Νέα

Πωλείται LG Km900 Arena σε άριστη κατάσταση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 3xw_sapia_x3ria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 715
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πωλειται το εν λογω κινητο LG Km900 Arena σε αριστη κατασταση με αποδειξη αγορας και εγγυηση .Μαζι στο κουτι του δινονται τα ακουστικα του και το Cd προγραμματος εγκαταστασης LG ,οπως και USB καλωδιο για την συνδεση με PC !

Τιμη 130€..

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ασε ρε φιλε γεμισαμε με ολες τις σαβουρες που πουλανε οι μαλακες των πολυεθνικων

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Πωλειται το εν λογω κινητο LG Km900 Arena σε αριστη κατασταση με αποδειξη αγορας και εγγυηση .Μαζι στο κουτι του δινονται τα ακουστικα του και το Cd προγραμματος εγκαταστασης LG ,οπως και USB καλωδιο για την συνδεση με PC !

Τιμη 130€..ασε φιλαρακι με επιδοτηση και 25 ευρω που εδωσα πηρα το τελευταιο :dancing: :dancing:
μπλε ασημι γαματο.αντε και τα 25 που εδωσα πολλα ηταν

OP
OP
3

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι και πολλα εδωσες εδω δεν εχεις αδικο .. Μονο που αυτο το κινητο που μου εδειξες δεν εχει καμμια σχεση με τουτη την πατατα μου .Τελοσπαντων ..Αλλα λογια να αγαπιομαστε .Να το ξεφορτωθω εχω σιχαθει τα touch screen και τα παπαριλικια τους !

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Ναι και πολλα εδωσες εδω δεν εχεις αδικο .. Μονο που αυτο το κινητο που μου εδειξες δεν εχει καμμια σχεση με τουτη την πατατα μου .Τελοσπαντων ..Αλλα λογια να αγαπιομαστε .Να το ξεφορτωθω εχω σιχαθει τα touch screen και τα παπαριλικια τους !
δηλαδη τι ειπονωασ :knuppel:οτι το δικο μου δε γαμαει; :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom