jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
μακαρι να βαζανε το συντροφο μηλιο
θα σου δινει τα μισα ο συντροφος;
μακαρι να βαζανε το συντροφο μηλιο
Σε σοκάρει ακομη ο μεσος συριζαιος τύπε?Ελα, πες την αληθεια, σου ξεφευγουν, δε θελεις να τα λες αυτα.......
Όπου κοπροσκύλιασμα, πρωτος ε?γιατι να μεινω σε καταληψη???? που στην επαρχια καλα τρολαρεις. Ασχετο αλλα μακαρι να γυριζα πισω το χρονο να ζησω φοιτητικες καταληψεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θέλω να καταλάβω πόσο μαλάκας μπορείς να είσαι
αν το γαμημένο το κράτος σου με φορολογούσε λογικά και μου έπαιρνε στα 100 τα 25 αντε 30 θα το δεχόμουνα…. και θα έβαζε στον μπαζαχτά 25-30…. τώρα μου θέλει 48 και του λέω να πάει να γαμηθεί… ποιός είναι ο χαμένος εγώ ή το γαμημένο το κράτος σου ???
ηλίθιε…
πότε ρε μαλάκα θα βγάλει ποιό πολλά ???
αν βγάλω 100 και μου πάρει τα 25 ή αν βγάλω 50 και μου πάρει τα 15 ???
τέτοια σκατά κουβαλάτε στο κεφάλι σας και δεν θα ορθοποδήσει ποτέ αυτός ο τόπος που λέγεται Ελλάδα…
και άλλο να συντηρούμε ένα κοινωνικό κράτος που να παρέχει στον άρρωστο και στον ανίκανο να εργαστεί και άλλο να συντηρούμε αργόσχολους που δεν θέλουν να δουλέψουν μην τυχόν και κουνήσουν τον κώλο τους από την Αθήνα ή μην τυχόν καταπατηθούν τα εργασιακά τους δικαιώματα… οι δεύτεροι να ψοφήσουνε της πείνας….
Τεράστιο ποστ.![]()
Σε σοκάρει ακομη ο μεσος συριζαιος τύπε?
Δεν εχει σημασια.Δεν είναι δικό μου φίλε.
Είναι του Thomas Sowell
γιατι απο το μισθο μου δεν μου κανουν κρατησεις υπερ οαεδ????
ειναι κακο οι εργαζομενοι να εχουν δικαιωματα που προστατευονται απο το συνταγμα????μηπως θες να γυρισουμε σε εποχες δουλείας
οταν δεν θα χω εισοδημα λογικο ειναι να στηριξει το κρατος εναν που δεν εχει.Ξερεις κατι δεν εχει να κανει με την ποιοτητα ζωης αλλα με ανθρωπους που διαβιουν σε απολυτη φτωχεια δεν εχουν ηλεκτρικο,σιτιση ,στεγαση.Οποτε ας ζει με λιγοτερα ενας με μεγαλο εισοδημα για να μην πεθανουν καποιοι της πεινας.Επισης σου φευγει η μαγκια ποσταροντας ολη μερα???? επισης μειωνεται η ποιοτητα ζωης σου απο τα 100.000 να πας στα 52.000 αυτο λεγεται απληστια εις βαρος του κοινωνικου συνολου
Όταν σου λέω ότι είσαι βλάκας με ρωτάς γιατί το λέω!
Πόσα σου έχουν παρακρατήσει βρε ηλίθιε για να πάρεις συνολικά 3,5 χρόνια επίδομα ανεργίας;
Φυσικά και ΔΕΝ έχουν παρακρατηθεί από τον ΔΙΚΟ σου μισθό αυτά που που σου δίνει ο ΟΑΕΔ, αλλά από τον μισθό των κορόιδων που δουλεύουν συνεχώς χωρίς να τους μυρίζει το ένα και να τους βρωμάει το άλλο για να τεμπελιάζεις εσύ, παράσιτο της κοινωνίας!
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το να θες να κρατήσεις τα λεφτά σου είναι απληστία ενώ το να θες να ξοδέψεις τα λεφτά των άλλων δεν είναι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπου κοπροσκύλιασμα, πρωτος ε?
Οι κρατήσεις και οι φόροι που έχεις πληρώσει βγάζουν το πόσο που ζητάς να σου δώσει πίσω το κράτος ?απο που και ως που ξοδευω τα λεφτα των αλλων.Εγω δεν εχω πληρωσει κρατησεις, εισφορες, φορους?????Και θεωρεις απληστια να ζει καποιος με 360€ το μηνα για 5 μηνες(που ειναι το ταμειο ανεργιας) και μετα το τιποτα? Ακομα και οι παροχες για δωρεαν σιτιση ρευμα ειναι στα 200€ το μηνα δηλαδη για εισοδηματα κατω απο 5.000€ το χρονο αυτο το θεωρεις πληστια και οχι οτι καποιος ζει με 52.000€ το χρονο??? Ωραια κριτηρια ισοτητας και κοινωνικη δικαιοσυνης εχεις
Όταν σου λέω ότι είσαι βλάκας με ρωτάς γιατί το λέω!
Πόσα σου έχουν παρακρατήσει βρε ηλίθιε για να πάρεις συνολικά 3,5 χρόνια επίδομα ανεργίας;
Φυσικά και ΔΕΝ έχουν παρακρατηθεί από τον ΔΙΚΟ σου μισθό αυτά που που σου δίνει ο ΟΑΕΔ, αλλά από τον μισθό των κορόιδων που δουλεύουν συνεχώς χωρίς να τους μυρίζει το ένα και να τους βρωμάει το άλλο για να τεμπελιάζεις εσύ, παράσιτο της κοινωνίας!
απο που και ως που ξοδευω τα λεφτα των αλλων.Εγω δεν εχω πληρωσει κρατησεις, εισφορες, φορους?????Και θεωρεις απληστια να ζει καποιος με 360€ το μηνα για 5 μηνες(που ειναι το ταμειο ανεργιας) και μετα το τιποτα? Ακομα και οι παροχες για δωρεαν σιτιση ρευμα ειναι στα 200€ το μηνα δηλαδη για εισοδηματα κατω απο 5.000€ το χρονο αυτο το θεωρεις πληστια και οχι οτι καποιος ζει με 52.000€ το χρονο??? Ωραια κριτηρια ισοτητας και κοινωνικη δικαιοσυνης εχεις
κοπροσκυλιασμα να συμμετεχω σε καταληψεις και να διεκδικω τα δικαιωματα μου για ενα καλυτερο αυριο???
Αυτοι που παραγουν και οι ικανοτητες τους δινουν υπεραξια και θεσεις εργασιας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?
κοπροσκυλιασμα να συμμετεχω σε καταληψεις και να διεκδικω τα δικαιωματα μου για ενα καλυτερο αυριο???
σαφως και προκειτε και για χρηματα μονο δικα μου.Ξερεις την ενοια του ταμειου?? βαζουμε ολοι χρηματα και χρησιμοποιουνται οταν υπαρχουν αναγκες. Επισης αν θεωρεις το δικο μου τροπο σωστο μπορεις να τον πραξεις. Αλλα ξερεις κατι δεν ειναι ωραιο να ζεις τον εφιαλτη της ανεργιας.Ειμαι ανεργος απο τις συνθηκες του μνημονιου και οχι απο επιλογη