alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Γιατρε θα παρεις ομολογα με το εφαπαξ?Aριστερή πολιτική επιχειρηματολογία...
Ααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχαχα
Γιατρε θα παρεις ομολογα με το εφαπαξ?Aριστερή πολιτική επιχειρηματολογία...
Δεξιος εισαι τύπε?![]()
![]()
![]()
δεν ειμαι αριστερος βλακα και εσυ....επεσες εξω
τωρα ειναι δυνατο ο τσωνυς, που λογω της πτωχευσης πολιτικης και οικονομικης του ΠΑΣΟΚακιου δουλευει ημιαπασχοληση 4ωρο με 100 ευρω/μηνα να πεθανει της πεινας και να μη φροντισει το κρατος ωστε να συνεχισει να ποσταρει τις κομματικες του παπαριες στο μου τελεια κομ? Τετοιο απανθρωπο κρατος θελουμε?
βασιλικοςΔεξιος εισαι τύπε?
Εσυ δεν εισαι δεξιος δηλαδη?
Μπα μαλλον για μαϊντανό σε κοβωβασιλικος
ακριβως....και εγω για μαλακα σε εχω κοψειΜπα μαλλον για μαϊντανό σε κοβω
Μπα μαλλον για μαϊντανό σε κοβω
δεξια πολιτικη επιχειρηματολογια...
ντοκ εσυ τσιμπησες τις πολιτικες υποσχεσεις του Μπεννι και αγορασες ομολογα δημοσιου μια μερα πριν τα κουρεψει και σε κλεψει στα μουτραΈχεις δίκιο.
Χαζός είναι ο Λέφτις ας πούμε, είναι κάτι το προφανές. Εσύ αντιθέτως τρολάρεις 100%!
Πας να μας τρελάνεις, αλλά δεν προσωπικά δεν τσιμπάω. ;)
Ελα ρε μεγκα-τρολ.
Ανυπαντρος ειναι, εξοδα στεγης δεν εχει, 800 ευρω παιρνει, πανω απο τον βασικο του ιδιωτικου τομεα, και πρεπει να λαβει και προνοια απο το κρατος.
![]()
ντοκ εσυ τσιμπησες τις πολιτικες υποσχεσεις του Μπεννι και αγορασες ομολογα δημοσιου μια μερα πριν τα κουρεψει και σε κλεψει στα μουτραμη τσιμπας λοιπον το δικο μου τρολλαρισμα για να σωθεις
![]()
![]()
Ελα ρε μεγκα-τρολ.
Ανυπαντρος ειναι, εξοδα στεγης δεν εχει, 800 ευρω παιρνει, πανω απο τον βασικο του ιδιωτικου τομεα, και πρεπει να λαβει και προνοια απο το κρατος.
![]()
τυπε για δουλεια ψαχνεις?γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι θα μεινης ανεργος?και μετα τους 8 μηνες τι??? που το 2016 θα μου οψουν οποιοδηποτε επιδομα επειδη εργαζομουν το 2015 με τι θα ζω τι θα τρωω????
και μετα τους 8 μηνες τι??? που το 2016 θα μου οψουν οποιοδηποτε επιδομα επειδη εργαζομουν το 2015 με τι θα ζω τι θα τρωω????
Έχεις δίκιο.
Χαζός είναι ο Λέφτις ας πούμε, είναι κάτι το προφανές. Εσύ αντιθέτως τρολάρεις 100%!
Πας να μας τρελάνεις, αλλά δεν προσωπικά δεν τσιμπάω. ;)
Ρε τυπε, πριν τη ΔΕΗ και πριν την ανεργια τι δουλεια εκανες??
και? γιατι κλαις για επιδοματα συνεχεια?διαφορες δουλειες του ιδιωτικου τομεα σε διαφορα ποστα. Εχω 5 χρονια με ενσημα στον ιδιωτικο τομεα