαδη ειναι λιγες οι γνωσεις τριτοβαθμιας εκπαιδευσης????
Στην αριστερά γενικά και αόριστα πιστεύεις ?
Τότε γιατί εδώ μας είχες πρήξει τα αρχίδια με τον Συριζα ?![]()
Ρε λεφτι οταν λεμε οι στις χωρες του υπαρκου σοσσιαλισμου δεν υπήρχε ανεργία τι νομίζεις ότι γινότανε?
Σε αφήνανε να καθεσαι με ταμειο ανεργίας?
Οι μακροχρονια ανεργοι πρεπει να δουλεύουν υποχρεωτικά σε θεσεις που ορίζει ο ΟΑΕΔ, κατά βάση στα χωράφια....
περα απο το τρολαρισμα πιστευω στην αριστερα και στη πολιτικη υπερ των αδυνατων και αυτο φενεται ξεκαθαρα
Ποιες γνώσεις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βρε αγράμματε, που κάνεις ορθογραφικά λάθη που κανονικά έπρεπε να μην σου είχαν δώσει ούτε απολυτήριο δημοτικού!
Και ΜΗΝ μου πεις ότι είχες ανοίξει έστω κι ένα βιβλίο στο σχολή σου! Αν το είχες κάνει δεν θα έπαιρνες πτυχίο με 5,2. ;)
ολη η αριστερα απο το ΟΑΚΚΕ ξεκινησε τυπε, αν κανουμε ποτε συσπειρωση δυναμεων θα παρουμε 60% χαλαρα ;)γιατι εχω πει απειρες φορες οτι οταν ιδεολογικα δεν με εκφραζει ο συριζα θα ψηφισω ενα αλλο αριστερο κομμα δεν σημαινει οτι μια ζωη θα ψηφιζω συριζα ετσι κι αλλιως μεχρι το 2010 ΚΚΕ ψηφιζα