ο φονιας εφαγε το παιδι στριβοντας παρανομα χωρις φαναρι στο συγκεκριμενο σημειο για να μπει στην βουλη σκοτωνοντας εναν μεροκαματιαρη νεαρο με την μηχανη του
απο εκεινη την στιγμη ΟΥΔΕΠΟΤΕ μαθαμε απο τους "ΕΓΓΡΙΤΟΥΣ" δημοσιογραφους ποιος ηταν και κατα δευτερον (μαθαμε αργοτερα) οτι ηταν ο οδηγος της ντορας
μετα απο τοσο καιρο τον βγαλανε ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ
λυπαμαι αλλα για ειδικες περιπτωσεις σαν αυτη θα πρεπει να βγαζεις τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ και να βλεπεις την υποθεση οπως ειναι αλλες απλες υποθεσεις
εκτος εαν φονιαδες οδηγοι βουλευτων και αλλων παραγοντων της βουλης εχουν το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ για τετοιου ειδους περιπτωσεις και να τους καταδικαζουν σε ποινες χαδι οπως την συγκεκριμενη
λυπαμαι ειλικρινα και δεν εισαι ο μονος με αυτη την λογικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την ειπες την μαλακιουλα σου
ευχομαι ολοψυχα να μην γινει τετοιο φονικο σε δικους σου ανθρωπους δεν θα καθοσουν με σταυρωμενα χερια
Ρε μαλάκα δεν πας να δουλέψεις στην επιχείρηση του πατέρα σου μπας και την σώσετε, αντί να μου κάθεσαι εδώ 24/7, να ανεβάζεις ΤΙΣ πούτσες και να γίνεσαι ΡΕΖΙΛΑΣ εντελώς?
Αλήθεια τώρα... Δεν ντρέπεσαι με όλο αυτό το ξεφτιλίκι?
Ρε μαλάκα δεν πας να δουλέψεις στην επιχείρηση του πατέρα σου μπας και την σώσετε, αντί να μου κάθεσαι εδώ 24/7, να ανεβάζεις ΤΙΣ πούτσες και να γίνεσαι ΡΕΖΙΛΑΣ εντελώς?
Αλήθεια τώρα... Δεν ντρέπεσαι με όλο αυτό το ξεφτιλίκι?
Σιγά μην σου επιβάλλω... είτε ζεις είτε ψοφάς το ίδιο μου κάνει! Χειρότερα αν ψοφάς γιατί δεν θα έχω άλλον ΤΟΣΟ μαλάκα να γελάω με τις μπούρδες του, την κατάντια του και την αποτυχημένη επιχείρησή του.
1ον: το εντάξει γράφεται με ει, όχι με υ. Mας ξηλώνεις τα μάτια με κάτι τέτοια, βάλε spellcheck!
2ον: ανέβασε την ανάρτηση που έχω πει κάτι τέτοιο. Μάλλον με μπερδεύεις με άλλους που το έχουν πει