redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ο αδωνης που δουλευε απο τα 15 του σε κανα παγκο στη λαικη???
τι εχει σπουδασει???? εχει βιβλιο εργαζομενου ανηλικου για να δουμε αν δουλευε απο τα 15 του
τι εχει σπουδασει???? εχει βιβλιο εργαζομενου ανηλικου για να δουμε αν δουλευε απο τα 15 του
Πάλι δικους του βολευε σημερα ο Κατρουγκαλος με τροπολογιες?
Μιλαμε ο ανθρωπος ειναι θρασυτατος.
της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντεςάλλα λέει η συλλογική σύμβαση... να το κοιτάξεις και να απεργήσεις για τα δικαιώματα σου... (μπας και γλυτώσουμε κανένα μεροκάματο από αυτά που σε πληρώνουμε)...
τι εγινε? θα σκασουν 110δις στα μουτρα του μαριο? μπουχαχαχαχαΤι λέει;
Θα δώσει χρήμα ο Μάριο;
Μουαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ.
άλλα λέει η συλλογική σύμβαση... να το κοιτάξεις και να απεργήσεις για τα δικαιώματα σου... (μπας και γλυτώσουμε κανένα μεροκάματο από αυτά που σε πληρώνουμε)...
της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες
γιατί μόνο αυτοί που δουλεύουν σε πάγκους της λαικής είναι εργαζόμενοι ??
φιλοσοφική έχει τελειώσει δεν σου κάνει ??
ολοι οι εργατες λιγνιτορυχειων συντηρησεων κλπ κλπ ειναι στη δεη αε (δεκο)
ολοι οι διοικητικοι ειναι στη δεδδηε αε θυγατρικη της δεη (νπδδ) και δεν λαμβανουν το επιδομα
και φυσικα για να προασπισω τα δικαιωματα μου συλλογικα θα κανω απεργια αν το αποφασισει το πρωτοβαθμιο σωματειο μου
ολοι οι εργατες λιγνιτορυχειων συντηρησεων κλπ κλπ ειναι στη δεη αε (δεκο)
ολοι οι διοικητικοι ειναι στη δεδδηε αε θυγατρικη της δεη (νπδδ) και δεν λαμβανουν το επιδομα
και φυσικα για να προασπισω τα δικαιωματα μου συλλογικα θα κανω απεργια αν το αποφασισει το πρωτοβαθμιο σωματειο μου
βιβλιαριο ενσημων ανηλικου εχει????
Ο Τζόνις έλεγε για 15% τύπε προχθές
θα έπρεπε ?? εσύ έχεις ??
και στο μαγαζί του γέρου του ξέρεις κανέναν να κολλάει ένσημα ??
το πασοκ 15% καλα εδω γελααμε παλι κανα μπαφο ειχε πιει ετσι οπως το κοβω ο λεβεντης θα εχει υψηλοτερο ποσοστο απο πασοκ
ο μπενι θα χει την τυχη του κουβελη
Γιαυτό σε πάωτο πασοκ 15% καλα εδω γελααμε παλι κανα μπαφο ειχε πιει ετσι οπως το κοβω ο λεβεντης θα εχει υψηλοτερο ποσοστο απο πασοκ
ο μπενι θα χει την τυχη του κουβελη
αντε δεν θα κάνετε καμμιά απεργία ??? αντε να γλυτώσουμε κανένα μεροκάματο και ασφαλιστικές εισφορές...
και ο τσίπρας του παπαδόπουλου...
το ξερουμε δεν θα σε ρωτησουμε μη σκουζεις ομως οτι μεσα στο καλοκαιρι θα κανουμε απεργιες και δεν θα χουν ρευμα τα ξενοδοχεια και τα καταστηματα και θα καταστραφει η χωρα ο τουρισμος οι επιχειρσεις (καλα σεναριο πρετεντερη εγραψα)