athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
Παντα θα ειμαστε ενα μπουρδελο σε τετοιες καταστασεις...εδω λεμε ποιοι θα ειναι εστω και λιγο καλυτεροι μην θρηνουμε θυματα
Δεν ξέρεις ότι η τακτική ενός ανίκανου είναι πάντα να σου δείχνει έναν άλλο ανίκανο και να σου λέει "ορίστε, κι άλλοι είναι ανίκανοι";αν θες παραιτηση στο τζαπαν παρακαλω, εδω ειναι ελλαντα.Ας μας ενημερώσει κάποιος τι πρέπει να γίνει για να υπάρξει έστω μια παραίτηση; Να γκρεμιστεί όλη η Ελλάδα;![]()
το αλλο το βουρλο ποσταρει τι εγινε το 17 λες και ξεχασαμε, δε βλεπει που οι φραγκατοι στα βπ δεν εχουν ρευμα τρεις μερες,
εκαλη, μεχρι κι ο μανος τους εκραξε τους πατουληδες,
πατουλης σημερα μαλωνε με δεδηετζη, μεγαλη ξεφτιλα οι τηλεσταρ της νδ
Δεν έχουν την ελάχιστη νοημοσύνη να καταλάβουν ότι το γεγονός πως κάποιος άλλος είναι ανίκανος δεν αναιρεί τη δική τους ανικανότητα.![]()
Σ αυτη τη πουτανα τη ζωη, ποτε μην πεις ποτε. Ειδικα στην πολιτικη.
Ακριβως.
Οι ανικανοι το 2017 αφησαν τον δρομο ανοικτο, εκλεισε απο το χιονι, αποκλειστηκαν ανθρωποι και κινδυνεψαν.
Οι τωρινοι δεν επετρεψαν κατι τετοιο.
1-0
ποιο μελος του μπου ειναι?![]()
που ειναι το κρατος?
Ακριβως.
Οι ανικανοι το 2017 αφησαν τον δρομο ανοικτο, εκλεισε απο το χιονι, αποκλειστηκαν ανθρωποι και κινδυνεψαν.
Οι τωρινοι δεν επετρεψαν κατι τετοιο.
1-0
Είναι τόσο τραγικά βλαμμένοι που δεν δέχονται την ακριβώς ίδια κριτική την οποία οι ίδιοι έχουν κάνει στο παρελθόν!![]()
Καλά να πάθει το μουνόπανο!Mα ο dandemc ήταν εκεί αποκλεισμένος 7 ώρες αλλά μέσα στο Χ6 δε μάσησε τίποτα και τώρα βρίζει γιατί του έκλεισαν τους δρόμους. Ήθελε να ξανακάτσει αποκλεισμένος στο πουθενά μέσα στο......Χ6![]()
Kοίτα να δεις, το προφίλ σου σαν άνθρωπος (λέμε τώρα... ζωάδι καλύτερα!) ταιριάζει στο να γαμάς:φερε μου τη γκομενα σου ρε να τη κανω πορνη,καραπουταναρα να τη κανω
φιλε ο Λαμανιφακος εχει σαλταρει απο την αγαμια...δεν εχει λεφτα για αφεντρες να τον στραποναρουν και εχει κοψει καπιστρι...ενρωμεταξυ λεμε τωρα ας πουμε οτι βρισκει γκομενα..που θα την παει;στο παιδικο του δωματιο με τους γονεις του;Kοίτα να δεις, το προφίλ σου σαν άνθρωπος (λέμε τώρα... ζωάδι καλύτερα!) ταιριάζει στο να γαμάς:φερε μου τη γκομενα σου ρε να τη κανω πορνη,καραπουταναρα να τη κανω
α) την παλάμη σου
β) κάτι ζόμπι στο μετάξι
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, και να στην γνωρίσω την γκόμενα θα φας άκυρο σε περίπου 5... δέκατα του δευτερολέπτου!Aυτή κάτι μούλους σαν εσένα τους έχει συνηθίσει να της κουβαλάνε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ μέχρι το αμάξι για 30-40 cents. Οπότε... όση τύχη είχες με την Αχτσιόγλου που την κρεμπέδιασε ο χλιμίτζουρας, άλλη τόση τύχη έχεις και με την γκόμενα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλά για γκόμενα το αποκλείουμε... όχι γιατί δεν θέλει αυτός... αυτά που λέει είνα για τον πέουλα και μου θυμίζουν την παραβολή με την αλεπού και τα κρεμαστάρια!!! Ο λόγος είναι ότι η μόνη που θα τον κοιτάξει είναι καμιά καμμένη κνίτισσα... τις έχεις δει πως είναι.. τα ζόμπι στο μετάξι είναι καλύτερες!φιλε ο Λαμανιφακος εχει σαλταρει απο την αγαμια...δεν εχει λεφτα για αφεντρες να τον στραποναρουν και εχει κοψει καπιστρι...ενρωμεταξυ λεμε τωρα ας πουμε οτι βρισκει γκομενα..που θα την παει;στο παιδικο του δωματιο με τους γονεις του;![]()
χαχαχαχαχαχ Λαμανιφ σκληρος του στραπον τιμωροςKαλά για γκόμενα το αποκλείουμε... όχι γιατί δεν θέλει αυτός... αυτά που λέει είνα για τον πέουλα και μου θυμίζουν την παραβολή με την αλεπού και τα κρεμαστάρια!!! Ο λόγος είναι ότι η μόνη που θα τον κοιτάξει είναι καμιά καμμένη κνίτισσα... τις έχεις δει πως είναι.. τα ζόμπι στο μετάξι είναι καλύτερες!φιλε ο Λαμανιφακος εχει σαλταρει απο την αγαμια...δεν εχει λεφτα για αφεντρες να τον στραποναρουν και εχει κοψει καπιστρι...ενρωμεταξυ λεμε τωρα ας πουμε οτι βρισκει γκομενα..που θα την παει;στο παιδικο του δωματιο με τους γονεις του;![]()
Οπότε από γκόμενες γιοκ!
Μπουρδέλα γιοκ λόγω καταστασης...
Παίζει τρόμπα φίλε νυχθημερόν με κλειδωμένη την πόρτα (μην μπουκάρει καμιά μάνα του να του πει ότι το φαγητό είναι έτοιμο και τον πετύχει με το καβλάκι του στο χέρι να τρομπάρει μανιωδώς!!!).
Άρα είναι φυσιολογικό να έχει νευράκια και κάψες! Μέχρι κραουνάκη θα γαμούσε αυτή την περίοδο!![]()
Δεν στο 'πα? Που λεφτά για βενζίνη!χαχαχαχαχαχ Λαμανιφ σκληρος του στραπον τιμωροςεντωμεταξυ του ειπα του Μπουλη στραπονιαρη να ερθει Γλυφαδα να μας δει και εχει κλασει μεντες ο πιτσιρικας σπυριαρης.Δεν παω λεει εγω Γλυφαδα
![]()
Δεν στο 'πα? Που λεφτά για βενζίνη!χαχαχαχαχαχ Λαμανιφ σκληρος του στραπον τιμωροςεντωμεταξυ του ειπα του Μπουλη στραπονιαρη να ερθει Γλυφαδα να μας δει και εχει κλασει μεντες ο πιτσιρικας σπυριαρης.Δεν παω λεει εγω Γλυφαδα
![]()
![]()