Νέα

Πωλειται Μεζονετα στην Διωνη στους Σοβαδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στο Κ1 του Σείριου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το αγόρασε τελικά ο Λιακοπουελ για ένα κομάτι αμφροσία :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πας καλά βρε Κομμοδίνε;;;;;;;;;; τέτοιες ευκαιρίες βρίσκει ο καθένας μας.
Ποιός πάει πλέον στους μεσίτες όταν θέλει αν πουλήσει γρήγορα και καλά;;;;;;;;;;;;;;;

Εχω μια ευκαιρία στο Γ του Κενταύρου, στήλε μου πμ ;)

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κοιταξτε. 250 στους σουβαδες, εχει πιασει μεχρι τωρα 140 -170 χιλιαρικα μαζι με την αδεια. Απομενει η αξια του οικοπεδου.
Αν εχει πολεοδομικες παραβασεις και ζορι να πουλησει, η αξια πεφτη κατακορυφα. Εγω βρηκα σε σχετικα καλη περιοχη, βιλα 185 μ2 τελειωμενη, υπερπολυτελους κατασκευης σε 2 στρεματα οικοπεδο διαμορφωμενο, με βραχοκηπους και γκαζον και γυρω γυρω πετροχτιστο. Ξεκινησε λοιπον ο τυπος και το πουλουσε 550 χιλιαρικα,λογω αναγκης κατεβαινε-κατεβαινε και  εγω τον ενοχλησα στα 320, αλλα διαπιστωσα σωρεια οικοδομικων παραβασεων. Μου το κατεβασε στα 290 (ζορι ητανε αυτο) και τελικα εμαθα οτι πουληθηκε στα 270. Τοσο περιπου ητανε και το κοστος κατασκευης - χωρις το οικοπεδο. Αλοιμονο στον κακομοιρη που το πηρε. Ερμαιος στον καθε ζηλιαρη γειτονα, που αν τον καρφωσει στη πολεοδομια......την μπουτσισε. 

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ μυριζομαι......

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
θελι ο τρικ ... μιζα ρεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε τρικ... θα σου δωσω το 20 %

Εγώ δεν είμαι Κομμοδίνος για να πέρνω ποσοστα και μίζες. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Βρε ΚΟμμοδίνε είπαμε στο Κ1 του Σείριου ήτανε

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Στο Κ1 του Σείριου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το αγόρασε τελικά ο Λιακοπουελ για ένα κομάτι αμφροσία :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πας καλά βρε Κομμοδίνε;;;;;;;;;; τέτοιες ευκαιρίες βρίσκει ο καθένας μας.
Ποιός πάει πλέον στους μεσίτες όταν θέλει αν πουλήσει γρήγορα και καλά;;;;;;;;;;;;;;;

Εχω μια ευκαιρία στο Γ του Κενταύρου, στήλε μου πμ ;)

Ποιος μιλησε για μεσιτες??Μα καλα πιστευεις πραγματικα αυτες τις βλακειες:2000 μ2/ βιλα, που???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.308
Πόντοι
22.785
Εγώ δεν είμαι Κομμοδίνος για να πέρνω ποσοστα και μίζες. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Βρε ΚΟμμοδίνε είπαμε στο Κ1 του Σείριου ήτανε
ρε το μιζαδορο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
κομοδινε θελισ μιζα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ποιος μιλησε για μεσιτες??Μα καλα πιστευεις πραγματικα αυτες τις βλακειες:2000 μ2/ βιλα, που???

Είπε 185τμ η βιλλα +2 στρεμματα οικόπεδο

Από οτι καταλεβένω μάλλον δεν είναι εκτος σχεδίου, τώρα αν ε΄χει πολεοδομικές πααρβιάσεις δεν ξέρω.
Ο Λευτέρης είναι περπατημένος μάγκας

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Από οτι καταλεβένω μάλλον δεν είναι εκτος σχεδίου, τώρα αν ε΄χει πολεοδομικές πααρβιάσεις δεν ξέρω.

185μ2 ΣΕ 2 στρεμματα οικοπεδο.............???????????Δηλαδη ποσο κανει το οικοπεδο στη περιοχη.ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ οπως λεει??

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Εγκυκλοπαιδικά:

Υπό προϋποθέσεις, ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου ακόμη και 750τ.μ. να είναι, μπορεί να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και να χτίζεις απολύτως νόμιμα.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εγκυκλοπαιδικά:

Υπό προϋποθέσεις, ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου ακόμη και 750τ.μ. να είναι, μπορεί να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και να χτίζεις απολύτως νόμιμα.

Αν και το ειπες ηδη...."Υπο προϋποθεσεις"...νομιζω πως πλεον κατι εχει αλλαξει οσον αφορα τις αδειες δομησης σε εκτος σχεδιου περιοχες....χωρις ομως να ειμαι 100% σιγουρος!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Εκτος σχεδιου. Η αδεια ητανε για 2 μεζονετες απο 100 τετραγωνικα εκαστη. Ο τυπος που το εφτια3ε μολις πηρε ρευμα 3εμπαζοσε γυρω γυρω τα "υπογεια" και τα εκανε υπνοδωματια. Θα μου πουλουσε στα χαρτια εκατο τεραγωνικα + τα υπογεια. Ενδιαφερ8ηκα γιατι ητανε αριστη κατασκευη, με τα πιο ακριβα πλακακια, τα ποιο ακριβα ειδη υγειηνης, και σε γενικες γραμμες, οτι πιο ακριβο υπηρχε το ειχε βαλει μεσα, αφου το προοριζε για τον εαυτο του. Ομως ειπαμε........
Ειχα δει και αλλα σπιτια ακριβοτερα η φτηνοτερα και επαιζε το ιδιο κολπο.
Βεβαια σε πολλα σπιτια το κανουν αυτο να ξεμπαζονουν τα υπογεια και να τα κανουν χωρους για κατοικιση. Εκει αν σε πιασει η πολεδομια, το πολυ πολυ το μπαζονεις και το κανεις αποθηκη, οπως αναφερεται και στο σχεδιο. Αν ομως αυτο ειναι μερο του σπιτιου (υπνοδωματια) τοτε μαυρο φυδι που σε εφαγε. Η μπαζονεις τον κατω οροφο και περιοριζεσε στον πανω οροφο (κλουβι) η πληρωνεις αφ ορου ζωης προστιμο (κατοχη και διατηρηση αυθαιρετου)
Οι μεζονετες και τα σπιτια που φτιαχνουν οι κατασκευαστες ειναι οτι χεροτερο. Οι περισοτεροι (αν οχι ολοι) για να ρι3ουν το κοστος καταφευγουν σε λυσεις που αν τις γνωριζε ο απλος κοσμακης ουτε απο εξω θα περνουσε. Δεν αναφερομαι σε φτηνο πλακακι, η καμια φτηνη μπαταρια. Πριν μερικο καιρο ειχα παει στην θεια μου στην Λαμια. Καπια στιγμη ανεβηκα στη ταρατσα του σπιτιου της και παρατηρουσα τους εργατες της διπλανη οικοδομης. Εδεναν τα σιδερα της ταρατσας. Αποκλειεται αυτοι οι εργατες να ητανε "σιδεραδες". Τα σιδερα κυριολεκτικα τα πετουσανε. Αλλοιμονο λεω στον κακομοιρη που θα το παρει, και θα καμαρωνει οτι μπηκε σε καινουριο σπιτι. Μακρια λοιπον απο σπιτι που εφτιαξε κατασκευαστης για να πουλησει. Ακομα και δικο σου να φτιαξεις, ο επιβλεπων μηχανικος πρεπει να ειναι ατομο της απολυτου εμπιστοσυνης σου. οσο σκεφτομαι οτι πολλοι που φτιαχνουν σπιτι δεχονται για επιβλεποντα μηχανικο αυτον που συνεργαζεται με τον εργολαβο, μουρχετατι και αρχιζω να τραβαω μια-μια της τριχες απο τα @@@@ μου

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
4 στρεματα θελει εκτος σχεδιου, για κτισεις 200 τμ.
Υπο προυποθεσεις που δεν ξερω (νομιζω να συνορευει το χωραφι με αρκετα μετρα δρομου) μπορει να μπορει να κτισεις και σε μικροτερο χωραφι.
αυτο εκανα εγω. Αντι να δωσω 300 χιλιαδες και να παρω 150 τετραγωνικα στο κεντρο, εδωσα 150 χιλ και πηρα 4 στρεμματα 15 χιλιομετρα απο το κεντρο (εκτος σχεδιου). Εκει οταν ερθει η ωρα θα φτιαξω σπιτι οπως το θελω, και με επιβλεποντα μηχανικο = ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Βολτέρε οι εργολάβοι-έμποροι θέλουν να πουλάν.
Οι ιδιοκτήτες ψώνια τους λένε "Εχει 4 μπάνια?"
Οχι λέει ο εργολήψ.
"Εχει τζακούζια?"
Οχι λέει ο εργολήψ.

και φεύγουν. Σκέπτεται τότε ο εργολάβος " στην αλλη οικοδομή θα τους τα βάλω όλα" και έτσι πράττει.

Χμμμμμ, και οι έμποροι ναρκωτικών θέλουν να πουλάνε. Όλοι σε αυτήν την κοινωνία κάτι πουλάμε. Το θέμα είναι το περιτύλιγμα σε αντιδιαστολή με τον αυτοσεβασμό και τον σεβασμό προς τον πελάτη.

Πάμε λοιπόν ξανά.

Ενώ έχεις δίκηο ότι και η ζήτηση διαμορφώνει την αγορά και ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση η κιτσαρία του μεσοαστού Νεοέλληνα που άνθισε στα χρόνια του χρηματιστήριου, του εύκολου χρήματος και της ανάπτυξης παίζει τον ρόλο της δεν μπορώ όμως να παραβλέψω τα εξής:

1) Εγώ προσωπικά έχω κόλλημα με το ξύλινο πάτωμα. Γιατί το βρίσκεις πλέον σε λίγες μόνον κατασκευές ενώ πριν από 25 και 30 χρόνια το παρκέ ήταν σχεδόν στάνταρντ;

2) Πρέπει να πάμε στην ρίζα. Την κομπίνα με τους ημιϋπαίθριους την σκέφθηκε πρώτα εργολάβος ή υποψήφιος αγοραστής;;
Την κομπίνα με τα playrooms την σκέφθηκε εργολάβος ή υποψήφιος αγοραστής;
Γατί καλά όλα αυτά περί εμπόρων αλλά όλα από κάπου ξεκινάνε.
Και στην Ελλάδα, την χώρα του "έλα μωρέ τώρα", είναι πολύ δύσκολο να αποδωθούνε ευθύνες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΞΕΡΙΖΟΝΕΙς ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ@@ΔΙΑ ΣΟΥ
Πονάει πολύ, καλύτερα με ξουράφι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζω ότι ο Βολτέρος είχα τοποθετηθεί εμπεριστατομένα παλαιότερα για την "ποιότητα" κατασκευής από τους εργολάβους :fuck1: :fuck1:

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εκτος σχεδιου. Η αδεια ητανε για 2 μεζονετες απο 100 τετραγωνικα εκαστη. Ο τυπος που το εφτια3ε μολις πηρε ρευμα 3εμπαζοσε γυρω γυρω τα "υπογεια" και τα εκανε υπνοδωματια. Θα μου πουλουσε στα χαρτια εκατο τεραγωνικα + τα υπογεια. Ενδιαφερ8ηκα γιατι ητανε αριστη κατασκευη, με τα πιο ακριβα πλακακια, τα ποιο ακριβα ειδη υγειηνης, και σε γενικες γραμμες, οτι πιο ακριβο υπηρχε το ειχε βαλει μεσα, αφου το προοριζε για τον εαυτο του. Ομως ειπαμε........
Ειχα δει και αλλα σπιτια ακριβοτερα η φτηνοτερα και επαιζε το ιδιο κολπο.
Βεβαια σε πολλα σπιτια το κανουν αυτο να ξεμπαζονουν τα υπογεια και να τα κανουν χωρους για κατοικιση. Εκει αν σε πιασει η πολεδομια, το πολυ πολυ το μπαζονεις και το κανεις αποθηκη, οπως αναφερεται και στο σχεδιο. Αν ομως αυτο ειναι μερο του σπιτιου (υπνοδωματια) τοτε μαυρο φυδι που σε εφαγε. Η μπαζονεις τον κατω οροφο και περιοριζεσε στον πανω οροφο (κλουβι) η πληρωνεις αφ ορου ζωης προστιμο (κατοχη και διατηρηση αυθαιρετου)
Οι μεζονετες και τα σπιτια που φτιαχνουν οι κατασκευαστες ειναι οτι χεροτερο. Οι περισοτεροι (αν οχι ολοι) για να ρι3ουν το κοστος καταφευγουν σε λυσεις που αν τις γνωριζε ο απλος κοσμακης ουτε απο εξω θα περνουσε. Δεν αναφερομαι σε φτηνο πλακακι, η καμια φτηνη μπαταρια. Πριν μερικο καιρο ειχα παει στην θεια μου στην Λαμια. Καπια στιγμη ανεβηκα στη ταρατσα του σπιτιου της και παρατηρουσα τους εργατες της διπλανη οικοδομης. Εδεναν τα σιδερα της ταρατσας. Αποκλειεται αυτοι οι εργατες να ητανε "σιδεραδες". Τα σιδερα κυριολεκτικα τα πετουσανε. Αλλοιμονο λεω στον κακομοιρη που θα το παρει, και θα καμαρωνει οτι μπηκε σε καινουριο σπιτι. Μακρια λοιπον απο σπιτι που εφτιαξε κατασκευαστης για να πουλησει. Ακομα και δικο σου να φτιαξεις, ο επιβλεπων μηχανικος πρεπει να ειναι ατομο της απολυτου εμπιστοσυνης σου. οσο σκεφτομαι οτι πολλοι που φτιαχνουν σπιτι δεχονται για επιβλεποντα μηχανικο αυτον που συνεργαζεται με τον εργολαβο, μουρχετατι και αρχιζω να τραβαω μια-μια της τριχες απο τα @@@@ μου

Λευτερη ειναι σαφες απο αυτα που γραφεις (ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟ) οτι εισαι εντελως ασχετος απο οικοδομες-πιατσα.
1. Μην γραφεις οτι σου καπνισει.Αλλο οικοπεδο 2 στρ. σε αρκετα καλη περιοχη και αλλο εκτος σχεδιου.ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτο επρεπε να το πεις απο την αρχη.
2. Αυτο που λες για τους σιδεραδες ειναι αστειο.Αν καπου γινονται σοβαρα λαθη στα μπετα ειναι απο ιδιωτες βλακες.
3. Τη ποιοτητα σε πλακακια, μπαταριες κλπ. που λες την βλεπεις κ αποφασιζεις.Σε παρακαλω ομως μη γραφεις για κατι που δε ξερεις.Ειναι λιγο κουτο.Δηλ. σα να δινεις νομικες συμβουλες ενω εισαι γιατρος.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
185μ2 ΣΕ 2 στρεμματα οικοπεδο.............???????????Δηλαδη ποσο κανει το οικοπεδο στη περιοχη.ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ οπως λεει??
Η αξια ενος οικοπεδου εναι συναθροισμα περιοχης και συντελεστη δομησης. Δηλαδη 500 μετρα στο Περιστερι(εντος) κοστιζουν ποιο πολυ απο 4 στρεμματα στην Κηφησια (εκτος). Παραδειγμα εφερα-μη βαρατε.

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Χμμμμμ, και οι έμποροι ναρκωτικών θέλουν να πουλάνε. Όλοι σε αυτήν την κοινωνία κάτι πουλάμε. Το θέμα είναι το περιτύλιγμα σε αντιδιαστολή με τον αυτοσεβασμό και τον σεβασμό προς τον πελάτη.

Πάμε λοιπόν ξανά.

Ενώ έχεις δίκηο ότι και η ζήτηση διαμορφώνει την αγορά και ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση η κιτσαρία του μεσοαστού Νεοέλληνα που άνθισε στα χρόνια του χρηματιστήριου, του εύκολου χρήματος και της ανάπτυξης παίζει τον ρόλο της δεν μπορώ όμως να παραβλέψω τα εξής:

1) Εγώ προσωπικά έχω κόλλημα με το ξύλινο πάτωμα. Γιατί το βρίσκεις πλέον σε λίγες μόνον κατασκευές ενώ πριν από 25 και 30 χρόνια το παρκέ ήταν σχεδόν στάνταρντ;

2) Πρέπει να πάμε στην ρίζα. Την κομπίνα με τους ημιϋπαίθριους την σκέφθηκε πρώτα εργολάβος ή υποψήφιος αγοραστής;;
Την κομπίνα με τα playrooms την σκέφθηκε εργολάβος ή υποψήφιος αγοραστής;
Γατί καλά όλα αυτά περί εμπόρων αλλά όλα από κάπου ξεκινάνε.
Και στην Ελλάδα, την χώρα του "έλα μωρέ τώρα", είναι πολύ δύσκολο να αποδωθούνε ευθύνες.

Απαντηση:
1. Ξυλινα πατωματα σε καλες περιοχες βαζουν παρα πολλοι.Παντως αν αγορασει καποιος πριν την τοποθετηση και τον ρωτησεις
το 80% λεει πλακακι λογω κοστους.ΓΙ ΑΥΤΟ.
2. Αυτα στο αρχικο σταδιο τα σκεφτηκαν οι εργολαβοι.Μετα εγινε καθεστως για ολους.Και ιδιωτες και εργολαβους.-

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η αξια ενος οικοπεδου εναι συναθροισμα περιοχης και συντελεστη δομησης. Δηλαδη 500 μετρα στο Περιστερι(εντος) κοστιζουν ποιο πολυ απο 4 στρεμματα στην Κηφησια (εκτος). Παραδειγμα εφερα-μη βαρατε.
Ρε Λεφτερις δε βαζεις μυαλο.Αστο.Λες καποιος που ειναι εστω κ λιγο σχετικος να μη ξερει τα βασικα????
Ασε που το γαμησες με τη λεξη εκτος.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Λευτερη ειναι σαφες απο αυτα που γραφεις (ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟ) οτι εισαι εντελως ασχετος απο οικοδομες-πιατσα.
1. Μην γραφεις οτι σου καπνισει.Αλλο οικοπεδο 2 στρ. σε αρκετα καλη περιοχη και αλλο εκτος σχεδιου.ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτο επρεπε να το πεις απο την αρχη.
2. Αυτο που λες για τους σιδεραδες ειναι αστειο.Αν καπου γινονται σοβαρα λαθη στα μπετα ειναι απο ιδιωτες βλακες.
3. Τη ποιοτητα σε πλακακια, μπαταριες κλπ. που λες την βλεπεις κ αποφασιζεις.Σε παρακαλω ομως μη γραφεις για κατι που δε ξερεις.Ειναι λιγο κουτο.Δηλ. σα να δινεις νομικες συμβουλες ενω εισαι γιατρος.
1) Ενταξει δεν το διευκρηνησα απο την αρχη οτι ητανε εκτος σχεδιου. Δεν σημαινει ομως αυτο οτι δεν ητανε σε καλη περιοχη. Μαλιστα το σχεδιο πολεως σταματουσε 40 μετρα απο το χωραφι.
2) χα χα χα. Ασ γελασω. Τι πα να πει ιδιωτης? Δεν το καταλαβαινω. Μιλαω για σπιτια μονοκατοικιες κυριως που τα εχουν φτιαξει κατασκευαστες για να τα πουλησουν. Ουτε για επισκεψη δεν θα πηγαινα σε αυτα τα σπιτια. Το εχω ξαναδει αυτο, οχι μονο στη περιπτωση στη Λαμια. Να πετανε στην κυριολεξια τα σιδερα
3) Και παλι μιλαω για ετοιμα σπιτια- με το κλειδι στο χερι. Υπαρχει μπαταρια μπανιου που κοστιζει 20 ευρω και μπαταρια που κοστιζει 300 ευρω.
=================
Οχι δεν ανηκω στο χωρο, αλλα κουτος δεν ειμαι και ματια εχω και βλεπω. Εσυ τι εισαι? κατασκευαστης και μυγιαστηκες?
================
Ακουω πολυ διαφημηση για τα σπιτια.  μπλα μπλα μπλα...τζακουζι.
γαμω το φελεκι μου γαμω. 300 ναι τριακοσια ευρω στοιχιζει σε ενα κατασκευαστη αυτο το γαμημενο το "τζακουζι". οποτε μη τσιμπατε φιλοι μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom