tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
τι εγινε τι εχασα οσο απολαμβανα το μπανιο μου στη θαλασσα
μην σκάς παίκτη μου... για σένα δουλευει η κυβέρνηση και όλοι μας...
τι εγινε τι εχασα οσο απολαμβανα το μπανιο μου στη θαλασσα
μην σκάς παίκτη μου... για σένα δουλευει η κυβέρνηση και όλοι μας...
balux ή akanthus είχες πάει τύπε;τι εγινε τι εχασα οσο απολαμβανα το μπανιο μου στη θαλασσα
Τύπε επειδή το μυαλό δεν είναι το δυνατό σου σημείο, έλεγα μήπως ήταν το σώμα.
Αλλιώς δηλαδή σαν πόσο δυστυχισμένες να είναι οι γκόμενες που κάθονται να τις πηδάς εσύ!![]()
Σημ. Τα μπλουζάκια εννοούσα να τα σκίζουν τα ποντίκια ρε σύ, όχι να τα σκίζεις εσύ επίτηδες.
Μάλιστα δεν το εννοούσα απλά, το ανέφερα σαφώς, αλλά ούτε αυτά που διαβάζεις δεν τα καταλαβαίνεις...
balux ή akanthus είχες πάει τύπε;
balux ή akanthus είχες πάει τύπε;
οχι ρε φιλε τι ειναι αυτα. Στην ελευθερη παραλια στο καβουρι.Μεγαλη παρεα 15 ατομα και στησαμε και σκια με λινατσα. Και με φορητο ψυγειο με παγο πηγαμε και με λεωφορειο
Παντως αν σε εβλεπα κατω απο τη λινατσα θα νομιζω πως εισαι λαθρομεταναστης![]()
![]()
![]()
Ψήσατε και κανά σκατζόχοιρο τύπε;οχι ρε φιλε τι ειναι αυτα. Στην ελευθερη παραλια στο καβουρι.Μεγαλη παρεα 15 ατομα και στησαμε και σκια με λινατσα. Και με φορητο ψυγειο με παγο πηγαμε και με λεωφορειο
ΣΥΡΙΖΑ: Με 36 υπογραφές ζητούν ανάκληση του διορισμού της Παναρίτη
Τριάντα έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφουν κείμενο προς τον πρωθυπουργό, το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του γραμματεία, με το οποίο ζητούν την ανάκληση του διορισμού της Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ και κάνουν λόγο για πολιτικό ζήτημα.
Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι η πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών ανήκει σε στελέχη της τάσης 53+, εντούτοις συνυπέγραψαν βουλευτές από όλες τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Το πλήρες κείμενο με τις υπογραφές:
Mε κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η Έλενα Παναρίτη ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Κι αυτό παρά το ότι η πολιτεία της βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες, τις αντιλήψεις και την πολιτική που πρεσβεύει –και με βάση την οποία εξελέγη– ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια εξέχoυσα εκπρόσωπος της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορεί να εκϕράζει τη σημερινή κυβέρνηση. Το ζήτημα δεν είναι συμβολικό, είναι πολιτικό. Είναι μια λάθος απόφαση και ζητάμε την άμεση ανάκλησή της.
πληρης διαλυση
όχι φυσικά... εμένα θέλει να μου πάρει και άλλα...για σενα δηλαδη δεν δουλευει????
Ψήσατε και κανά σκατζόχοιρο τύπε;
Τον ειπες γύφτο τωρα?Ψήσατε και κανά σκατζόχοιρο τύπε;
όχι φυσικά... εμένα θέλει να μου πάρει και άλλα...
Δεν το καταλαβες ε?οχι που να τον βρουμε
Εάν δεν έχουμε ακόμη συμφωνία με τους θεσμούς, δεν είναι εξαιτίας της δικιάς μας αδιαλλαξίας, ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε άρθρο του στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.