memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μαρουλι.....θα την κανουμε επιτιμη νωντοτυπισσαΤι διανέμεται στο κυλικειο Ζωίτσα? Μπάφος? Αυτο εννοεις? Ε ρε που μπλεξαμε.
μαρουλι.....θα την κανουμε επιτιμη νωντοτυπισσαΤι διανέμεται στο κυλικειο Ζωίτσα? Μπάφος? Αυτο εννοεις? Ε ρε που μπλεξαμε.
->Αληθεια? Για ποσταρε το μας....να το δουμε!
Αυτη η φαιδρη θα τσακιστεί.τσουζει η πουτσα της ζωαρας
Λεει πουθενα μειωσης μισθων και συνταξεων?κάτι για συμφωνία 20 / 2 δεν έχει πάρει τ'αυτί σου ???
ελα παίκτη μου και σε πρωτότυπο...
151 θελει. Μου είναι αδιάφορο. Ο καθενας να αναλαβει την ευθύνη του ψηφιζοντας την.Αντε και εγινε η μομφη. Ποσους ψηφους θελει?
Λεει πουθενα μειωσης μισθων και συνταξεων?
Αλλαξε πλευρο.151 θελει. Μου είναι αδιάφορο. Ο καθενας να αναλαβει την ευθύνη του ψηφιζοντας την.
Να γινει ετσι η πρωτη πρόεδρος απο το 1974 που υπέστη προταση μομφής.
τσουζει η πουτσα της ζωαρας
αυτος που θα κανει την προταση μετα θα περπατα και θα του χυνονται τα σκατα απο το διπλοφιστωμα που θα του κανει151 θελει. Μου είναι αδιάφορο. Ο καθενας να αναλαβει την ευθύνη του ψηφιζοντας την.
Να γινει ετσι η πρωτη πρόεδρος απο το 1974 που υπέστη προταση μομφής.
αυτος που θα κανει την προταση μετα θα περπατα και θα του χυνονται τα σκατα απο το διπλοφιστωμα που θα του κανει
Εγω αλλο σε ρωτησα...! Θες να απαντησεις η ποιο σωστα ΜΠΟΡΕΙΣ????????????λεει οτι παρατεινει το MFFA που περιλαμβανει και το μνημονιο μεχρι 30 Ιουνιου, ασε τις κωλοτουμπες
τωρα που θα γινεις το πουτανακι ενος νταβραντισμενου γεωργιανου στη μπυζου τι ονομα θα διαλεξεις? Κσενυα ή Λουντμιλα?σε τσουζει δροσερο αγορι η σουφριτσα σου απο το στραπον της ορκας;
Σου απαντησανε. Εσυ μπορεις να διαβασεις τι σου λενε?Εγω αλλο σε ρωτησα...! Θες να απαντησεις η ποιο σωστα ΜΠΟΡΕΙΣ????????????
οχι, αυτο που απαντησα ρωτησες, μετα απλα αλλαξες την ερωτηση σε κατι που σε βολευει.Εγω αλλο σε ρωτησα...! Θες να απαντησεις η ποιο σωστα ΜΠΟΡΕΙΣ????????????
Τοτε γιατι ακυρωθηκαν οι μειωσης και η ρητρα μηδενικου ελλειματος στα επικουρικα?????λέει ότι ακριβώς λέει και η προηγούμενη της οποίας η ισχύς παρατείνεται μέχρι Ιούλιο 2015...
Απο την αρχη ρωτησα εαν εγιναν μειωσης μισθων και συνταξεων που προβλεπει το μνημονιο. Εαν δεν το βλεπεις δικο σου θεμα.οχι, αυτο που απαντησα ρωτησες, μετα απλα αλλαξες την ερωτηση σε κατι που σε βολευει.
Οποτε θα αλλαξω και γω την ερωτηση. Ποσα λεφτα εχεις παρει μεχρι σημερα απο την ημερα που επεκτεινε τη δανειακη και το μνημονιο ο ΣΥΡΙΖΑ?
Αποδεχτηκε το συνολο του χρεους ο ΣΥΡΙΖΑ? Το Αγγλικο δικαιο?
και μπονους ερωτηση, τι εγιναν οι Πορδεμος που θα ρχονταν στο Eurogroup το Μαρτιο να στηριξουν Τσιπρα (ναι τις θυμαμαι τις αρλουμπες σου)