ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Μιλησε και ο χαζομπαροκ το τσουλακι των τσοντοσινεμαδων της Αθηναςκαι προαστιων
κατι ειχα ψιλιαστει απο ο αβαταρ
Μιλησε και ο χαζομπαροκ το τσουλακι των τσοντοσινεμαδων της Αθηναςκαι προαστιων
ριχνει γιατι ξερει οτι τον θελουμε εδω για να γελαμε και οτι δεν ασχολουνται οι μοντΛολ εχουνε ζαλιστει τα ουγκανα απο τις καρπαζες
Οτι πεις μαλακα με pedigree, μονο γαμωμανες μη ριξεις, 5 και σημερα.
Δεν μας λεει ντρεπετε![]()
φερτη σε με να που ειμαι γυμνασμενος και βιαιος.στο εχω ξαναγραψει βλακα δεν εισαι ικανος...αθηναιε πες στη γκομενα σου να μου στειλει πμ και θα μεινω εδω οσο θελεις![]()
γουστάρει και κατουρημα να ξερεις.Μπαροκ πες μας καμια ιστορια απο τους σινεμαδες ρε μπρο
Δε σου λεω πως ξκωλιαζω γκομενακια, αυτα ειναι ανωμαλιες για σενα.
ο βλαροκ ειναι ο μεσαιος χαχαχαχααχαχχαχΔεν μας λεει ντρεπετε![]()
![]()
τι ειπες αννα μαρια??Ευτυχως εχει ηδη ετοιμο κλωνοι τον αβε μαρια!![]()
δεν εχει ειδικοτητα στο στραπον που θεςφερτη σε με να που ειμαι γυμνασμενος και βιαιος.στο εχω ξαναγραψει βλακα δεν εισαι ικανος...αθηναιε πες στη γκομενα σου να μου στειλει πμ και θα μεινω εδω οσο θελεις![]()
![]()
τι ειπες αννα μαρια??Ευτυχως εχει ηδη ετοιμο κλωνοι τον αβε μαρια!![]()
Για πες για την καψουρα που εχεις φαει?
ο βλαροκ ειναι ο μεσαιος χαχαχαχααχαχχαχΔεν μας λεει ντρεπετε![]()
![]()
Πες τα ρε Ζανούλη.Την ώρα που η κυβέρνηση καλεί την κοινωνία να μείνει σπίτι, κάποιοι συμπολίτες μας ζουν χωρίς ρεύμα και μη διαθέτοντας βασικά αγαθά για την επιβίωση τους
Βυθισμένοι στο σκοτάδι παραπάνω από ένα μήνα βρίσκονται μία μητέρα μαζί με τον 8χρονο γιο της στην Πάτρα, αφού η ΔΕΗ λόγω χρεών σταμάτησε τη ρευματοδότηση.
600 χιλιαδες χρωσταει η νδ στη δεη και το ρευμα μια χαρα υπαρχει,στην φτωχη την οικογενεια ομως το κοψατε δεξια λαμογια γαμω τη δεξια σας και τη νδ ολη