jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Εγω δεν τα πεταω τα εχω συλλογη.εχω και εγω ακομα τα πλειμποι μου και τα πενχαουζ
Επαιρνα ξενα τσοντοπεριοδικα hustler
Εγω δεν τα πεταω τα εχω συλλογη.εχω και εγω ακομα τα πλειμποι μου και τα πενχαουζ
ακριβα αυταΕγω δεν τα πεταω τα εχω συλλογη.
Επαιρνα ξενα τσοντοπεριοδικα hustler
Ουτε θυμαμαι ποσα εδινα βαγγον.ακριβα αυτα
οι γυναίκες το μετράνε το σπίτι όμως. Πως θα κάνεις σχέσηΝαι ρε τυπε γιατι κακο ειναι?
Απο οτι να μενω με καμια γκομενα να μου πριζει τα παπαρια καλυτερα στο πατρικο.
Ζεστο φαγητο πλυμενα ρουχα ησυχια και το δωματιο ο προσωπικος χωρος γεματος τσοντες περιοδικα αφησες κολλημενες σε τοιχους πλειστεισον ταινιουλες θριλερ τα βραδια γαματα και στο σεξουαλικο μπουρδελα και ξερο ψωμι.
Οι σημερινές νεες γυναίκες δεν ξέρουν να πλένουν ένα πιάτο τύπε...οι γυναίκες το μετράνε το σπίτι όμως. Πως θα κάνεις σχέση
ναι αλλά έρχεται μια ηλικία που ξεκινάς να ακούς "μα δεν έχεις σπίτι δικό σου, δεν μένεις μόνος σου κλπ". Και φαντάζομαι είναι άβολη στιγμή όσο και να θες να κάνεις τον άνετο. Και ακολουθεί Χ από μια καλή πάστα γυναικών που δεν θέλουν να τραβιούνται στα ξενοδοχεία πλέον.Οι σημερινές γυναίκες δεν ξέρουν να πλένουν ένα πιάτο τύπε...
Καλά για να βράσουν αυγό ούτε λόγος...θα βάλουν φωτιά στη κουζίνα
Ο Ζαν έχει δηλώσει μόνιμος πελάτης του αγοραίου έρωτα... δεν νομίζω να τον ενδιαφέρουν αυτά.ναι αλλά έρχεται μια ηλικία που ξεκινάς να ακούς "μα δεν έχεις σπίτι δικό σου, δεν μένεις μόνος σου κλπ". Και φαντάζομαι είναι άβολη στιγμή όσο και να θες να κάνεις τον άνετο. Και ακολουθεί Χ από μια καλή πάστα γυναικών που δεν θέλουν να τραβιούνται στα ξενοδοχεία πλέον.
μια χαρά δουλεύει 3 χρόνια τώρα... οσονούπω θα πάρει την άγουσα για το εξοχικό και θα αντικατασταθεί με άλλη ιδίου μεγέθους... στο φινάλε δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση αντε κανένα Netflix και κανένα νέο...ειλικρινα οποιος σου πουλησε turbox πρεπει να προαχθει σε διευθυντης του πλαισιου ταχιστα
πηγαινε παρα μια sony μια samung μια lg
δεν ειναι ακριβες για σενα για ολες τις ιντσες εχει διαφορες στα καταστηματα πλαισιο και κοτσωβολο και media market
οι turbo χ βγηκαν ολες ελατωματικες η καιγονται μετα απο καποιο διαστημα η θα βλεπεις μαυριλες στην οθωνη (καμενα pixels)
Και ποιος σου ειπε οτι θελω να κανω σχεση? Χαχαχαχαοι γυναίκες το μετράνε το σπίτι όμως. Πως θα κάνεις σχέση
Θα μου πει εμενα γκομενα ετσι? Θα τη κολλησω στο τοιχο.ναι αλλά έρχεται μια ηλικία που ξεκινάς να ακούς "μα δεν έχεις σπίτι δικό σου, δεν μένεις μόνος σου κλπ". Και φαντάζομαι είναι άβολη στιγμή όσο και να θες να κάνεις τον άνετο. Και ακολουθεί Χ από μια καλή πάστα γυναικών που δεν θέλουν να τραβιούνται στα ξενοδοχεία πλέον.
Αν δεν παρεις 4κ δεν αξιζει θα βαζεις ταινιουλες και θα βλεπεις ποιοτητα.μια χαρά δουλεύει 3 χρόνια τώρα... οσονούπω θα πάρει την άγουσα για το εξοχικό και θα αντικατασταθεί με άλλη ιδίου μεγέθους... στο φινάλε δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση αντε κανένα Netflix και κανένα νέο...
αυτή βλάκα είναι 4Κ...Αν δεν παρεις 4κ δεν αξιζει θα βαζεις ταινιουλες και θα βλεπεις ποιοτητα.
Που μενεις εσυ τυπε; Μια και το συνεχιζεις; Εγω σε αυτες τις γειτονιες μενω. Εσυ απο κει που μενεις μαλλον τα ξερεις καλυτερα για τις γειτονιες μας. Κι ας σου ειπε κι αλλος για Σεπολια και τις υπολοιπες γειτονιες της Αθηνας, εσυ τα ξερεις καλυτερα. Να πω τοτε κι εγω τι γινεται στο Ελληνικο και το Μαρουσι, που δε μενω εκει.Σεπόλια: Πυροβολισμοί σε καφετέρια – Αστυνομία στο σημείο
Που ειναι ο τυπος που μιλαγε για ησυχη γειτονια τα Σεπολια .
ο χρυσοχοιδης δεν τολμαει να τα βαλει με το οργανωμενο εγκλημαΠου μενεις εσυ τυπε; Μια και το συνεχιζεις; Εγω σε αυτες τις γειτονιες μενω. Εσυ απο κει που μενεις μαλλον τα ξερεις καλυτερα για τις γειτονιες μας. Κι ας σου ειπε κι αλλος για Σεπολια και τις υπολοιπες γειτονιες της Αθηνας, εσυ τα ξερεις καλυτςρα. Να πω τοτε κι εγω τι γινεται στο Ελληνικο και το Μαρουσι, που δε μενω εκει.
Σεπόλια: Πυροβολισμοί σε καφετέρια – Αστυνομία στο σημείο
Που ειναι ο τυπος που μιλαγε για ησυχη γειτονια τα Σεπολια .
εγω εχω μια samung tv monitor απο το 2011 24'Μια σαμσουνγκ 32αρα 5ετιας εχω και το μετανιωσα.
Σκεφτομαι να βαλω στο δωματιο μου μεταξι 55 με 65 ίντσες 4κ οπωσδηποτε σμαρτ οπωσδηποτε.
Η τεχνολογια τραιλουμινους της σονυ ολα τα λεφτα αν και παλι η LG με τα qcells aν τα λεω σωστα εχει γαματη εικονα.
Ειμαι σονακιας αλλα ειναι λιγο τσιμπημενες σε σχεση με LG οι τιμες.
Βαλιου φορ μανι lg παντα
Μη πας τόσο παλιά , την δολοφονία του Καραϊβαζ στον Άλιμο;
Πυροβολισμοι στο Ελληνικο. Τι σημαινει αυτο για τη γειτονια Ελληνικο τυπε; Το αλωσαν οι λαθρομεταναστες; Για εξηγησε μας. Με την ησυχια σου. Παρε το χρονο σου.
εμενα λες ?
Πυροβολισμοι στο Ελληνικο. Τι σημαινει αυτο για τη γειτονια Ελληνικο τυπε; Το αλωσαν οι λαθρομεταναστες; Για εξηγησε μας. Με την ησυχια σου. Παρε το χρονο σου.
Οχι. Το μελος Erikos που δε μενει εκει αλλα προσπαθει εναγωνιως (γιατι;) να μας πεισει οτι τα Σεπολια ειναι παλιοπεριοχη.εμενα λες ?