Νέα

Πωλειται Μεζονετα στην Διωνη στους Σοβαδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εισαι γατονι.......Λες οι κατασκευαστες να θελουν να ανεβαζουν το κοστος ανα μ2 βαζοντας χεστρες????
Απλα το ζητανε οι ιδιωτες.Παραξενο????????????Μηπως αν φτιαξουν σπιτια μονο με μπανια και ο καθενας να σηκωνεται, να χεζει κ να την ξαναπεφτει...Αντε κ 1 κουζινα να τρωει, εκτος αν βαλει γκαζακι στο μπανιο του και φτιαχνει κ κανα καφε-φαγητο.... :think: :think: :think:

Κομμοδίνε, θα μας τρελλάνεις;;

Εγώ λέω για το τι έχω ακούσει για διαμερίσματα και κυρίως μεζονέττες έτοιμες. Δηλαδή αποφάσεις που είχε πάρει καθερά ο εργολάβος νομίζοντας ότι έτσι θα δώσει αξία στο ακίνητο του.

Γιατί έχω μπει σε σπίτια που έχουν σοβαρά μειονεκτήματα, που έχουν μείνει απούλητα 1 ή 2 χρόνια και σου λέει ο κατασκευαστής: Ναι, αλλά έχει τζακούζι.
Και όχι μία ή δύο περιπτώσεις.

Ειδικά για το τζακούζι Κομμοδίνε σου αφιερώνω την κλασσική σκηνή του Eddie Murphy στο Trading Places (ελληνιστί: Πολυθρόνα για δύο):

Και επειδή μπορεί να μην τα πιάνεις τα μαύρικα να σου ρίξω και μία μετάφραση της θεϊκής ατάκας:

"Εμείς όταν θέλαμε να κάνουμε Τζακούζι μπέναμε μέσα στο μπάνιο και κλάναμε".

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο θελο να εχι φουνακι στι αβλι

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Το κάνω ακόμη αυτό το κόλπο ;)

Θεικό - τι λιτσα τζαγκουζη  και μακακιές.

Απλά έγω το ονόμαζα ναργιλέ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Εγώ λέω για το τι έχω ακούσει για διαμερίσματα και κυρίως μεζονέττες έτοιμες. Δηλαδή αποφάσεις που είχε πάρει καθερά ο εργολάβος νομίζοντας ότι έτσι θα δώσει αξία στο ακίνητο του.

Γιατί έχω μπει σε σπίτια που έχουν σοβαρά μειονεκτήματα, που έχουν μείνει απούλητα 1 ή 2 χρόνια και σου λέει ο κατασκευαστής: Ναι, αλλά έχει τζακούζι.
Και όχι μία ή δύο περιπτώσεις.

Ειδικά για το τζακούζι Κομμοδίνε σου αφιερώνω την κλασσική σκηνή του Eddie Murphy στο Trading Places (ελληνιστί: Πολυθρόνα για δύο):

Και επειδή μπορεί να μην τα πιάνεις τα μαύρικα να σου ρίξω και μία μετάφραση της θεϊκής ατάκας:

Καλα εισαι καθυστερημενος?????Για μπανια δε γραφεις??4 κλπ....................................

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εκταμίευσα 50 ευρώ δια στουδιότσαρκαν...
Ωστόσο, μετά την προσφορά του συναγωνιστού, επήλθε αναθεώρησις της αρχικής σκέψεως...

staristo, στείλε pm να κλείσουμε τα συμβόλαια :tooth:

Η προσφορά, ισχύει ακόμα!!!

Και σύντομα παρακαλώ η απάντηση, πριν ξεκινήσω τη στουδιότσαρκα :boobies:

j_pritanis

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πουλαω μεζονετα στην Διωνη σε 4 επιπεδα με ασανσερ θεα απ'ολα τα επιπεδα αεροδρομιο λογω κλισης οικοπεδου,2 θεσεις κλειστου γκαραζ εντελως ανεξαρτητη.2 κουζινες,2 σαλονια,4 υπνοδωματια,κηπος.
4 μπανια.Η τιμη ειναι διαπραγματευσιμη στα 385000 ευρω.τα συνολικα τετραγωνικα της μεζονετας ειναι 250.παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις.ευχαριστω!!

δηλαδή 62 τετραγωνικά ο όροφος πολλά δεν είναι?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η τιμη ειναι διαπραγματευσιμη στα 385000 ευρω.τα συνολικα τετραγωνικα της μεζονετας ειναι 250.παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις.ευχαριστω!!

Για να ξεκινήσουν λίγο τα παζάρια.

385000 διαπραγματεύσιμη τι εννοείς;;;;;;;;;;;;;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Για να ξεκινήσουν λίγο τα παζάρια.

385000 διαπραγματεύσιμη τι εννοείς;;;;;;;;;;;;;;;

Την Κουβανή του Σπυρέτου την προορίζεις για νταντά (με ολοδική της τουαλέτα παρακαλώ, όχι όπως στην Αβάνα) και άρχισες τις διαπραγματεύσεις;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο θαυμασμός μου για τον Σπυράκι είναι τεράστιος, μετά ακολουθεί ο Δημητράκης και μετά ο Μεγας Διδάσκαλος Σήφης. Σταρίστο κλπ έπονται

Η κουβανή όντως για νταντά προορίζεται, αλλά οχι τον παιδιών μου ;) θα την βάλω να ασχοληθεί με αλλα.

Πάντως θα έχει δική της τουαλέτα :toilet:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πάντως θα έχει δική της τουαλέτα :toilet:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck:

newego_LARGE_t_761_361014_type11104.jpg

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925

Βολτέρε οι εργολάβοι-έμποροι θέλουν να πουλάν.
Οι ιδιοκτήτες ψώνια τους λένε "Εχει 4 μπάνια?"
Οχι λέει ο εργολήψ.
"Εχει τζακούζια?"
Οχι λέει ο εργολήψ.

και φεύγουν. Σκέπτεται τότε ο εργολάβος " στην αλλη οικοδομή θα τους τα βάλω όλα" και έτσι πράττει.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως επειδή βλέπω να ΜΗΝ  πουλά εύκολα ο Σταριστο την μεζονέτα, έχω να του προτείνω το εξής:

Να βάλει τον Σπυράκο να σοβαντισει  :jerking: τσάμπα την μεζονετα
Να παντρευτεί ο Σταρίστο την κουβανή( σύζηγο του Σπυράκου) να την φέρει για καριέρα  :knockinb: στην Ελλάδα (όσο και ιπποποταμος να ειναι υπάχουν τύποι που θα την τιμήσουν) και να την προσφέρει δωρεών στον νέο ιδιοκτήτη ως νταντα στα παιδία του :2on1:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Κοιταξτε. 250 στους σουβαδες, εχει πιασει μεχρι τωρα 140 -170 χιλιαρικα μαζι με την αδεια. Απομενει η αξια του οικοπεδου.
Αν εχει πολεοδομικες παραβασεις και ζορι να πουλησει, η αξια πεφτη κατακορυφα. Εγω βρηκα σε σχετικα καλη περιοχη, βιλα 185 μ2 τελειωμενη, υπερπολυτελους κατασκευης σε 2 στρεματα οικοπεδο διαμορφωμενο, με βραχοκηπους και γκαζον και γυρω γυρω πετροχτιστο. Ξεκινησε λοιπον ο τυπος και το πουλουσε 550 χιλιαρικα,λογω αναγκης κατεβαινε-κατεβαινε και  εγω τον ενοχλησα στα 320, αλλα διαπιστωσα σωρεια οικοδομικων παραβασεων. Μου το κατεβασε στα 290 (ζορι ητανε αυτο) και τελικα εμαθα οτι πουληθηκε στα 270. Τοσο περιπου ητανε και το κοστος κατασκευης - χωρις το οικοπεδο. Αλοιμονο στον κακομοιρη που το πηρε. Ερμαιος στον καθε ζηλιαρη γειτονα, που αν τον καρφωσει στη πολεοδομια......την μπουτσισε. 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
.................άμα όμως έδεινε ο τύπος και μια κουβανή δώρο στον αγοραστή, δεν θα έπεφτε στην τιμή ούτε δεκάρα.
Θα πάγενε η μουλάτα να κάνει μπουρκουμέδες  :pipa1: στους γειτώνους για να μην καταγγήλουν τις παρανομίες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αααααααααααααααααααααα Σταρίστο αν δεν έχεις πουλήσει ακόμα το ΜΙΝΙ ΚΟΥΠΕΡ δώστω μας και αυτό δώρο με την μεζονέτα (όχι για μένα για την καημενούλα την μανούλα μου)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.305
Πόντοι
22.785
.................άμα όμως έδεινε ο τύπος και μια κουβανή δώρο στον αγοραστή, δεν θα έπεφτε στην τιμή ούτε δεκάρα.
Θα πάγενε η μουλάτα να κάνει μπουρκουμέδες  :pipa1: στους γειτώνους για να μην καταγγήλουν τις παρανομίες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αααααααααααααααααααααα Σταρίστο αν δεν έχεις πουλήσει ακόμα το ΜΙΝΙ ΚΟΥΠΕΡ δώστω μας και αυτό δώρο με την μεζονέτα (όχι για μένα για την καημενούλα την μανούλα μου)
καλημερα τρικ.........
αγοραστη μου βρηκεςςςςςςςςςςςςςςςςςς :lheel: :lheel:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
καλημερα τρικ.........
αγοραστη μου βρηκεςςςςςςςςςςςςςςςςςς :lheel: :lheel:

Αν θυμάμε καλά πουλάς κτήμα 10 στρεμματων, δύσκολα πλέον αν δεν έχεις βάλει μέσα κουβανή και δεν έχει μεζονέτα τουλάχιστον στα μπετά.

Πάρε τον Σπυράκο να βοσκά και να καθαρίσει το κτήμα μαζί με την κουβανή  :2funny: :2funny:

Και τα ξαναλέμε, δεν χανόμαστε

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κοιταξτε. 250 στους σουβαδες, εχει πιασει μεχρι τωρα 140 -170 χιλιαρικα μαζι με την αδεια. Απομενει η αξια του οικοπεδου.
Αν εχει πολεοδομικες παραβασεις και ζορι να πουλησει, η αξια πεφτη κατακορυφα. Εγω βρηκα σε σχετικα καλη περιοχη, βιλα 185 μ2 τελειωμενη, υπερπολυτελους κατασκευης σε 2 στρεματα οικοπεδο διαμορφωμενο, με βραχοκηπους και γκαζον και γυρω γυρω πετροχτιστο. Ξεκινησε λοιπον ο τυπος και το πουλουσε 550 χιλιαρικα,λογω αναγκης κατεβαινε-κατεβαινε και  εγω τον ενοχλησα στα 320, αλλα διαπιστωσα σωρεια οικοδομικων παραβασεων. Μου το κατεβασε στα 290 (ζορι ητανε αυτο) και τελικα εμαθα οτι πουληθηκε στα 270. Τοσο περιπου ητανε και το κοστος κατασκευης - χωρις το οικοπεδο. Αλοιμονο στον κακομοιρη που το πηρε. Ερμαιος στον καθε ζηλιαρη γειτονα, που αν τον καρφωσει στη πολεοδομια......την μπουτσισε. 

Που εγινε αυτο??Σε ποιον πλανητη εννοω??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αν θυμάμε καλά πουλάς κτήμα 10 στρεμματων, δύσκολα πλέον αν δεν έχεις βάλει μέσα κουβανή και δεν έχει μεζονέτα τουλάχιστον στα μπετά.

Εχει όμως γεώτρηση 2 ίντσες πάχος.... Δεν κάνει αυτό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom