Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Μια ωραια ατμοσφαιρα
προσεξε μην σε βρουν πρωην συντροφοι του κιναλ εσενα σε εχουν στην μπουκαΠρόσεξε μην την πατήσεις όταν περπατάς, νούμερο.
εσυ τους ξεφυγες πρεπει να ξαναγυρισεις μεσα και απομονωσηΠρόσεξε εσύ μη σε βρούνε τα παιδιά από το Δαφνί και σε μαζέψουνε με την απόχη.
ο τελευταιος η απο τους τελευταιους αποστατες του κιναλ εισαι
ρε μητσοτακογλιτσα ακομα ξυπνιος εχεις μεινει?Πάλι βγάζεις γλώσσα ρε μογγολοφασίστα;
Ναι, παροδικό είναι. Και ξέρεις γιατί? Γιατί όλες οι χώρες είχαν καραντίνα, τα μαγαζιά κλειστά, το στοκ τους καταστράφηκε και με το που άνοιξαν όλοι άρχισαν να παραγγέλνουν για να γεμίσουν εκ νέου τις αποθήκες τους. Αυτό, όπως (ΙΣΩΣ) καταλαβαίνεις, δημιουργεί ΖΗΤΗΣΗ. Και η αυξημένη ΖΗΤΗΣΗ επιφέρει αύξηση τιμών. Όταν θα περάσει αυτό, οι τιμές θα ομαλοποιηθούν πάλι.Σταικουρας,
Το κυμα ανατιμησεων θα ειναι παροδικο
Αλλη καφετζου απο δω, ριχνει και ταρώ?
Για την ωρα κυριε σταικουρα στειλε τον ενφια σε ολους χωρις οικονομικα κριτηρια σε ανεργους κλπ
Τετοια σας μαθαινουν στο χαρβαρντ. Πως να ςξοντωνετε καλυτερα το λαό
Τύπε μου εξελίσεσαι σε μεγάλο ταλέντο. Τώρα μάθαμε οτι όταν η πλειοψηφία δεν συμφωνεί με εσένα τότε είναι άθλια.Δεν γίνεται να είμαι εγώ πρωθυπουργός διότι η άθλια πλειοψηφία των εν Ελλάδι κατοίκων έχουν ίδια μυαλά με εσένα. Και εγώ δεν επιβάλω πράγματα που δεν αρέσουν στη πλειοψηφία.
Το κυμα ανατιμησεων ισως ειναι παροδικο ,
Οι κλεφτες στην ελλαδα ομως ειναι μονιμοι και καμια κυβερνηση δεν ματαφερε να τους κανει καλα,
Βλ. Λαθρεμποριο καυσιμων τσιγαρων μεσαζοντες κλπ κλπ
Δυο χρονια και τιποτα δεν αλλαξε
κατσε να τηλεφωνησω στην νταρια να σε στρωσειΕφιάλτης σου θα γίνω μογγόλε.
τα γουσταρεις τα kinky με την νταριαΡε καθυστερημένε, με τον τραβατρόμπα με μπέρδεψες;
στο σαλιαρισμα εννοεις πιμποδικηγορε η' στον πυρφορινγκ?Αν η πλειοψηφια ειχε τα δικα μου μυαλα θα ημασταν η πρωτη χωρα στον κοσμο
Σωστο αυτο που λεει για το κοστος των εμπορευματοκιβωτιων.