Νέα

Πωλείται πλυντήριο miniwash 3 της Carad

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polo81vw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 962
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πωλείται σε καλή κατάσταση και πλήρως λειτουργικό το πλυντήριο miniwash 3(3 λίτρων) της εταιρείας Carad σε λευκό χρώμα.

To πλυντήριο αυτό μου το άφησε προίκα πρώην συμφοιτητής μου που αποφοιτώντας,νόμιζε ότι μπορεί να χωρέσει το φοιτητικό του νοικοκυριό σε Fiat Punto.
Εγώ εδώ και κανά 10 μηνο το είχα για ντεκόρ,αλλά αλλάζω σπίτι και επειδή όπως φαίνεται και στη δεύτερη φωτό έχω άλλο πλυντήριο,συνεννοηθήκαμε να το πουλήσω.
Αγοράστηκε πριν 4,5-5χρόνια στα 199 ευρώ,πρόγονος αυτού:www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=41611]http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=41611
[/url]

Αυτόματο με αντίσταση για θέρμανση νερού
    Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης
    Βαλβίδα νερού
    Αντλία νερού
    Τύμπανο εναλλασσόμενης περιστροφής
    Αυτόματο πλύσιμο
    κ.ά.

Κατάλληλο για φοιτητές,εξαιτίας της εύκολης φορητότητάς του.

Τιμή 70 ευρώ τελική, να φεύγει..

Περιοχή:Θεσσαλονίκη

Δεκτός κάθε έλεγχος,κατόπιν συνεννοήσεως.

Υ.Γ.Μιας και είμαι τζέντλεμαν έλεγα να κουβαλήσω το πλυντήριο οπουδήποτε στη Θεσσαλονίκη,να το εγκαταστήσω,να κάνουμε και μια δοκιμαστική πλύση να δείξω ότι δουλεύει κομπλέ...
Αλλα χθες το βράδυ,στον ύπνο μου είδα ότι εκεί που έσκυβα να βιδώσω την εισαγωγή νερού,βγήκε απότομα ο Λίλας μέσα από την ντουλάπα και σκιάχτηκα λιγάκι..
Ευτυχώς ξύπνησα έγκαιρα γιατί δεν θυμάμαι αν φορούσα το τσίγκινο σωβρακάκι μου..
Οπότε,βλέποντας και κάνοντας.

caradminiwash.jpg

caradminiwash3.jpg

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Πωλείται σε καλή κατάσταση και πλήρως λειτουργικό το πλυντήριο miniwash 3(3 λίτρων) της εταιρείας Carad σε λευκό χρώμα.

To πλυντήριο αυτό μου το άφησε προίκα πρώην συμφοιτητής μου που αποφοιτώντας,νόμιζε ότι μπορεί να χωρέσει το φοιτητικό του νοικοκυριό σε Fiat Punto.
Εγώ εδώ και κανά 10 μηνο το είχα για ντεκόρ,αλλά αλλάζω σπίτι και επειδή όπως φαίνεται και στη δεύτερη φωτό έχω άλλο πλυντήριο,συνεννοηθήκαμε να το πουλήσω.
Αγοράστηκε πριν 4,5-5χρόνια στα 199 ευρώ,πρόγονος αυτού:www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=41611]http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=41611
[/url]

Αυτόματο με αντίσταση για θέρμανση νερού
    Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης
    Βαλβίδα νερού
    Αντλία νερού
    Τύμπανο εναλλασσόμενης περιστροφής
    Αυτόματο πλύσιμο
    κ.ά.

Κατάλληλο για φοιτητές,εξαιτίας της εύκολης φορητότητάς του.

Τιμή 70 ευρώ τελική, να φεύγει..

Περιοχή:Θεσσαλονίκη

Δεκτός κάθε έλεγχος,κατόπιν συνεννοήσεως.

Υ.Γ.Μιας και είμαι τζέντλεμαν έλεγα να κουβαλήσω το πλυντήριο οπουδήποτε στη Θεσσαλονίκη,να το εγκαταστήσω,να κάνουμε και μια δοκιμαστική πλύση να δείξω ότι δουλεύει κομπλέ...
Αλλα χθες το βράδυ,στον ύπνο μου είδα ότι εκεί που έσκυβα να βιδώσω την εισαγωγή νερού,βγήκε απότομα ο Λίλας μέσα από την ντουλάπα και σκιάχτηκα λιγάκι..
Ευτυχώς ξύπνησα έγκαιρα γιατί δεν θυμάμαι αν φορούσα το τσίγκινο σωβρακάκι μου..
Οπότε,βλέποντας και κάνοντας.

caradminiwash.jpg

caradminiwash3.jpg
εισαι νεος με 30 ποστ και ξερεις και το λιλα..
κλωνε

OP
OP
P

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε σ' ειχε στειλει ο αντι για μπανια κ επανηλθες για δυο μηνες?
ε?
κλωνε

Καταρχήν να σε ευχαριστήσω που κρατάς ζωντανή την αγγελία.

Δεύτερον μπορείς χαλαρά να κάνεις τον αγοραστή και να δεις αν είμαι κλώνος δεν ξέρω και εγώ ποιου νομίζεις.

Και τέλος,παίζει πολύς κόσμος που διαβάζει χωρίς να γράφει..

Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να διαβάσεις.

OP
OP
P

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να ειναι, αλλα δεν τον εχει προλαβει..
κλωνος σου?
χαχαχαχαχα

Να το τελειώσουμε μια και καλή,να μην κάνω και κατάχρηση του forum..

Οποιοσδήποτε διαβάζει,έστω 2-3 χρόνια και δεν έχει αλτσχαιμερ,ξέρει τα μέλη που έχουν 1000+ post

Και ξαναλέω ότι για να διαβάσεις δεν χρειάζεται να 'σαι μέλος.Μόνο για να γράψεις..

Εγώ αποφάσισα να αρχίσω γράφω μεσα Νοέμβρη αλλά τους περισσότερους τους "ηξερα" από τα γραπτά τους..

Απλά και κατανοητά..Πιστεύω..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
test δεχεσε?
με τα μαλλινα τι αποδοση εχει επειδη εχω πολλα πουλοβερ α' ποιοτητας

Stories