troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.801
- Πόντοι
- 5.506
εβρισες μανες ρε μουνοπανο?Ειναι ψυχακιας ο τυπος ολοι του το λενε αυτος το χαβα του εκει
εβρισες μανες ρε μουνοπανο?Ειναι ψυχακιας ο τυπος ολοι του το λενε αυτος το χαβα του εκει
θες να βρισω και τη δικια σου ;εβρισες μανες ρε μουνοπανο?Ειναι ψυχακιας ο τυπος ολοι του το λενε αυτος το χαβα του εκει
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣθες να βρισω και τη δικια σου ;εβρισες μανες ρε μουνοπανο?Ειναι ψυχακιας ο τυπος ολοι του το λενε αυτος το χαβα του εκει
ΒΡΙΣΕΑμα βρισω καποιου τη μανα δεν θα ειναι του τρουμπακη θα ειναι της αθηναιας γιατι ειναι το χειροτερο μουνοπανο εδω μεσα
ΒΡΙΣΕ ΜΩΡΗ ΚΟΤΟΥΛΑΣιχαμα αθηναια beta μουσιτσα μην ξανασχολειθεις μαζι μου καριολοπουστα ουτε να μου ξαναμιλησεις
σκασε ρε βλακα και εσυ...στην αρχη σου φερομασταν συγκαταβατικα στραπονιαρη...μετα αρχισες να συνασπιζεσαι με ολα τα σιχαματα μονο και μονο για να εχεις κανα ΖΑΙΟ να σπαμμαρετε μαζι..παρτε το χαμπαρι..θα σας ξεφτυλιζουμε συνεχως..δεν εχετε καμμια αξια και καμμια σχεση με τους αλλους αριστερους εδω μεσα..Η αθηναια η αλλιως ταπετο της ελενας ειναι ο πιο υπουλος εδω μεσα.
Αυτος δεν ειναι νδ ουτε δεξιος,ενα τρολακι ειναι που μπαινει μεσα για να του περναει η ωρα.
Οπως και ο προμοτορας η αλλιως βλαχαρα τζον100 δεν ειναι δεξιος,ενας ματακιας ειναι οποιος εμπαινε στο αλλο νημα με τις γυμνες και επαιρνε ματι και ειχε κανει κονε μαζι με το φιλο του τον τραμπουκο λευτερακη και το επαιζαν χωροφυλακες στο αλλο νημα ωσπου μπηκα εγω μεσα και τα κανα τα αλατιου
KOYΡΑΔΕΣ βρωμερές και πατημένες... άχρηστοι καντινιέρηδες, αρχιγαμιόλια που βρίζουν μάνες, οικογένειες, παιδιά, ΣΙΧΑΜΑΤΑ. Γι' αυτό θα είναι ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ οι υπάνθρωποι του κερατά!σκασε ρε βλακα και εσυ...στην αρχη σου φερομασταν συγκαταβατικα στραπονιαρη...μετα αρχισες να συνασπιζεσαι με ολα τα σιχαματα μονο και μονο για να εχεις κανα ΖΑΙΟ να σπαμμαρετε μαζι..παρτε το χαμπαρι..θα σας ξεφτυλιζουμε συνεχως..δεν εχετε καμμια αξια και καμμια σχεση με τους αλλους αριστερους εδω μεσα..απατεωνιοσκε της δεκαρας
φορα φουστανι εσυ πιτσιρικο...Ζαν γραφτον στα παπαροα σου αστον να μιλαει μονος του θα βαρεθει και θα φυγει
Ρε ταπετο παλι βγηκες εκτος εαυτου??ποιους ξεφτιλεται ρε εγω ο ερικ ο βαγκον ο γλασκος ο τζον γκρικ και ο λαδακης σας εχουμε βιασει τις ψυχουλες.σκασε ρε βλακα και εσυ...στην αρχη σου φερομασταν συγκαταβατικα στραπονιαρη...μετα αρχισες να συνασπιζεσαι με ολα τα σιχαματα μονο και μονο για να εχεις κανα ΖΑΙΟ να σπαμμαρετε μαζι..παρτε το χαμπαρι..θα σας ξεφτυλιζουμε συνεχως..δεν εχετε καμμια αξια και καμμια σχεση με τους αλλους αριστερους εδω μεσα..Η αθηναια η αλλιως ταπετο της ελενας ειναι ο πιο υπουλος εδω μεσα.
Αυτος δεν ειναι νδ ουτε δεξιος,ενα τρολακι ειναι που μπαινει μεσα για να του περναει η ωρα.
Οπως και ο προμοτορας η αλλιως βλαχαρα τζον100 δεν ειναι δεξιος,ενας ματακιας ειναι οποιος εμπαινε στο αλλο νημα με τις γυμνες και επαιρνε ματι και ειχε κανει κονε μαζι με το φιλο του τον τραμπουκο λευτερακη και το επαιζαν χωροφυλακες στο αλλο νημα ωσπου μπηκα εγω μεσα και τα κανα τα αλατιουαπατεωνιοσκε της δεκαρας