Νέα

Πωλειται Μεζονετα στην Διωνη στους Σοβαδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η αγοροπουλησία έχει λήξη ήδη, το οίκιμα το αγόρασε ο Σπύρος1968 για να στεγάσει τις αλλωδαπές αγάπες του. Η κουβανή του σύζηγός θα φέρει και την μαμά της.
Βρε Βολτερε από αισθητική παιδεία χάνεις;;;;;;;;; Θέα αεροδρόμιο είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχεις για ορίζοντα, πια Ακρόπολη και μακακίες (νταμάρι είναι) :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για τα 4 μπάνια και κουζίνες νομίζω ότι είναι απαρέτητες στον μέσο επιδηξιά νεοέλληνα, χλίδα και κιτσ, ιδεολογία όχι μακακίες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:'οπως τα μέγαρα του Βωβού

Και 4-5 τζιπούρες στον κήπο και 2-3 κούρσες >3000cc στα γκαράζ, αλλά χρωστάμε σε όλους και το βρακί μας τρύπιο :badair: :badair: :badair: :badair:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Απ ότι φαίνεται οι αγοραπωλησίες γνωρίζουν μεγάλες πιένες...
καλό από τη μία για όσους αγοράζουν,
κακό για μια στρατιά επαγγελμάτων που ζουν από την οικοδομική δραστηριότητα.

Χθες μέσα στη χρυσή ευκαιρία, ιλουστρασιόν ένθετο από τη ΡΕΜΑΞ γiα ακίνητα.
Όσα χρόνια αγοράζω Χ.Ε πρώτη φορά το είδα.
Η δε κατηγορία "ακίνητα" έχει φτάσει να ναι η μισή εφημερίδα.
Τώρα μεζονέτες με 4 μπάνια και στο Bourdela....

Καλοπούλητο ρε φίλε, τι να σου πούμε...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όχι και σε μεζονέττα στην Διώνη όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βοσκούσανε τα πρόβατα.

Και με θέα το αεροδρόμιο. Αν είναι δυνατόν, η θέα αεροδρόμιο έχει γίνει και προνόμιο.

Μετά είναι να μην σου λέει ο άλλος [glow=red,2,300]"Θέα Ακρόπολη" και ας φαίνεται ο Ιερός Βράχος μόνον άμα κάνεις ισορροπία στο κάγκελο του μπαλκονιού.[/glow]

ΑΠΛΑ ΘΕ'Ι'ΚΟ .......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η οικοδομή είναι λες σοβάδες άρα έχεις λογικά ακόμα : Δάπεδα(250 τ.μ.) , Μπάνια(4) , Χρώματα, Κουζίνες(2), Κουφώματα, Πόρτες, Κήπο, κλπ κλπ στην καλύτερη 200.000 ακόμα. Είσαι μάλλον ψηλά ...

Πολλα λες..δεν ειναι τοσα το υπολοιπο κοστος.Θα ελεγα 160000.Και ειναι καλη περιοχη μεταξυ πικερμιου και ντραφιου.

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έλεος!

Τι χρειάζονται 4 μπάνια;;

Τι χρειάζονται 2 κουζίνες;;

Αυτές είναι οι υπερβολές των εργολάβων που ανεβάζουν τεχνητά το κόστος της οικοδομής.
Σου λέει ο άλλος, ξέρεις έβαλα 2 κουζίνες, ντουλάπια, νεροχύτες, μπλα, μπλα, μπλα, 4 μπάνια, χέστρες, νιπτήρες, μπλα, μπλα, μπλα...

Έτσι φαίνεται "πλούσια" η κατασκευή και πέφτει και το σχετικό τσεκούρωμα. Και ας είναι τα ντουλάπια της κουζίνας MDF.

Έλεος, 4 μπάνια μόνον σε κάτι επαύλεις στο Μπέβερλυ Χιλς βλέπεις.
Όχι και σε μεζονέττα στην Διώνη όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βοσκούσανε τα πρόβατα.
Και με θέα το αεροδρόμιο. Αν είναι δυνατόν, η θέα αεροδρόμιο έχει γίνει και προνόμιο. Μετά είναι να μην σου λέει ο άλλος "Θέα Ακρόπολη" και ας φαίνεται ο Ιερός Βράχος μόνον άμα κάνεις ισορροπία στο κάγκελο του μπαλκονιού.

4 μπανια: 1 για τα παιδια, 1 γονεις, 1 wc ξενων, 1 νταντα που μενει μεσα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Απ ότι φαίνεται οι αγοραπωλησίες γνωρίζουν μεγάλες πιένες...
καλό από τη μία για όσους αγοράζουν,
κακό για μια στρατιά επαγγελμάτων που ζουν από την οικοδομική δραστηριότητα.

Χθες μέσα στη χρυσή ευκαιρία, ιλουστρασιόν ένθετο από τη ΡΕΜΑΞ γiα ακίνητα.
Όσα χρόνια αγοράζω Χ.Ε πρώτη φορά το είδα.
Η δε κατηγορία "ακίνητα" έχει φτάσει να ναι η μισή εφημερίδα.
Τώρα μεζονέτες με 4 μπάνια και στο Bourdela....

Καλοπούλητο ρε φίλε, τι να σου πούμε...

Όποιος δεν έχει γκαβάτσα καλή και χρωστάει ή έχει μάθει να ζει με πάρα πολλά δεν έχει και πολύ μέλλον πλέον.
Αυτά τα φαινόμενα θα είναιο πλέον καθημερινότητα, ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ αρκη να έχεις  ρευστό και διάθεση για παζάρι.
Να δες τον Σταριστο, πριν 4 μήνες μου έστελνε μύνηματα ότι μαμαεί τα καλύτερα και ότι έχει μόρφωση και πολύ χρήμα και ότι είμαι κακομοίρης-φτωχος κλπ (έπαρση του κερατά που φυσικά τον έμαθαν οι γονείς του)αλλά και ο στρειτ τα ίδια πιστεύει για μένα.

Τι καλοπούλητο ρε φίλε, αλβανοί θα το αγοράσουνε για 100000 το πολύ (σε εμας και 200000 να του δίναμε δεν το πουλά από πείσμα)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
κοροιδευεις??Γιατι ΔΕ λεω φυσικα οτι ο μεσος αστος εχει εσωκλειστη νταντα...

Ελαφρά ειρωνικά το λέω και με αυτοσαρκασμό (και εγώ ακριβώς τα ίδια έφτιαξα) αλλά είναι πραγματικότητα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ νομίζω ότι τα 4 μπάνια είναι πλέον ανάγκη στην μεση αστική οικογένεια.
Θα πέσουν πολλα μαμήσια και ο κωλος τους θα ανοίξει - ακράτεια  :shit: όποτε που να τρέχουνε
γκαβατζόνουν ένα και περνάνε την μέρα τους.

Πάντως μια λογική τιμή για το μέγαρο είναι 200000 το πολύ + 160000 για αποπεράτωση

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ νομίζω ότι τα 4 μπάνια είναι πλέον ανάγκη στην μεση αστική οικογένεια.
Θα πέσουν πολλα μαμήσια και ο κωλος τους θα ανοίξει - ακράτεια  :shit: όποτε που να τρέχουνε
γκαβατζόνουν ένα και περνάνε την μέρα τους.

Πάντως μια λογική τιμή για το μέγαρο είναι 200000 το πολύ + 160000 για αποπεράτωση

Αν ειναι 500 μ2, μονο το οικοπεδο που φανταζομαι θα ειναι εξ αδιαιρετου τιμαται 200000.
Βεβαια τα ακινητα κτισμενα σε αυτες τις περιοχες ειναι πιο δυσκολο να βρουν αγοραστη γι αυτο και δεν εχει πολλους εργολαβους η περιοχη οπως και παρομοιες.Επισης ολοι κακως νομιζουν οτι αγοραζοντας το οικοπεδο και κτιζοντας μονοι τους θα κοστισει λιγοτερο.Βεβαια θα το κτισεις με τα δικα σου δεδομενα.π.χ. οπως ανεφερε αλλος μπορεις να κτισεις 250 μ2 η 300 μ2 με 1 μονο μπανιο η και κανενα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
4 μπανια: 1 για τα παιδια, 1 γονεις, 1 wc ξενων, 1 νταντα που μενει μεσα.

4, τι 4;;;;

Λοιπόν να τι έχω ακούσει για να δικαιολογηθούν επί πλέον μπάνια:
Οι γονείς χρειάζονται τουλάχιστον 2 μπάνια, πχ άμα θέλεις να ξυριστείς να μην είναι η άλλη μέσα στα πόδια σου και να προσπαθεί να βαφτεί.
Και κυρίως για να χέζεις σαν άρχοντας ΠΑΝΤΑ με την ησυχία σου (τελικά η μόνη δικαιολογία γιά έξτρα μπάνιο που στέκει στην παρούσα άσκηση).

Αν υπάρχουν παπούδες τότε χρειάζεται ακόμη ένα το οποίο, όπως μου είπε κάποιος εργολάβος, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ντουζιέρα. Τώρα χωριστό για παπού και για γιαγιά δεν ξέρω.

Αισίως φθάσαμε στα 6.

Αααααα, βάλε και ένα για την θειά μου την Αμερσδούδα. Που κατά το γνωστό δημοτικό άσμα:

"Η θειά μ' η Αμερσούδα τρία βρακιά φορεί,
ας που να βγάλ' το ένα, τα δυό τα κατουρεί"

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
π.χ. οπως ανεφερε αλλος μπορεις να κτισεις 250 μ2 η 300 μ2 με 1 μονο μπανιο η και κανενα.

Ειδικά αν βρίσκεται σε περιοχή με δάσος οι χέστρες είναι περιττές.

Βελτίωση εδάφους...

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
4, τι 4;;;;

Λοιπόν να τι έχω ακούσει για να δικαιολογηθούν επί πλέον μπάνια:
Οι γονείς χρειάζονται τουλάχιστον 2 μπάνια, πχ άμα θέλεις να ξυριστείς να μην είναι η άλλη μέσα στα πόδια σου και να προσπαθεί να βαφτεί.
Και κυρίως για να χέζεις σαν άρχοντας ΠΑΝΤΑ με την ησυχία σου (τελικά η μόνη δικαιολογία γιά έξτρα μπάνιο που στέκει στην παρούσα άσκηση).

Αν υπάρχουν παπούδες τότε χρειάζεται ακόμη ένα το οποίο, όπως μου είπε κάποιος εργολάβος, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ντουζιέρα. Τώρα χωριστό για παπού και για γιαγιά δεν ξέρω.

Αισίως φθάσαμε στα 6.

Αααααα, βάλε και ένα για την θειά μου την Αμερσδούδα. Που κατά το γνωστό δημοτικό άσμα:

"Η θειά μ' η Αμερσούδα τρία βρακιά φορεί,
ας που να βγάλ' το ένα, τα δυό τα κατουρεί"

Εισαι γατονι.......Λες οι κατασκευαστες να θελουν να ανεβαζουν το κοστος ανα μ2 βαζοντας χεστρες????
Απλα το ζητανε οι ιδιωτες.Παραξενο????????????Μηπως αν φτιαξουν σπιτια μονο με μπανια και ο καθενας να σηκωνεται, να χεζει κ να την ξαναπεφτει...Αντε κ 1 κουζινα να τρωει, εκτος αν βαλει γκαζακι στο μπανιο του και φτιαχνει κ κανα καφε-φαγητο.... :think: :think: :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παρακαλω ......

Θερμη παρακληση μην ονομαζετε το κτισμα μεγαρο και τετοια ''λα'ι'κα''