Μετά είναι να μην σου λέει ο άλλος "Θέα Ακρόπολη" και ας φαίνεται ο Ιερός Βράχος μόνον άμα κάνεις ισορροπία στο κάγκελο του μπαλκονιού.
..Καλοοοοο....
Αυτα..
Μετά είναι να μην σου λέει ο άλλος "Θέα Ακρόπολη" και ας φαίνεται ο Ιερός Βράχος μόνον άμα κάνεις ισορροπία στο κάγκελο του μπαλκονιού.
Όχι και σε μεζονέττα στην Διώνη όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βοσκούσανε τα πρόβατα.
Και με θέα το αεροδρόμιο. Αν είναι δυνατόν, η θέα αεροδρόμιο έχει γίνει και προνόμιο.
Μετά είναι να μην σου λέει ο άλλος [glow=red,2,300]"Θέα Ακρόπολη" και ας φαίνεται ο Ιερός Βράχος μόνον άμα κάνεις ισορροπία στο κάγκελο του μπαλκονιού.[/glow]
Η οικοδομή είναι λες σοβάδες άρα έχεις λογικά ακόμα : Δάπεδα(250 τ.μ.) , Μπάνια(4) , Χρώματα, Κουζίνες(2), Κουφώματα, Πόρτες, Κήπο, κλπ κλπ στην καλύτερη 200.000 ακόμα. Είσαι μάλλον ψηλά ...
Έλεος!
Τι χρειάζονται 4 μπάνια;;
Τι χρειάζονται 2 κουζίνες;;
Αυτές είναι οι υπερβολές των εργολάβων που ανεβάζουν τεχνητά το κόστος της οικοδομής.
Σου λέει ο άλλος, ξέρεις έβαλα 2 κουζίνες, ντουλάπια, νεροχύτες, μπλα, μπλα, μπλα, 4 μπάνια, χέστρες, νιπτήρες, μπλα, μπλα, μπλα...
Έτσι φαίνεται "πλούσια" η κατασκευή και πέφτει και το σχετικό τσεκούρωμα. Και ας είναι τα ντουλάπια της κουζίνας MDF.
Έλεος, 4 μπάνια μόνον σε κάτι επαύλεις στο Μπέβερλυ Χιλς βλέπεις.
Όχι και σε μεζονέττα στην Διώνη όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βοσκούσανε τα πρόβατα.
Και με θέα το αεροδρόμιο. Αν είναι δυνατόν, η θέα αεροδρόμιο έχει γίνει και προνόμιο. Μετά είναι να μην σου λέει ο άλλος "Θέα Ακρόπολη" και ας φαίνεται ο Ιερός Βράχος μόνον άμα κάνεις ισορροπία στο κάγκελο του μπαλκονιού.
Απ ότι φαίνεται οι αγοραπωλησίες γνωρίζουν μεγάλες πιένες...
καλό από τη μία για όσους αγοράζουν,
κακό για μια στρατιά επαγγελμάτων που ζουν από την οικοδομική δραστηριότητα.
Χθες μέσα στη χρυσή ευκαιρία, ιλουστρασιόν ένθετο από τη ΡΕΜΑΞ γiα ακίνητα.
Όσα χρόνια αγοράζω Χ.Ε πρώτη φορά το είδα.
Η δε κατηγορία "ακίνητα" έχει φτάσει να ναι η μισή εφημερίδα.
Τώρα μεζονέτες με 4 μπάνια και στο Bourdela....
Καλοπούλητο ρε φίλε, τι να σου πούμε...
4 μπανια: 1 για τα παιδια, 1 γονεις, 1 wc ξενων, 1 νταντα που μενει μεσα.
Ακριβώς δεν είναι εξωπραγματικά τα wc ... ότι ο μέσος αστός χρειάζεται.
Πολλα λες..δεν ειναι τοσα το υπολοιπο κοστος.Θα ελεγα 160000.Και ειναι καλη περιοχη μεταξυ πικερμιου και ντραφιου.
κοροιδευεις??Γιατι ΔΕ λεω φυσικα οτι ο μεσος αστος εχει εσωκλειστη νταντα...
Εγώ νομίζω ότι τα 4 μπάνια είναι πλέον ανάγκη στην μεση αστική οικογένεια.
Θα πέσουν πολλα μαμήσια και ο κωλος τους θα ανοίξει - ακράτεια όποτε που να τρέχουνε
γκαβατζόνουν ένα και περνάνε την μέρα τους.
Πάντως μια λογική τιμή για το μέγαρο είναι 200000 το πολύ + 160000 για αποπεράτωση
4 μπανια: 1 για τα παιδια, 1 γονεις, 1 wc ξενων, 1 νταντα που μενει μεσα.
π.χ. οπως ανεφερε αλλος μπορεις να κτισεις 250 μ2 η 300 μ2 με 1 μονο μπανιο η και κανενα.
4, τι 4;;;;
Λοιπόν να τι έχω ακούσει για να δικαιολογηθούν επί πλέον μπάνια:
Οι γονείς χρειάζονται τουλάχιστον 2 μπάνια, πχ άμα θέλεις να ξυριστείς να μην είναι η άλλη μέσα στα πόδια σου και να προσπαθεί να βαφτεί.
Και κυρίως για να χέζεις σαν άρχοντας ΠΑΝΤΑ με την ησυχία σου (τελικά η μόνη δικαιολογία γιά έξτρα μπάνιο που στέκει στην παρούσα άσκηση).
Αν υπάρχουν παπούδες τότε χρειάζεται ακόμη ένα το οποίο, όπως μου είπε κάποιος εργολάβος, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ντουζιέρα. Τώρα χωριστό για παπού και για γιαγιά δεν ξέρω.
Αισίως φθάσαμε στα 6.
Αααααα, βάλε και ένα για την θειά μου την Αμερσδούδα. Που κατά το γνωστό δημοτικό άσμα:
"Η θειά μ' η Αμερσούδα τρία βρακιά φορεί,
ας που να βγάλ' το ένα, τα δυό τα κατουρεί"
Ειδικά αν βρίσκεται σε περιοχή με δάσος οι χέστρες είναι περιττές.
Βελτίωση εδάφους...
κοροιδευεις??Γιατι ΔΕ λεω φυσικα οτι ο μεσος αστος εχει εσωκλειστη νταντα...