Νέα

Πωλειται Μεζονετα στην Διωνη στους Σοβαδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν και το ειπες ηδη...."Υπο προϋποθεσεις"...νομιζω πως πλεον κατι εχει αλλαξει οσον αφορα τις αδειες δομησης σε εκτος σχεδιου περιοχες....χωρις ομως να ειμαι 100% σιγουρος!
Υπό προϋποθέσεις...ισχύει ακόμη. Π.χ. εκτός σχεδίου αλλά εντός ορίου οικισμού προ του 1923 κλπ κλπ κλπ.
Δεν επεκτείνομαι, θα ενοχληθεί ο φίλος μου ο trikardos.

Υπο προυποθεσεις που δεν ξερω (νομιζω να συνορευει το χωραφι με αρκετα μετρα δρομου) μπορει να μπορει να κτισεις και σε μικροτερο χωραφι.
Ορθόν.

2) Πρέπει να πάμε στην ρίζα. Την κομπίνα με τους ημιϋπαίθριους την σκέφθηκε πρώτα εργολάβος ή υποψήφιος αγοραστής;;
Οι ημιυπαίθριοι νομοθετικά εξυπηρετούν για τον έλεγχο του όγκου του κτιρίου αλλά και την κάλυψη. Αρχιτεκτονικό το θέμα.
Δεν επεκτείνομαι, θα ενοχληθεί ο φίλος μου ο trikardos.

Η κομπίνα είναι αποτέλεσμα της δήθεν μαγκιάς του Έλληνα. Δεν έχει σημασία εάν ο πρώτος Έλληνας που την εφήρμοσε ήταν αγοραστής ή πωλητής.
Σήμερα η πρακτική επιβάλλεται από την αγορά.

ΥΣ: Δεν ειρωνεύομαι για το ότι ο trikardos είναι φίλος μου.

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
1) Ενταξει δεν το διευκρηνησα απο την αρχη οτι ητανε εκτος σχεδιου. Δεν σημαινει ομως αυτο οτι δεν ητανε σε καλη περιοχη. Μαλιστα το σχεδιο πολεως σταματουσε 40 μετρα απο το χωραφι.
2) χα χα χα. Ασ γελασω. Τι πα να πει ιδιωτης? Δεν το καταλαβαινω. Μιλαω για σπιτια μονοκατοικιες κυριως που τα εχουν φτιαξει κατασκευαστες για να τα πουλησουν. Ουτε για επισκεψη δεν θα πηγαινα σε αυτα τα σπιτια. Το εχω ξαναδει αυτο, οχι μονο στη περιπτωση στη Λαμια. Να πετανε στην κυριολεξια τα σιδερα
3) Και παλι μιλαω για ετοιμα σπιτια- με το κλειδι στο χερι. Υπαρχει μπαταρια μπανιου που κοστιζει 20 ευρω και μπαταρια που κοστιζει 300 ευρω.
=================
Οχι δεν ανηκω στο χωρο, αλλα κουτος δεν ειμαι και ματια εχω και βλεπω. Εσυ τι εισαι? κατασκευαστης και μυγιαστηκες?
================
Ακουω πολυ διαφημηση για τα σπιτια.  μπλα μπλα μπλα...τζακουζι.
γαμω το φελεκι μου γαμω. 300 ναι τριακοσια ευρω στοιχιζει σε ενα κατασκευαστη αυτο το γαμημενο το "τζακουζι". οποτε μη τσιμπατε φιλοι μου.

Αντε παλι....τα ιδια.
1. Και 1 μετρο να ηταν ειναι το ιδιο.Εξακολουθεις να λες ανακριβειες.
2. τα παμε αυτα.Ακομη κ ετσι να ηταν ειναι κατι το οποιο μαλλον δε μπορεις να κρινεις.σορρυ..
3. Πολυ σωστα.Ακριβοτερα υλικα-ακριβοτερη τιμη.Τοσο απλα.
4. Κανεις λαθος κ παλι για το τζακουζι.Εξαρταται η τιμη αλλα μπορεις απλα να ρωτησεις σε 1 μαγαζι ποσο κανει.τοσο απλα.
αφαιρεσε και 30-40% εκπτωση.ΑΠΛΟ.

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
1) Ενταξει δεν το διευκρηνησα απο την αρχη οτι ητανε εκτος σχεδιου. Δεν σημαινει ομως αυτο οτι δεν ητανε σε καλη περιοχη. Μαλιστα το σχεδιο πολεως σταματουσε 40 μετρα απο το χωραφι.
2) χα χα χα. Ασ γελασω. Τι πα να πει ιδιωτης? Δεν το καταλαβαινω. Μιλαω για σπιτια μονοκατοικιες κυριως που τα εχουν φτιαξει κατασκευαστες για να τα πουλησουν. Ουτε για επισκεψη δεν θα πηγαινα σε αυτα τα σπιτια. Το εχω ξαναδει αυτο, οχι μονο στη περιπτωση στη Λαμια. Να πετανε στην κυριολεξια τα σιδερα
3) Και παλι μιλαω για ετοιμα σπιτια- με το κλειδι στο χερι. Υπαρχει μπαταρια μπανιου που κοστιζει 20 ευρω και μπαταρια που κοστιζει 300 ευρω.
=================
Οχι δεν ανηκω στο χωρο, αλλα κουτος δεν ειμαι και ματια εχω και βλεπω. Εσυ τι εισαι? κατασκευαστης και μυγιαστηκες?
================
Ακουω πολυ διαφημηση για τα σπιτια.  μπλα μπλα μπλα...τζακουζι.
γαμω το φελεκι μου γαμω. 300 ναι τριακοσια ευρω στοιχιζει σε ενα κατασκευαστη αυτο το γαμημενο το "τζακουζι". οποτε μη τσιμπατε φιλοι μου.

Τι ακριβως δε καταλαβαινεις με τη λεξη ιδιωτης???????????Μαλλον εισαι ηλικιακα μικρος....

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
4 στρεματα θελει εκτος σχεδιου, για κτισεις 200 τμ.
Υπο προυποθεσεις που δεν ξερω (νομιζω να συνορευει το χωραφι με αρκετα μετρα δρομου) μπορει να μπορει να κτισεις και σε μικροτερο χωραφι.
αυτο εκανα εγω. Αντι να δωσω 300 χιλιαδες και να παρω 150 τετραγωνικα στο κεντρο, εδωσα 150 χιλ και πηρα 4 στρεμματα 15 χιλιομετρα απο το κεντρο (εκτος σχεδιου). Εκει οταν ερθει η ωρα θα φτιαξω σπιτι οπως το θελω, και με επιβλεποντα μηχανικο = ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Πρόσφατα δεν ήταν που ήθελαν να αυξήσουν το όριο για εκτός σχεδίου δόμηση στα 8 στρέμματα;;
Μπορεί να μη γίνει άμεσα αλλά από τη στιγμή που συζητείται κάποτε θα γίνει..
Κοίτα μη δε προλάβεις..
Δες κι αν τηρεί τους όρους δόμησης κατά παρέκκλιση

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τι ακριβως δε καταλαβαινεις με τη λεξη ιδιωτης???????????Μαλλον εισαι ηλικιακα μικρος....
Ρουφα τ' αυγουλακι σου μπουλη, και  σκασε, που θα μου πεις εμενα οτι δεν εχω κριση, η οτι ειμαι ηλικιακα μικρος (μακαρι να ημουνα)
Εσυ δεν μας ειπες γιατι μυγιαστηκες. Εχεις σχεση με τουσ κατασκευαστες.?
Τι λες δηλαδη να τους εμπιστευομαστε με κλειστα ματια? :headbang:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πρόσφατα δεν ήταν που ήθελαν να αυξήσουν το όριο για εκτός σχεδίου δόμηση στα 8 στρέμματα;;
Μπορεί να μη γίνει άμεσα αλλά από τη στιγμή που συζητείται κάποτε θα γίνει..
Κοίτα μη δε προλάβεις..
Δες κι αν τηρεί τους όρους δόμησης κατά παρέκκλιση
Η αδεια εχει ιδη βγει. Σε ευχαριστω παντως

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
προσεχτε το κοπλο που σκαρφιζονται οι κατασκευαστες με τις μεζονετες, σε επαρχιακες πολεις. Δεν ξερω, αλλα το ιδιο θα κανουν και σε περιοχες της Αττικης.
Αγοραζουν ενα οιπεδο 4 στρεμματα εκτος σχεδιου. 100.000-200.000ευρω.
Παιρνουν αδεια για 3 κατοικιες 70+70+60 τμ συνολο 200 τμ + τα υπογεια των οποιων η χρηση θα ειναι για βοηθητικους χωρους.
Μετα αρχιζουν τις παρανομιες.
Πρωτον οι 3 αυτες κατοικιες δεν εφαπτονται οπως γραφει η αδεια, αλα εχουν μια αποσταση 5-10 μετρα η μια απο την αλλη. παει καλα εως εδω.
Μετα που 8α παρουν ρευμα απο τη ΔΕΗ, ξεμπαζονουν τα υπογεια, και τα κανουν κανονικα δωματια, και χωριζουν τα 3 σπιτια μεταξυ τους  με ενα χαμηλο μαντροτοιχο, οποτε αρχιζουν να πουλανε 140+140+120 τετραγωνικα μετρα με 1300 τμ οικοπεδο. Πριν την κριση ζητουσαν 400-450 χιλιαδες για καθε κατοικια, και τωρα ζητανε 250-350 χιλιαδες.
Το συνολικο κοστος κατασκευης (μαζιμε το οικοπεδο) ανερχοταν καπου μεταξυ 550-700 χιλιαδες ευρω. Πριν την κριση το κερδος ηταν καπου στα 600 χιλιαρικα, ενω τωρα καπου 100 με 200 χιλιαδες., διολου ευκαταφρονητα ποσα και στις 2 περιπτωσεις. Παει λοιπον ο κοσμακης βλεπει 140 τετραγωνικα, κηπο, αντε και καμια γουρνα που την βαφτιζουν πισινα, λεει αντε να δωσω 400 χιλιαδες και να εχω επαυλη αντι να κλειστω σε διαμερισμα που ετσι η αλλιως θα το πληρωσω πανω απο 300 χιλιαδες.
Κακομοιρηδες. Λιγο να αλλαξει η κατασταση θα πατε για κατεδαφιση.
Δεν μπορω να καταλαβω την ηλι8ιοτητα του κοσμου. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις το χωραφι μονος σου και κτιζεις 130 νομιμα τετραγωνικα, και που ξερεις, ισως καποια μερα το χωραφι που αγορασες εκτος σχεδιου, να μπει στο σχεδιο πολεως, οποτε να πουλησεις και ενα μερος σαν οικοπεδα!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
προσεχτε το κοπλο που σκαρφιζονται οι κατασκευαστες με τις μεζονετες, σε επαρχιακες πολεις. Δεν ξερω, αλλα το ιδιο θα κανουν και σε περιοχες της Αττικης.
Παιρνουν αδεια για 3 κατοικιες 70+70+60 τμ συνολο 200 τμ + τα υπογεια των οποιων η χρηση θα ειναι για βοηθητικους χωρους.
Πρωτον οι 3 αυτες κατοικιες δεν εφαπτονται οπως γραφει η αδεια, αλα εχουν μια αποσταση 5-10 μετρα η μια απο την αλλη. παει καλα εως εδω.
Μετα που 8α παρουν ρευμα απο τη ΔΕΗ, ξεμπαζονουν τα υπογεια, και τα κανουν κανονικα δωματια, και χωριζουν τα 3 σπιτια μεταξυ τους  με ενα χαμηλο μαντροτοιχο, οποτε αρχιζουν να πουλανε 140+140+120 τετραγωνικα μετρα με 1300 τμ οικοπεδο. Πριν την κριση ζητουσαν 400-450 χιλιαδες για καθε κατοικια, και τωρα ζητανε 250-350 χιλιαδες.
Το συνολικο κοστος κατασκευης (μαζιμε το οικοπεδο) ανερχοταν καπου μεταξυ 550-700 χιλιαδες ευρω. Πριν την κριση το κερδος ηταν καπου στα 600 χιλιαρικα, ενω τωρα καπου 100 με 200 χιλιαδες., διολου ευκαταφρονητα ποσα και στις 2 περιπτωσεις. Παει λοιπον ο κοσμακης βλεπει 140 τετραγωνικα, κηπο, αντε και καμια γουρνα που την βαφτιζουν πισινα, λεει αντε να δωσω 400 χιλιαδες και να εχω επαυλη αντι να κλειστω σε διαμερισμα που ετσι η αλλιως θα το πληρωσω πανω απο 300 χιλιαδες.
Δεν μπορω να καταλαβω την ηλι8ιοτητα του κοσμου. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις το χωραφι μονος σου και κτιζεις 130 νομιμα τετραγωνικα, και που ξερεις, ισως καποια μερα το χωραφι που αγορασες εκτος σχεδιου, να μπει στο σχεδιο πολεως, οποτε να πουλησεις και ενα μερος σαν οικοπεδα!!!!!!!!

Μπραβο φιλε Λευτερη συνεχισε να μας δινεις ιδεες.......

ωραιος.....

Αυτοματως προαγεσαι σε μελος της

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ

[glow=red,2,300]''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ''[/glow]

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:headbang2: :headbang2: :headbang2:
ετσι ακριβως
και το παραδειγμα με την μπαταρια της βρισης που κοστιζει απο 20-25 ευρω εως και 300 ευρω ειναι ενδεικτικη

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρουφα τ' αυγουλακι σου μπουλη, και  σκασε, που θα μου πεις εμενα οτι δεν εχω κριση, η οτι ειμαι ηλικιακα μικρος (μακαρι να ημουνα)
Εσυ δεν μας ειπες γιατι μυγιαστηκες. Εχεις σχεση με τουσ κατασκευαστες.?
Τι λες δηλαδη να τους εμπιστευομαστε με κλειστα ματια? :headbang:

Δεν ηθελα να σε θιξω.Σορρυ.Φυσικα και δεν ειπα να εμπιστευεσαι με κλειστα ματια τους κατασκευαστες.
Πολ. Μηχανικος ειμαι και εχω κατασκευαστικη εταιρεια..
Διαβασε ομως τι γραφω για την ποιοτητα.Με λιγα λογια οι κατασκευες στατικα των ιδιωτων ειναι γενικα χειροτερες απο των εργολαβων.Πιστεψε με.Οι χεστρες κ οι μπαταριες ειναι αλλο θεμα επιλογης.

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

1. Αναρωτηθηκες ποτε τι θα γινει αν γινει 1 καταγγελια ενω ο εργολαβος εχει δωσει ηδη π.χ. για 1 τετοια κατασκευη που περιγραφεις 700.000 ευρω???Αρα αυτο που ανεφερες ισχυει αλλα εχει ρισκο.
2. Ανακριβεια:Δεν χρειαζεται να εφαπτεται σε ολες τις περιοχες.Εξαρταται.
3. Η λογικη σου: Παιρνω το κτημα π.χ. με 200.000 ευρω, δινω και 200.000 να κτισω, τελεια.Εχω δικο μου σπιτι οικοπεδο
νομιμο.Αν αγορασεις παλι οπως λες τωρα κανει 250-300.000 απο εργολαβο με μη νομιμα τετραγωνικα κυριας χρησης.
Οποτε???Αποκλειεις καποιος να θελει η να μην εχει και να αποφασισει το 2ο?100-150.000 μαλλον δεν ειναι λιγα..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κανενας ενδιαφερομενος βρεθηκε?παντως καλη τιμη την δινει ο φιλος κ προς φθηνα πιστευω.αν κ πρεπει να την δουμε κ απο κοντα για να εχουμε μια γνωμη αλλα τελος παντων..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Την αγόρασε ήδη ο προεδρος Αχαχουχας για να στεγάσει το ίδρυμα απόρων εργολάβων Αττικης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom