redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και όλοι οι πούστηδες (σαν και σένα και τον λεγκόλα) με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι... μάλλον κολλητικό είναι μεταξύ σας συντρόφια...
ή μήπως είναι στην τελετή μύησης ??
Επειδή τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθώ πολύ τα πολιτικά, μπορεί κάποιος να μου πει αν καταργήθηκε το μνημόνιο ή ακόμη ?![]()
Τύποι το ξαναγράφω, χωθείτε στο χαα, θα βγεί καλό μεροκάματο![]()
Μεσα ήμουν και ετρωγα κανονικά μπολτυ ...
Θυμαμαι τις γκομενες που ειχαν τα αριστερα, ΠΚΣ, ΕΕΑΚ, ΕΣΟΦ ... ταγαρια, αρβιλες, σκουφια, αξυρισια, βρωμια, μπιχλα ... πως τιςδεν ξερω :S :S :S
μωρη καριολα Μπακογιαννη εχουν λεφτα τα ΑΤΜ?
Τυπε εγω θυμαμαι απο ΑΣΟΕΕ μπορει να σου εδιναν ένα τηλεφωνο αλλα μετα αμα επαιρνες το επαιζαν δυσκολες οποτε μετα δεν ξαναπαιρνα διέγραφα το κινητο απλά. Θυμαμαι ειχα γνωρισει μια στο Γκαζι απο ΑΣΟΕΕ πολυ ωραιο προσωπο και ψηνοτανε αλλα στο σωμα ηταν χοντρη δυστυχως και δεν εκανα κατι τοτε.
Οταν βγει η συμφωνια θα ανεβει παντως ...
το ποιός χρειάζεται ψυχίατρο φαίνεται από τα ποστ του ... το περιεχόμενο τους αλλά και τον τρόπο γραφής τους...
είπα και βάζω στοίχημα... το μοναδικό μουνί που είδες ποτέ χωρίς να το πληρώσεις το είδες από μέσα προς τα έξω...
να μεταφερθεί στις ελλεεινίδες
![]()
Τυπε εγω θυμαμαι απο ΑΣΟΕΕ μπορει να σου εδιναν ένα τηλεφωνο αλλα μετα αμα επαιρνες το επαιζαν δυσκολες οποτε μετα δεν ξαναπαιρνα διέγραφα το κινητο απλά. Θυμαμαι ειχα γνωρισει μια στο Γκαζι απο ΑΣΟΕΕ πολυ ωραιο προσωπο και ψηνοτανε αλλα στο σωμα ηταν χοντρη δυστυχως και δεν εκανα κατι τοτε.
Σαν να κλέβεις εκκλησία είναι![]()
Ρε μπολτυ καλα εκανες, αλλα αυτά δεν τα εκαναν μονο οι ΔΑΠιτισες...![]()
Λες να μπουμε τυπε?
Εχω καιρο που είμαι εκτος![]()
Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα, το ένα η συμφωνία με το χαα να δίνει μεγάλος κέρδος σε σύντομο διάστημα, το άλλο είναι η μη επίτευξη συμφωνίας με το χαα στα τάρταρα αλλά και αβέβαιο το μέλλον των καταθέσεων.
Τύποι το ξαναγράφω, χωθείτε στο χαα, θα βγεί καλό μεροκάματο![]()