Νέα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ PC για gaming (ολόκληρο ή κομμάτια)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα absurd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

absurd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πωλείται pc ικανό να παίξει όλα τα σύγχρονα παιχνίδια (crysis, far cry,.....)
Το pc περιλαμβάνει

cpu : amd athlon 64 x2 6000 (3ghz ο κάθε πυρηνας)
cpu ψύκτρα THERMALTAKE CLP0548 V1 LGA1366
ram : 2x1gb ocz (800 mhz)
motherboard : asus m2v
psu : hyper 560 watt με αποσπώμενα καλώδια
graphics : gigabyte gtx260 896mb (αγορασμένη πριν 3 μήνες δίνω και την απόδειξη)
tower : thermaltake Armor (full tower, tool free)
1 dvdrom και 1 dvdrw
sound : audigy 2zs platinum pro (24 bit) και εξωτερικό πάνελ κατάλληλο για ηχογραφήσεις
hard drive : 400 gb seagate barracuda 7200rpm sata 2

δώρο 5.1 creative ηχεία.

Δεκτός ο κάθε έλεγχος.
Να πληροφορήσω ότι το μηχάνημα τρέχει παιχνίδια όπως το far cry σε full hd (1920x1080) και γενικά παίζει τα πάντα άνετα.

Προτιμώ να το δώσω σε κάποιον αθήνα για να το ελεγξει και να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Τιμή 550 ευρώ

Πωλείται και σε κομματια

cpu+mother+ram+ψύκτρα 140
psu 40
graphic card 120
tower 100
dvd rom 10
dvd rw 12
sound card 100
hard drive 30
creative 5,1 40

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν ξερω πως κυμαινονται οι τιμες αυτη την περιοδο, αλλα καλες μου φαινονται...

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
εχω την εντυπωση οτι και ξεπερασμενο ειναι το μηχανημα και γενικα ειναι λιγο ακριβος...Δεν νομιζετε???Τεσπα να ειναι καλα το macPro  που εχω..(8πυρηνο για να σκασετε απο την ζηλια σας) :2funny: :2funny:

OP
OP
A

absurd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να φτιαχτει σύστημ ανάλογων επιδόσεων (ίσως λίγο καλύτερο λόγω επεξεργαστη AM3)χρειάζεσαι 800 ευρώ γιατί κατα πρώτον η κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή κοστίζει 172,90        η ψύκτρα  42,90        δυστηχώς η κάρτα ήχου δεν πωλείται αλλά η μόνη που είναι στα κυβικά της ( και λόγω εξωτερικού πάνελ για ηχογραφήσεις) είναι αυτή εδώ το κουτί κοστίζει 129,90
Μόνο και μόνο από αυτα φτάνεις τα λεφτά που ζητάω 173+43+130+173 (xfi platinum)=519 ευρώ

Αντε να πέσω και γω όλο το μηχάνημα στα 500 πόσο πιο κάτω να πάω;;;;;;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πλεον με τετοια λεφτα φιλε παιρνεις ενα πολυ καλυτερο τετραπυρηνο και εχεις και αναβαθμισημοτητα, και πολλαπλασιες επιδοσεις, και πολλα αλλα.

Δυστυχως ετσι ειναι.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Πλεον με τετοια λεφτα φιλε παιρνεις ενα πολυ καλυτερο τετραπυρηνο και εχεις και αναβαθμισημοτητα, και πολλαπλασιες επιδοσεις, και πολλα αλλα.

Δυστυχως ετσι ειναι.
Δυστυχως οπως ειπε ο φιλος anal το θεμα ειναι ο πυρηνας του CPU..οκ ναι μεν ειναι νεροκουβαλητες γιατι ολα τα παιχνιδια ειναι πλεον graphics proccesing και οχι mathematical proccesing (cpu δηλαδη) αλλα και παλι στο αμεσο μελλον το εργαλειο αυτο θα βγει εκτος και το ξερεις..Τιμια πραγματα

OP
OP
A

absurd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δηλαδή μου λέτε ότι αυτό το κουτί η ψύκτρα η κάρτα γραφικών και η κάρτα ήχου είναι ξεπερασμένα;;;;; Ακόμα ακόμα και το τροφοδοτικό είναι πάρα πολύ καλό και δεν το υπολογισα στη τιμή. Δε νομίζω ότι το πουλάω ακριβά πιστεύω ότι τα 500 ευρώ είναι μια πολύ λογική τιμη

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Ρε παιδιά δηλαδή μου λέτε ότι αυτό το κουτί η ψύκτρα η κάρτα γραφικών και η κάρτα ήχου είναι ξεπερασμένα;;;;; Ακόμα ακόμα και το τροφοδοτικό είναι πάρα πολύ καλό και δεν το υπολογισα στη τιμή. Δε νομίζω ότι το πουλάω ακριβά πιστεύω ότι τα 500 ευρώ είναι μια πολύ λογική τιμη
οχι δεν ειναι ξεπερασμενα...και δεν σου ειπα οτι ειναι υπερβολικη τιμη..Σου ειπα οτι ειναι λιγο ακριβο...Πως να στο πω...Αν παρω αμαξι τωρα θα παρω υβριδικο..Δεν θα παρω συμβατικο...Και ακομα και αν παρω συμβατικο θελω να εχει αλογα πολλα αλογα...Οχι μονο καλη επιταγχυνση στα 0-100 και να το βγαλω σε αποσυρση σε 2 χρονια

OP
OP
A

absurd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδή εγώ που αγόρασα suzuki swift πριν 1 μήνα  έπρεπε να περιμένω πότε θα πέσει η τιμή σε υβριδικό;
Οσο για το pc έκανα ένα λάθος δεν είναι για gaming είναι και για gaming γιατί οι multimedia δυνατότητες του είναι πολύ καλές μιλάμε για κάρτα ήχου που έχει οπτικη ινα είσοδο έξοδο 2 firewire δυνατότητα σύνδεσης τριων μουσικών οργάνων ταυτόχρονα και διάφορα....

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
δηλαδή εγώ που αγόρασα suzuki swift πριν 1 μήνα  έπρεπε να περιμένω πότε θα πέσει η τιμή σε υβριδικό;
Οσο για το pc έκανα ένα λάθος δεν είναι για gaming είναι και για gaming γιατί οι multimedia δυνατότητες του είναι πολύ καλές μιλάμε για κάρτα ήχου που έχει οπτικη ινα είσοδο έξοδο 2 firewire δυνατότητα σύνδεσης τριων μουσικών οργάνων ταυτόχρονα και διάφορα....
φιλε μουσικος ειμαι...Δεν θελω να γραφω ασκοπα μηνυματα και ουτε να εχω συνεχως αντιλογο μαζι σου...Αλλα πραγματικα...Επειδη τυχαινει να εχω home Στουντιο αλλα και να εχω παει σε παρα πολλα αλλα...Δεν θες να μαθεις τι λενε για αυτη την καρτα ηχου..Για gaming και software μια χαρα ειναι...αλλα μην το πολυφωναζεις αυτο με τα 3 μουσικα οργανα και ιδιαιτερα συγχρονως...Για αμα πραγματι το κανει..Τοτε εχεις Turtle Beats ή triton hardrack και δεν το ξερεις

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Α και απλη συμβουλη!!!Πες και κατι για μπουρδελα!!5 μηνυματα και αυτα για πωληση Pc?Δεν ειναι αποκλειστικα site αγγελιων ξερεις..Και αν εχεις καποιο pm για να στο αγορασουν κατεβασε λιγο την τιμη..Με 500 ευρω βρισκεις το Lenovo thinkpad R63 που μπορει να μην εχει τεοια καρτα ηχου αλλα σχεδον ειναι ιδιο σε Laptop..και με αλλα 70 του περνας και μια usb καρτα της yamaha και μετα αντε τρεξε να τον φτασεις τον τυπακο..

OP
OP
A

absurd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
από άλλο σαιτ 420

Παρακαλώ να σβηστει η αγγελία

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
από άλλο σαιτ 420

Παρακαλώ να σβηστει η αγγελία
Μπραβο!!!Χαιρομαι και που το εδωσες και που το εδωσες σε λογικοτερη τιμη...Δεν ειναι αναγκη να σβηστει η αγγελια στο φορουμ .Μπορει καποιος αλλος να εχει να πουλησει κατι παρομοιο

OP
OP
A

absurd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα τρέξε εσύ να φτάσεις τον τυπάκο.
Α και που σαι η stratocaster που έχεις στη φωτό σου δίνω 145 ευρώ καλό κομματακι αλλά καταλαβαίνεις τίμια πράγματα δεν τραβάει και πολλά.
Και που να σου σκάσει και μύτη κανείς με καμμια ibanez να χώσει παραμόρφωση αντε τρεξε να τον φτασεις τον τυπάκο.
λοιπον 145 ευρώ είσαι;

Α και για τον 8πυρηνο καλός είναι πολύ καλός αλλα δε νομίζω να έχει τη φορητότητα του alienware που μόλις παρηγγειλα!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Εεεεε... χωρίς παρεξήγηση και σόρρυ που παρεμβάίνω αλλά σύκγρινες strat με Ibanez ή μου φάνηκε? :2funny:

Α και που σαι η stratocaster που έχεις στη φωτό σου δίνω 145 ευρώ καλό κομματακι αλλά καταλαβαίνεις τίμια πράγματα δεν τραβάει και πολλά.
Και που να σου σκάσει και μύτη κανείς με καμμια ibanez να χώσει παραμόρφωση αντε τρεξε να τον φτασεις τον τυπάκο.
λοιπον 145 ευρώ είσαι;

Α και για τον 8πυρηνο καλός είναι πολύ καλός αλλα δε νομίζω να έχει τη φορητότητα του alienware που μόλις παρηγγειλα!

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
λοιπον 145 ευρώ είσαι;

ουτε καν θα σε σχολιασω φιλε μου...Η ζηλοφθονια και η εφηβικοτητα παντως δεν ειναι κατι καλο...Και που σαι...Εγω πηρα το 8πυρηνο που λες για μουσικη που ειναι THE FUCKING BEST..Οσο για την Strato μου...Με hot rails πισω, Texas Nashville στο κεντρο, και screamin deamon μπροστα...Δεν νομιζω καμμια Ibanez να εχει ελπιδα σε high gain.. :rockon: :rockon: :rockon:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
AA.... και που σαι...8 μηνυματα στο Bourdela εχεις και τα 8...ασχετα με το θεμα...του site...Τωρα αστα...ο Bolt εγινε καπνος..που να τον πιανεις..(εγω φταιω που σου ειπα ειλικρινα μπραβο και σου εδειξα και εγω και οι υπολοιποι συναγωνιστες αξια)

gkioulekas

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
AA.... και που σαι...8 μηνυματα στο Bourdela εχεις και τα 8...ασχετα με το θεμα...του site...Τωρα αστα...ο Bolt εγινε καπνος..που να τον πιανεις..(εγω φταιω που σου ειπα ειλικρινα μπραβο και σου εδειξα και εγω και οι υπολοιποι συναγωνιστες αξια)
ασχετο αλλα ηθελα να παρω στρατοκαστερ αλλα πηρα τελεκαστερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom