κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Παλι δεν καταλαβες. Δεν τα εβαλα με ολους οσους μενουν στα βορεια. Δεν με νοιαζει και αν εχουν ολα τα χρηματα του κοσμου. Ο καθενας κανει τις επιλογες του ως προς το τι θελει απο τη ζωη. Δεν νομιζω ομως, οτι το χρημα σε βοηθαει να γινεις καλυτερος ανθρωπος. Αντιθετως. Αυτο ομως ειναι μια αλλη ιστορια που σηκωνει πολυ συζητηση, οχι του παροντοςΑλήθεια? Και γιατί αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να την πληρώσουν επειδή φρόντισαν να έχουν ιδιωτική ασφάλιση για ιδιωτικό νοσοκομείο? (διότι το άλλο με τις δημόσιες υπηρεσίες που λες δεν παίζει για κανέναν!) Επειδή έχουν λεφτά? Δηλαδή αυτό σε ενοχλεί? Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα?Εστω και για λιγες ημερες ζησανε την αδυναμια-ανικανοτητα του κρατους να τους παρεχει τα αυτονοητα.
Οπως οταν θες να κλεισεις ραντεβου για μια επεμβαση στο νοσοκομειο και σε βαζουν ραντεβου μετα απο 6 μηνες. Οπως σε ταλαιπωρουν οι δημοσιες υπηρεσιες για μια σφραγιδα και μια υπογραφη. Οπως....οπως......οπως. Καποιοι ανθρωποι που ποτε δεν αντιμεσαν στην ζωη τους τετοια προβληματα, επειδη ειναι πιο ισοι απο τους αλλους, ισως τωρα καταλαβαν πως υπαρχουν συμπολιτες τους που ταλαιπωρουνται απο ενα κρατος στο οποιο αυτοι ειναι ευνομουμενοι.
Είσαι αρκετά μεγάλος (αν είσαι) που δεν έχεις καταλάβει ότι οι άνθρωποι είναι μεν ίσοι αλλά όχι ίδιοι. Κι η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι? Ότι εγώ δεν μισώ τον Bill Gates ή τον Jeff Bezos ή τον Zuckenberg όπως μισείς εσύ "κάποιους" κατοίκους των ΒΠ. Αντιθέτως, θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους και θα κάνω ότι μπορώ να προσπαθήσω να τους φτάσω. Δεν εύχομαι να ζήσουν χωρίς ρεύμα, χωρίς Ferrari ή χωρίς πισίνα. Δικαίωμά τους, δεν θα με ρωτήσει ποτέ ο Bill Gates αν με πειράζει εμένα αν αγοράσει 2 αεροσκάφη κι εγώ δεν θα στραβώσω επειδή μάλλον δεν μπορώ να αγοράσω ούτε το ένα φτερό! Ούτε θα του ευχηθώ να ψοφήσει μέσα στα σκάφη του.
Κατάλαβες τώρα ποια είναι η διαφορά μας και γιατί είσαι λαϊκάτζας?
Απλως, υποθετω οτι στα βορεια μενουν και καποιοι απο αυτους που παιρνουν αποφασεις που ταλαιπωρουν τους αλλους. Δικαιωμα σου να με χαρακτηριζεις οπως θες. Προσωπικα δεν χαρακτηριζω και δεν κρινω ανθρωπους. Μονο τις πραξεις τους.